Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 086
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мимче, явно това не е твоят месец, но за сметка на това пък съвсем близо е март и то го пожелавам от сърце да е твоят! Hug
Мимче и аз това НИ пожелавам Wink Hug

# 436
Добро утро, момичета! Hug
Честит ден на палачинките!(за което научих от вас, и благодаря)
Обаче аз правя кекс със шоколад .. След вчерашната депресия заради поредния неуспешен месец - днес това реших да сътворя. Crazy
Мимче, и аз искам да те прегърна, и да ти пожелая кураж и късмет за следващия месец! spoko
Надявам се да стане скоро при всяка ни, но защо трябва да е толкова трудно?! Confused
Няма да помрачавам деня ви, нека бъде спокоен и приятен(с любимите ви хора)!

# 437
Добрутро Simple Smile И ние току що почетохме подобаващо палачинките Simple Smile))

# 438
Добро утро и благодаря на всички за милите думи Hug и морските пръски Simple Smile От мен днес май само някоя снежна топка мога да метна, че тука вали сняг на парцали...Палачинките вчера ги правихме и днес и аз май като тебе, Мам4е, ще метна нещо шоколадово, защото само сладко ми е в главата...Пък от утре пак на ябълки и други здравословности  Mr. Green

Снощи гледах Алегрия - на Сirque du soleil - и освен че ми подобри настроението, ме накара и да си помисля че всичко е постижимо - трябва воля, упоритост и много тренировки - това и за нас важи, добре че тренировките поне са приятни Simple Smile)

Hug Hug

# 439
  • София
Мамче извинявай ако си казвала- но какви изследвания направихте сега след неставането.... Rolling Eyes

Ние отиваме за мартеници с малчо и мъжО.

ПП Отразихме деня на палачинката Simple Smile

# 440
Магнетче, спермограмата, за която се опасявахме(чудесна) .. цветна снимка за проходимост- супер, 2 проходими тръби, хормони(полови и на щитовидната), генетични, имунологични, хламидии, токсоплазмоза, и вече не помня още какво - всичко беше ок... - НЯМА причина, и бебе няма. Confused
Вече отказвам да гледам доктори, не и преди бременност(ако ми е писано)! Whistling

# 441
  • В градината...
Привет.
виждам, че при Мимчето не е тръгнало добре. Дано намерите причината, ако има такава. Нали лекарите казвали, че има много случаи, при които жената дори не разбирала, че е била бременна - просто нещо не  е било както трябва и е трябвало да приключи.

# 442
  • София
Мамче а някакви добавки за подобряване на фертитлитета взимаш ли?

# 443
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мимче  Hug

Къде сте бе момичета Simple Smile

Аз бях в Свиленград а и ММ се прибра та малко се поразтъжих.

Вчера и ние по случайност сме отбелязали деня на палачинката.

Hug на всички

# 444
  • Бургас
Уф, не знам вие как сте, но на мен всички тези протести и революции ми действат притеснително. Confused

# 445
Не е приятна ситуацията. На мен не ми се излиза по централните части чак, че не знам на какви ще попадна.

# 446
оф, ние утре ще можем ли да се приберем? Пътят ни е по Цариградско ..... да си вървим ли от там или по-добре да заобикаляме?

Скрит текст:
Със сигурност не е много приятно, но имам въпроси за тия химически бременности. Ако някоя от вас има сили да говори за това, може ли да ми пише?

# 447
Дари ние днес се прибирахме около 11.00  и беше ок, зависи по кое време ще пристигнете може би.

# 448
Магнитче, ти какви добавки пиеш за фертилитета? Може да науча нещо ново. Аз взимам вит Е 400 IU, неофолик мета, Спирулина, Q 10, wit. C, Инозитол., а до О. Прим ойл. И на мъжо изписах доста, пък да видим. Накрая бой може да ям с тези хапчета  Joy

# 449
Добро утро,

Пате верно си цяла аптека  Grinning, дано да има полза от всичко  Hug
Перу как беше в София  Simple Smile
Я всички на отчет че ми се губите нещо  Hug

Сега слагам малко закуска с повече гледка за добро настроение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт