Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 846
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Перу - наздраве и на теб, може и с чай   food010  хайде оправяй се! Ааа, що са ти се карали за ракията, то остава и да си забраним всичко весело и нормално и к'во  newsm78 отпуснете душите, момичета... аз още си чакам мъжо и поддържам седянката тука  Mr. Green

# 646
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари аз съм по добре вече  Hug, утре ще звъня за час за другата седмица.

Перу, Мимче - Наздраве и на вас  Grinning

Мимче да го хванете с мъжо това яйце  Praynig

# 647
Добро утро момичета kaffeetrmker_2
Ехх,направо немога да се позная с това ранно ставане newsm78,явно снощи всички сме си пиинали скромно,а аз като някой домашен алкохолих самичка си пийвах ooooh!
Така сега да помрънкам малко,мисля че пак не успяхме да хванем срамежливка, не чакам роднини ,лелки и други подобни на 11.03.,ама имам всички признаци на гостуването им #Cussing out
Незнам вече,знам че нямам право да се отказвам ,ама май няма да издържа психически ooooh!,
Хайде стига съм ви надувала главите в това прекрасно слънчево време sun

# 648
  • София
DarinaK питай за тестовете,според мен са много полезни-винаги са ми помагали, сега имам 30броя +10 за бременност на супер изгодна цена от йбей, със съдействието ан една мама от форума, от утре ги почвам newsm03 аз съм с цикъл 28-29 дни, започвам ги от 10-ти ден на МЦ и така поне 5 дни-до отрицатлен тест. Правят се следобед, като преди това 2-3 часа никакви течности. След като видиш +тест се прави кекс: в деня на двете черти, и два дни след това, ден пауза и последен опит.

# 649
Аз до сега нищо не съм пазарувала от интернет и май няма да го направя. От тук някой може ли да препоръча каква марка да си взема? Мисля в ДМ имаше на някакви прилични цени.

# 650
  • София
Аз до сега нищо не съм пазарувала от интернет и май няма да го направя. От тук някой може ли да препоръча каква марка да си взема? Мисля в ДМ имаше на някакви прилични цени.

От тук съм ползвала Клеър Овю-мноооооого доволна, 10лв са 5теста +1 за бременност.

# 651
  • Истински се вижда само със сърцето.
Миленка  Hug стискам палци.

Отчет от мен - запазих си час за гинеколог за другата седмица в сряда. Така че почвам от някъде пък да видим докъде ще стигна  Simple Smile

# 652
# 653
Привет и от мен!  Hug
Даре, аз съм ползвала тестове Oview и Clear Ovu, като от първите съм по-доволна. От темата за тестовете във форума разбрах, че не съм ги правила съвсем точно (аз ги правех вечер около 17-18ч), по-добре било около 13-14ч. Правят до отрицателен резултат (може в два последователни дни да видиш положителен резултат). Секс ние правехме по схемата, която е посочила магнетчето, но при нас не се получаваше така и затова започнахме от 6-ти ден на МЦ (тъй като си следях стриктно кога ми е О, знаех, че е около 10-ти ден, аз съм с къс цикъл (24-26дни)) и през ден до 14 ден. И се получи.  Grinning
Хубав и спокоен ден на всички!  Hug

# 654
  • Бургас
Добър ден на всички!
И аз си купих преди ден  Oview и смятам този месец да пробвам.
Обаче това със схемата ден през ден и т.н. не знам дали ще успея да го спазя, защото вкъщи остро се протестира срещу секса по график. Само дето на Орлов мост не е излязъл още Laughing
Дари, аз редовно си употребявам чаша червено вино вечер и нямам намерение да влизам в никакви теми, дето ще ме анатемосват. Прекаленият светец и Богу не е драг, нъл знаете Sunglasses

# 655
хахахах на Орлов мост Simple Smile)) изобщо май и ние не сме по графиците ... имам време за обмисляне на тия  тестове.

(ни вино, ни ракия .... ни салата отказвам  Joy)

# 656
Това с графика ММ го измисли  Mr. Green , за да си навакса, че ако стане, знае после каква суша го чака.  hahaha

# 657
  • Бургас
Хвала на таквиз ММ Mr. Green Та се надявам аз, като ги взема тестовете, поне някой месец да съчетая спонтанността с показателите Rolling Eyes

# 658
Здравейте момичета!
Перу и аз си пийвам ракийка до О., а след нея винце. Че какво му е лошото на алкохола? Нали всички се хвалят, че правели алкохолни бебета  hahaha
Даре, аз също си поръчвам от Ибей, по-евтино излизат. Ако решиш да си поръчваш свиркай, да ти препоръчам марка, че някои не стават. Ако цикълът ти е с еднаква продължителност може да ти стигне една кутийка, от тези, които продават тук по аптеките. Най-добрите са тези. Чертите са много ярки и няма как да се объркаш. Даре, вие нали бяхте с мъжки фактор. При това положение не знам дали е добра идея 3 дни подред секс. Може би през ден е по-добре като започнете от деня с положителния тест или два-три дни по-рано, както те е посъветвала Фортуна. Клиър овю аз лично не съм ползвала, но много момичета пишат, чертите са много бледи.
Миленка, не отписвай месеца, горе главата! Доакто няма лелка, има надежа.
Ели, стискам ти палци за прегледа!
Тинтина, ще се правиш на ощипана госпоИца, когато ти е + теста. Няма да разваляш спонтанността я. Наистина много тъпо се получава с тези графици, но какво да се прави като искаме бебоци!

# 659
Ми Пате, освен като си поръчваш да поръчаш за мен кутийка и после по пощата? Пък аз да ти пусна паричките. Не знам дали ще пробваме с тестовете. Ма то не боли от тая работа ми се струва Simple Smile

(три дни поред секс ще бъде живо мъчение .... ние в интерес на истината много сме се измързеливили в последно време ....)

Кой ще даде едно рамо за тия аватари? колко големи трябва да са картинките? Къде е тая тема да прочета?

Общи условия

Активация на акаунт