Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
АнаЛена, Вампирче ....  Hug Praynig Hug Praynig стискам ви всичките си палци и с нетърпение чакам новината за сърчица!!!

Звезда, на теб - палци в четвъртък!!!

# 631
Момичета, много благодаря за страхотните пожелания  Hug Пожелавам си...да се сбъднат  Simple Smile
Аналена, дано повече нямаш такива притеснения с некадърни лекари. Изобщо си нямат на идея какво могат да причинят на хората  ooooh! До финала всичко да върви наред!
Звезда, стискам палци за изследванията!
Аз отскоро съм на еутирокс, минимална доза, докато докарам до 25 мг. на ден, и след това след месец контролно ТСХ. Последно се беше вдигнал малко хормона.

# 632
Звездичка - Честит рожден ден, да си жива и здрава ти пожелавам, и много късмет!  bouquet

АнаЛена - мога да си представя какво ти е било тия дни, ужас да те плашат така...не знам какво да кажа. Радвам се много че всичко е наред, не съм спряла да стискам палци  Praynig
Звезде - дано и с твоя преглед всичко е наред
Петра - благодаря за кафенцето сутринта Simple Smile и дано сте хванали яйцето...Ние го гоним тия дни, в четвъртък сме и на консултация в клиниката, та ще се види сигурно дали е минала О...
Вампирианка - много забавно разказваш как си минала покрай поликлиниката днес  Joy  Joy добре че си спокойна, много ме радваш

Лека вечер, аз отивам да гоня яйце  Laughing

# 633
mimche, ако не приемах нещата с чувство за хумор и все едно не ми се случва, сега щях да съм внякоя лудница. Животът не ме е подминал със всичките си хорър екстри... Добре, че следвах девиза: "Оцелях, защото се засмях".  Crazy
Но като има тема : Моята лична драма, тогава ако ми дойде музата, ще я изпиша цялата и ще пусна нова hahaha
Сега в тази ще мога да ви дам само един съвет, понеже първото ми дете не ставаше 4 години и знам, какво е да ччакаш... Спрях да го чакам, да го мисля, да го искам, предложих дори на мъжа ми да се разделим, иии това бебе стана и аз не зная как newsm78. Трудно е да не мислиш нещо, за което копнееш, но понякога не става на психическа основа, при мен поне беше така.
Много лесно се дават и акъли отстрани, зная и е дразнещо понякога.... За това отивам да спя, че познайте кой ще става в 6  Shocked

# 634
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро момичета Simple Smile

АнаЛена, Вампирче, Звезда - стискам палци всичко да е наред момичета  Hug

Звезда настинката я овладях, сега съм по - добре.

Я как бързо изпсваме темата този път - много е хубаво така като сме активни Simple Smile

Сега да сложа закусчица  Mr. Green

# 635
Звездичка, извинявай, не съм видяла, че имаш рожден ден, честито!!!  Пожелавам ти здраве и много прескочени препятствия! И, разбира се, много забавления и добро настроение!  Hug
Момичета, благодаря ви за подкрепата, наистина!!!  Hug

# 636
Добро утро  Hug
Ох, каква хубава закуска с изглед - и там искам, мерси, Ели!
Вампирианка - съгласна съм, на нас са ни особено нужни добро настроение и позитивизъм, иначе тия хормони тотално се объркват от стрес и притеснения.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден  Hug

# 637
  • В градината...
Ели, мерси за закуската  и за гледката  Peace

Аз вече 3 седмици се влача с един вирус - в полуболно състояние и тези 2 ходения в София и шетане за рожден ден съвсем ме измориха. Вчера яко ме стягаше вече гърлото и майка ми каза да започвам антибиотик /тя рядко прибягва към него/. Аз се запънах, даже се скарахме. Е, днес съм по-добре. Нали гонихме яйце, къв антибиотик  Crossing Arms

# 638
  • София
Утро, за сметка на вчера днес звярко стана с кокошките Tired

Чудна закуска, кой ял-ял,ометох всичко!

Звездичке,честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава и много любов!      bouquet

Радвам се за добрите новини при бремелинките Flutter

Мойто детенце снощи изяде/глътна едно колелце на кола, сега го чакам да се покаже Mr. Green снахата беше на гости и голямо дивеене падна Mr. Green

# 639
Здравейте, честит рожден ден на всички които съм пропуснала.
Толкова ми се спи че не е истина.
И детето ми вдигна кръвното сутринта...та ми е страшен ден.
Желая хубав ден на всички и много слънце, че 14 градуса в София незнам дали ще ги видим.

# 640
Мацки, хлъц ....

аз, хлъц, малко злоупотребих, хлъц, с едно червено винце, хлъц

Обичам ви и ви желая прекрасна вечер!

(да не се ровя назад - може ли който е ползвал тестове за О да даде малко инфо по въпроса? мисля, ако тоя месец не сме се справили да взема другия да приложа едни)

# 641
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дари  Hug и Наздраве  Drunk Wine Glass

# 642
о, Ели! Как е настинката? Записа ли си час за каквото мислеше?

# 643
Даре - наздраве  Drunk Ели - наздраве и на теб Simple Smile ма що пък не, ще отида и аз да си налея нещо за душата...малката заспа, аз чакам мъжо да гоним уж пак яйца, ама той закъснява, аз най-много да заспя пред телевизора  newsm78

За тестовете - аз ползвам лентичките, поръчвам си ги по интернет и почвам доста рано, може би от 6 ден, моята О е на 14-15 обикновено и се вижда доста добре, после правя до отрицателен тест пак.

Лека  Hug

# 644
  • В градината...
Наздраве, ама с чай - от мен, че церя настинката.  Mr. Green
Ей, туй с годините, много се алкохолизираме, да видите младите мацки в една тема как ме бяха анатемосали, дето съм пиела ракия  #2gunfire Е, вече минах на вино  Peace
Даре, аз също ползвах лентички от и-бей. Много са евтини. Но отдвана ми писна и от тях.

Общи условия

Активация на акаунт