Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Фортунке, дъртите страдат от невъзможност да спят Simple Smile)) колкото е по-млад човек, толкова повече спи. Следователно мама и тате на Беболина са млади Simple Smile))

Ели, пожелавам ти в най-скоро време да работиш мама .... тая работа може да я върши човек във всяка точка на света Simple Smile)) (бе кво става с рибките?)

# 616
  • Истински се вижда само със сърцето.
Рибките са големи щураци, растат  Grinning

# 617
Здравейте мили  Hug
Vampiriankanewsm79   осмуквам и аз малко от твоя прашец, сигурно е много късметлийски щом от раз е станало!
Ели - дано да се оправиш бързо от настинката...а за работата те разбирам, аз имам подобни чувства към моята, но понякога за съжаление е така. Дарето е права за здравето иначе  ooooh!
Фортуна - честит 5 месец на Беболина  bouquet   и мерси за почерпката, много да те радва
Тинтина - харесва ми много последното заглавие - ти си направо поет Simple Smile Аз правя тестове, и монитор и наи-евтините лентички от интернет, но за този месец стратегията е с'кс през ден и това е...
Мам4е - липсваш, но те разбирам. Намери си баланса и душевното спокойствие и ще се радвам да те видя пак
Даре - няма отказване, може би прегрупиране и отново атака  Hug
Пате - по-добре ли си?
АнаЛена - видях из другите теми че имаш някакви притеснения, стискам палци всичко да е наред
Перу - дано сте го уловили яйцето тия дни

Hug за всички и лека нощ

# 618
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!!!
vampiriana дано всички ни заразиш с твоя късмет!Лека и безпроблемна ти желая!  Hug
ecoeli75 много е неприятно това с работата...дано всички се подреди скоро и в най-благоприятният за теб вариант!
Перу дано сте уцелили яйцето този месец!Стискам ти палци и на краката!  Hug
Между другото сме го гонили по едно и също време.От всичките ми ехографии вчера /след съботно-неделното бъбречно изпълнение/ стана ясно, че О е току-що минала.Та дано и аз да съм счупила яйцето този месец.  Praynig
Хубав и ползотворен ден на всички!!!

# 619
Момичета, чак сега стигам до компютъра, искам от сърце да ви почерпя за моя рожден ден! И да ви благодаря за прекрасната компания и да сме заедно до постигане на най-съкровените си цели, а и след това!
Подсладете се за мое здраве!

Дари, не съм те забравила, довечера като нарежа франзелите ще ти ги отснимам и пусна рецептата  Hug

# 620
Здравейте, момичета!
Не мога да не уважа рожденничка, а и без това съм се записала в тази темичка.

Честит рожден ден, Звездичке!
Пожелавам ти здраве и упоритост за да сбъдваш мечтите си! Hug

Мимче, благодаря ти!Моментът на освобождаване явно е важен и той е основната спънка обикновено.
Прекаленото желание и пристрастяване към нещо го отблъсква.И това важи за мен с пълна сила .. Tired

# 621
  • В градината...
Ооо, Звезди, Честит рожден ден, мила, нека всичко, което ти се случва да бъде в най-прекрасния и вълшебен момент, за да му се наслаждаваш с пълна сила! От сърце ти желая догодина да нямаш време за празнуване  Peace

# 622
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звездичка, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти и много усмивки  Grinning

# 623
бе много празници тоя месец  newsm78

*Звездичката* бъди здрава и обичана! Е тука съм скрила разни убавини Simple Smile) една по една да ти се случват!!

# 624
Здравейте, момичета!
Вампирианка, чудесна новина! Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво и сладко бебоче!
Аз наистина не се вясвам особено често, но кое по-напред?! Hug
Мимче, да,  големи грижи имах тези дни - лекарката, при която ходя все не виждаше плоден сак и вчера ми заяви, че сигурно е извънматочна бр и ме прати на чхг. А чхг-то огромно - 27 268. Звъня й , а тя ми казва, че явно е извънматочна при тези високи показатели и да се насоча към болница. И аз направо припаднах. Какво изчетох из нета няма да ви казвам. Междувременно се обадих на друг лекар и по случайност за днес имаше час. Прегледа ме, видя сакче, другата седмица ще гледаме сърчице, дай боже. И това е. Но още не мога да се успокоя от стреса. Снощи не съм мигнала, имах чувство, че всеки момент някоя от тръбите ми ще изгърми с такъв пораснал плод. Днес бях готова да тръгна с нещата за болницата, инструктирах и свеки как да се грижи за децата Sad  важното е, че се успокоих. Поне за сега Simple Smile
Аз може да не пиша кой знае колко често, но наминавам и чета, и много се радвам на хубави новини! Хайде, чакам още!  Hug

# 625
ЗВЕЗДА, честит празник! Всичко най-най- и от мен Hug

AnaLena, те в началото докторите все така песимистлично говорят, колкото да изкарат акъла на ннякой... Важно е, че всичко е наред  Hug

# 626
  • В градината...
Днес за пореден път се убеждавам, че има доктори за убиване  #2gunfire #2gunfire

# 627
  • Бургас
*Звездичката* , ЧРД! Жива и здрава, нека те затрупат с подаръци на днешния ден!
Аз да се оплача, че след месеци болки в челюстта, днес отидох на зъболекар. Цялата ми дясна страна в момента е под упойка, че много ме болеше и подскачах на стола. Според докторката една стара пломба прави проблем, обаче знам ли... Венците ми са страшно чувствителни, махна ми и една коронка, че и тя ме дразни допълнително. Чудя се даже дали да не спра с опитите за този месец, докато ми оправят зъбите. Ако до другата седмица няма подобрение, ще се откажа.... Пък вчера тестове за овулация си купих... Confused

# 628
Никой не смее да дава фалшиви надежди. И аз днес минавайки покрай поликлиниката ни не издържах и се наврях вътре. Влязох при гинекологаи му викам - А бърже сега виж ме на ехографа. Той вика - Слушай, мадам, едва ли ще се види нещо, рано е още!... Аз - Неее, виж, та виж.  Mr. Green Ами не се видя нищо и вика - Ела пак другата седмица, тогава вече задължително трябва да се види, защото трябва да знаем, дали е нормална бременността, да не е извънматочна... Сигурно знаеш, че има и такава?
Ами не им се сърдя, защото те са длъжни да предупреждават. Има много неграмотни хора, и това може да им коства много неприятности.
Прибирайки се към нас си взех още един тест и е пак положителен Peace. Трябва да изтрая още една седмица за преглед.
А и още - и двата доктора ме питаха - Ще го оставяш ли това дете, ако има такова? ... За деликатните въпроси не трябва да се сърдим. Длъжни са да ги задават и предупреждават.

# 629
Какъв деликатен въпрос той док направо си й каза,че може да е извънматочна,за тези прегледи си иска време,първо сакче,после сърце.Не знам как за няколко часа разлика искочи сака.Дай боже всичко да е наред AnaLena,отпусни напрежението,то рискове винаги има,ама вярвай в бебока.
vampiriana търпение момиче
Звездичка адашке,весел ти празник здраве на теб и семейството ти и сбъднати мечти.
Ековзе ли мерки с настинката?
Аз утре пускам кръвчица за контрола на ТСХ-то,а в четвъртък шута в задницата и на София.Да видим прогнозите на новата док.

Общи условия

Активация на акаунт