Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета  food010
Влизам набързо да смукна малко от вампирския прашец и се хващам на работа newsm79 newsm79 newsm79  animal037
Офф днес така ме мързи понеделнишки ,а толкова много работа ме чака newsm75 wash hang clean clean А слънцето навън ми намига ли намига ,но аз съм желязна Joy
Пожелавам ви един лек ,слънчев и успешен ден Hug

Звезда,ха дано скоро щръкльо да донесе блага вест Praynig

# 601
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Вампириана пак да ръси, че сте осмукали всичко  Crossing Arms

Абе забелязвате ли, че като забременеят момичетата и спират да влизат при нас поне да ни наръсят, сърдита съм им ПЪК  Naughty

Аз май се разболявам, повръщами се, глава ме боли, вчера ме тресе все едно в къщи е -20. Днес съм като парцал на работа.

# 602
  • Бургас
vampiriana ха честито!   bouquet
Без да знам какви чудеса са ставали тия дни сътворих още едно заглавие: Първа пролет ни зарежда с много вяра и надежда!
Явно съм била пророк!
Я кажи - поне тестове за овулация не ползвахте ли? Тия дни се размислих дали да не си купя, събирам мнения какви да взема.

И аз не си починах уикенда. В събота пътувах за Пловдив, после в неделя се върнах обратно, не можах да се наспя добре и в службата ме дразнят. Добре поне, че 10 лв. вършат магически чудеса и къщата ми свети.  hahaha

# 603
Ааа... не е честно да говорите така  Crossing Arms
Няма да се махна от темата, дори ще ви и досаждам, но постоянно влизам от телефона си, понеже се местим в нова къща и е лудница. Не са ми прикачили компютъра и с този телефон едва чета и пиша. На всичкото отгоре, докато чаках да ми дойде реда да ми прикачат компютъра и разбрах новината за 2-те черти, мъжът ми като разбра, си удари камшиците и замина снощи за Германия за 10 дена  Rolling Eyes... май ме заряза, ама да е по-деликатно, каза че ще се върне  Joy Joy... Майтапя се да обясня за по-сериозните...
Искам да повлека крак и да ви заразя всички, както с оптимизъм, така и с положителни резултати!!!

Днес ходих при една гинеколожка в нашия квартал само за консултация, ако си я харесам да се запиша при нея на консултации, ама тя ми каза да ида на 20-ти някъде, че още не се знаело, каква ми била бременността... можело пък да е извънматочна  Rolling Eyes. Аз съм много храбра по природа и такива думи не ме отчайват, знам че и това е възможно... Иначе като влязох в кабинета й, викам - Аз на стари години забременях... Тя си изкриви устата и изобщо не се впечатли от достолепната ми възраст  Naughty Mr. Green. Което ми даде кураж, между другото.

Ще бъда с вас, момичета още дълго време и хайде отново да пусна прашец, за да не ме обвинявате в скръндзавост  Mr. Green
 EFP babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 EFP EFP EFP EFP babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 EFP EFP EFP newsm18

# 604
хехе, на една позната така мъжа й отиде за картофи Simple Smile)) и се върна след две седмици Simple Smile)) без картофи Simple Smile))

Вампирче, стискам сичките си палци за вас с бебо всичко да е наред! И не мисля, че може така да ти погледне гин. между очите и да отсече за извънматочна .... това са пълни глупости.

# 605
  • В градината...
Вампи, извънматочна, дрн-дрън. Ти не вярваш, нали  Naughty
И с удоволствие ще приемем нахалното ти присъствие в темата  Whistling

# 606
Вампи, извънматочна, дрн-дрън. Ти не вярваш, нали  Naughty

Да ти кажа честно - ХИЧ НЕ МИ СЕ ВЯРВА  Joy Joy Joy

# 607
Вампи, чувствам се обилно наръсена  Mr. Green

Явно тая докторка е врачка, като ходиш другият път я питай за числата от тотото  Crossing Arms

Иначе за момичетата, които не се вясват повече не визирах теб разбира се  Hug

# 608
Ели, теб ако ти е лошо що не се прибереш в къщи да се наспиш! Краката в гореща вода със сол, един топъл чай с много лимон и сън. Тва му е майката и утре ще си кукуряк!

# 609
Вампи, чувствам се обилно наръсена  Mr. Green
  Hug

Страхотно, радвам се. Само да не ме подгониш после мен за бащинство, че ще отричам до последно   Sunglasses

# 610
Дари не мога да се прибера за съжаление, на работа имам проблеми и честно казано ако нямах заем до сега да съм напуснала. Не знам къде ще и излезне края на цялата история.

Вампи аз да прихвана пък за бащинството ще видим  Mr. Green

# 611
Ели, всеки си знае най-добре какво му е. Каквото и да ти кажа, няма да бъде от твоята камбанария Simple Smile Едно единствено, обаче, е много важно човек да осъзнае - че нищо не може да му възстанови здравето дето си е пропилял нервирайки се. Между другото имам доста познати, които в тая криза избягаха от Сф по родните си места. Да, получават по-ниски заплати, но пък не плащат квартири и нямат проблем с местата по детските градини. Това си е била тяхната преценка. Както казах по-горе - всеки си гледа от неговата камбанария.

# 612
Хайде, цоп, отново да ви видя, мили момичета!  Hug
Вампириана, честито! Леко бременеене, здраво бебе на финала.  Hug

Сега се връщам да прочета какво сте писали, че в събота и неделя с Беболина правихме едни отчети, излезе ми киселото с интернета, та сега съм спокойна.  Laughing

Даре, да пратиш много поздрави на Гретхен и малкия принц.  Hug

Тъй, дочетох ви.  Grinning Даре, като студентка преди изпит си казвах, че нищо не знам, че всичко ми е каша в главата, може и при теб да е така - мислиш си, че вече няма да стане и хоп, бебето станало.  Hug Пожелавам ти го от сърце!  Hug Беболина е добре, днес става на 5 месеца. Слава богу е кротичка, спи нощем (детето знае, че мама и тате са дъртички и требе да спят  Mr. Green).
Ето да се почерпите за нашата месечинка:

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:19 от Fortuna

# 613
Фортунке, тя ми показа снимка на момъка .... ох, колко е прекрасен, ако знаеш Simple Smile усмихнат и рошав Simple Smile

# 614
Дари така е, мисля го отдавна и този вариант при условие и че ММ е там също, но за съжаление не мога да намеря никаква работа там за сега.

Общи условия

Активация на акаунт