Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Звездичката, аз си я усещам овулацията. Даже май и кога се е пукнал фоликула.

Ира, не ме притесняваш - ние сме с лоша спермограма, която не е в резултат на необратима патология (мъжа ми има дете).

Но, нещата никога не са едностранни. Нали се сещате колко много от двойките са с неизяснен стерилитет? Уж всичко е наред, пък ....

Преди няколко странички (или в предишната тема, не помня вече) бях писала - ние изобщо не тръгнахме по вашия път (имам предвид по пътя на другите момичета в темата). Единствено и само разчитаме на хомеопатия, за да  се справим с болестните си състояния.

# 586
Даре и аз тръгнах така, после спрях, защото тъкмо ми ги изписа и аз установих ,че съм бременна. Сега пак започвам. Със всичките изследвания ще ходя при д-р Михайлов. Въпреки всичко не съм спирала да пия някои от билките и витамините.  Сега съм си купила  пак Пчелен елексир.Незнам дали си го ползвала някога, но  много е полезен и регулира хормоните. Като го пих предният път /за имунната система/ и забременях. Моя приятелка след 10 год ходене по мъките накрая забременя след 4 мес лечение при А. Михайлов.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 20:42 от Ira.M

# 587
На някои им показва и така ама нейсе... След 2 дена пак ще търча до аптеката . Циганска душица не трай Blush
Да, за нов тест. Grinning
Това помниш ли го? Grinning
Честити 2 чертички, вампирче!Да е лека и безпроблемна до края! Praynig

Честит национален празник, момичета!
Нека за всички ни да има по-добро бъдеще и по-спокойни дни!

Скрит текст:
Аз си мисля да се поотдръпна за малко от бебешките теми, започнах пак да се натоварвам много и да се депресирам ..
Но ще ви наглеждам да знаете!

# 588
Ира, А.Михайлов не е напълно в тон с класическата хомеопатия. Ако искаш може лично да продължим разговора. В страни от тукашната тема е.

Мамче, а така - наглеждай ни и като ти дойде душа на място - ела пак при нас. Тук е общо взето забавно и уютно. Говорим си и за много други работи освен бебета Simple Smile

(Например за франзелите на Звездичката .... направо вече ги сънувам)

# 589
Бременелката   Naughty   да вземеш да ни по наръсиш малко с бременелския прашец ,знаеш ли от кога си чакаме и ние  Crossing Arms 
Дари кво стана с тебе бе,точно тия дни щях да те питам до къде стигнахте,кво каза мойта бивша док.Що се сдуха ся,ти точно все държиш положението...  newsm66 
То и аз тия дни не съм от много оптимистично настроените,нали се похлъзнахме финансово,та незнам ...не ми се мисли въобще за опит,а до нас останаха малко номера тоя месец ще ни звъннат.Що хич не се радвам.

# 590
ZVEZDA *, твоята бивша докторка ще я видя има-няма след два месеца - поне профилактично ще ида да ме види и една цитонамазка да пусна. Иначе нямам план да ходя там. Ама чета тук из форума, че много хубаво било новото крило там на болницата.

До вас колко номера остават?

# 591
Видяхме от вън,че е завършена сградата,доста мащабна е.Ми до нас има-няма 300 номера,което означава този месец,ама като се разработиха може и до седмици.

# 592
ZVEZDA * стискам ви палци този път да е успешен и Благата вест да ви споходи!!! Hug Praynig

# 593
Бременелката   Naughty   да вземеш да ни по наръсиш малко .....
babydust7 babydust7
Аз още не мога да се осъзная за мен ли говорим  Laughing

# 594
Ми дано Даре  хахах,улицата на болницата нали (вече не е клиника) е на улица "Блага вест"
Дописвам се
Даааааааааааа  hahaha hahaha hahaha за теб се говори
Щъркел иде от далече,блага вест ни носи вече.

# 595
А така ръси,ръси имаме нужда,веднага засмуквам аз  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 мерсиии

# 596
ZVEZDA * наркоманка такава!!! дай да си дръпна и аз!  Hug Joy

# 597
Айде всички на магистралата  hahaha hahaha

# 598
  • В градината...
Идаа     

# 599
Ама на vampiriana много й се свиди тоя прашец,скрънзава е.

Общи условия

Активация на акаунт