Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 028
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Подранила си, и ще се радвам да ти закъснее с ден като на АнаЛена и да ни зарадваш. Praynig
На някои им показва и така ама нейсе... След 2 дена пак ще търча до аптеката . Циганска душица не трай Blush

# 481
Вампирче, моля те намери си работа по спешност!!! Ще изперкаш иначе ми се струва   bouquet Hug Laughing

нещо много смешно

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 20:45 от DarinaK

# 482
На някои им показва и така ама нейсе... След 2 дена пак ще търча до аптеката . Циганска душица не трай Blush
Да, за нов тест. Grinning

С ей това парче торта ви пожелавам "Сладка нощ". Heart Eyes

p.s. Neve76, леко раждане на твоето трето бебче!Тук темичката е за Искащите бебе(тези, които все още очакват чудото да им се случи).
Трябва да се насочиш към подфорум Отчетни - Очакващи бебе. Peace

# 483
Мамче, след крем карамела как да изям тази торта??????????????????

# 484
Розичке, Магнитче, аз есента бях с ТСХ 2.58, а сега ми е 1.5. Пия спирулината отначалото на януари. Иначе съм на терапия с Еутирокс.
Мимче, от миналия месец имам повече ЦС. Други промени не съм забелязала. Надявам се да забележа най-голямата промяна  preggo newsm32
Неве, ами заповядай при нас, ако искаш. Но предполагам ще ти е по-интересно в отчетните с другите бременни.
Вампириана, дано е било рано и след няколко дни ни зарадваш с една магистралка!
Перу, къде си?
На мен пък ми е много готино всяка сутрин да се събуждам с термометър в д-то  hahaha Шегувам се, но ми е по-спокойно като знам долу горе какво се случва.

# 485
Вампирче, моля те намери си работа по спешност!!! Ще изперкаш иначе м
и се струва   bouquet Hug Laughing
Mr. Green търся, но никъде не ме щат. Нямам връзки. Но няма да изкукуригам, не стоя по цял ден и нощ да се пощурявам - студентка съм редовно мед. сестра  Rolling Eyes .
Абе като минах 37 и като тръгнах юруш всичко отначало  Joy

# 486
Мамче, какви са тия среднощни изкушения  ooooh!, аууу, срама нямаш  Hug
white duck, тсх-то ти е мечта в момента  Hug за такива хашимотковци като мен, дето уж съм в норма, но...над 2, което не се нрави много много...
Момичета, лека и спокойна нощ от мен  Embarassed

# 487
  • В градината...
Tук съм. Оцелях след дългия гаден път - сняг, мъгла, дупки  ooooh!

# 488
Перу, нещо друго освен за пътя и мъглата няма ли да кажеш на бедните чакащи душици  Praynig

# 489
  • Пловдив
Здравейте момичета, радвам се, че ви намерих ...аз съм от скоро на 40 и преди 2 дни разбрах, че чакам третото си детенце! Не беше планирано и много ни изненада..., таткото даже още не може да го проумее...  newsm78

# 490
  • В градината...
Пате, ами толкоз се бях изморила и ошашкала от пътя, че нямах сили да пиша. На отиване - дъжд и нищо не се вижда, катаджии ни спряха и ни писха акт за превишена скорост, та ние пъплехме като охлюв и на едно абсурдно място имало ограничение 60, а ние не сме го видяли от гадния дъжд и камионът, който се влачеше пред нас и хвърляше вода и кал. Сега ще плащаме 100лв глоба. На връщане пък към Търново като се стъмни и снегът се засили, много гадно се набиваше в очите - само се кьорехме да видим пътя  ooooh!
А за доктора, Калчев - млад, не е надут, като тези при които съм свикнала да ходя, чете, учи. Личи му по говоренето, по маниера, по всичко. ММ присъства на прегледа и много го хареса и техниката много хареса. Всичко се виждаше идеално, даже ми даде и разрез да се види на матката, както се вижда при цветна снимка. ММ бтвърди даже, че се е видяла и проходимостта на тръбите - засича начална и крайна точка и така проследява. Аз не схванах, ама той нали си е комп. спец. и ме убеждава. Ами всичко беше добре. Имам една малка миома - 1см, която е много далеч от място, където би пречела за забременяване и енда малка кистичка, която най-вероятно ще се резорбира през следващия цикъл. За пореден път ми казаха, че всичко изглежда много добре. Тръбите /лявата повече/, които знам, че са нагънати, можело да са така на физиологична основа, а можело и да е емдометриоза причината. За това док предложи да си изберем - инсеминация при данните, които имаме сега или хистероскопия, за да ми огледа всичко дали е ОК и да провери за ендометриоза. Аз избрах втория вариант. Назначи ми един куп изследвания за целта, сред които ХИВ, Васерман и много други. Първите 4 струват 80лв и ги правих миналото лято 2 пъти - веднъж за осиновяване, веднъж за сключване на брак. Луда работа, ама започне ли се, започват и големите харчове.

# 491
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу добре звучи разказа за прегледа, стискам палци това да е твоя лекар и този път всичко да е наред. А за пътуването те разбирам напълно, много кофти се пътува при лошо време, важното е че сте се прибрали живи и здрави.

Вампириана ти като спиди гонзалес, много бързаш с теста  Grinning

Така на мен пък ми закъснява с четири дни и ми е едно напрегнато такова и тест не смея да направя, защото през октомври пак така ми позакъсня и ми дойде на петия ден. Направо не знам как да подходя и чак ще се пръсна от любопитство станало ли е или не.

# 492
Леле, Ели 4 дни .. и как издържаш?Ти си герой да знаеш. Hug
Перу, хубаво е, че си попаднала на добър лекар и вече имаш план за действие.
Успех към заветната мечта и скорошна радост ти желая! Praynig
Звездичка, вярно, че нямам срама, ама като "умирам" за това сладкото ... ooooh!

Нещо лекичко от мен.Гледането не води до промяна в кг-мите! Mr. Green

# 493
Здравейте, момичета! Колко хубаво, че тук настроението е така добро!
Вампириана, искам да ти кажа, че това нетърпението е голям проблем. Аз имам чувството, че са минали месеци, направих си хиляда теста, минах от пълното разочарование на отрицателния тест преди цикъла до еуфорията на кръвния тест (който сама си назначих от нетърпение за да съм сигурна, че отрицателния тест е отрицателен  Mr. Green), ходих два пъти на ехо и все ми казват, че още е рано и да изчакам спокойно. Ама как се чака спокойно?! Та и сега чакам другата седмица, когато, ако всичко е наред, би трябвало да се види каквото ще се вижда. А аз наистина имам чувството, че е минало ужасно много време и въобще не ме свърта. С две думи, аз още чакам  Praynig
Перу, много хубаво, че си попаднала на добър лекар!
Хайде, идва времето за добрите новини - дано всеки да има с какво да се пихвали колкото може по-скоро!
Астравера, Неве, ами направо се включвайте в редиците на октомврийките, ако за октомври ви е терминът.

# 494
  • Бургас
ecoeli75, и при мен закъснява и нищо няма да правя, че още е в самото си начало закъснението.
vampiriana , не си само ти тъй, дето всичко цял живот почва отначало Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт