Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичетата със закъснения тичайте за тестове, чакаме ви с добри новини! Laughing

Перу
, много се радвам, че сте доволни от доктора. Много добър избор си направила, една хистероскопия ще покаже точно състоянието на матката, само преглед на УЗ не може да гарантира, че вътре всичко е наред! Hug

# 496
  • Истински се вижда само със сърцето.
Розичка аз днес цял ден се чудя да купя или не тест, защото предният път като имах подобно закъснение на 5тия ден си ми дойде и сега не смея, ама не се знае като си тръгна от работа какво ще ми хрумне  Mr. Green

# 497
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Колко хубаво, че тук настроението е така добро!
Вампириана, искам да ти кажа, че това нетърпението е голям проблем. Аз имам чувството, че са минали месеци, направих си хиляда теста, минах от пълното разочарование на отрицателния тест преди цикъла до еуфорията на кръвния тест (който сама си назначих от нетърпение за да съм сигурна, че отрицателния тест е отрицателен  Mr. Green), ходих два пъти на ехо и все ми казват, че още е рано и да изчакам спокойно. Ама как се чака спокойно?! Та и сега чакам другата седмица, когато, ако всичко е наред, би трябвало да се види каквото ще се вижда. А аз наистина имам чувството, че е минало ужасно много време и въобще не ме свърта. С две думи, аз още чакам  Praynig
Перу, много хубаво, че си попаднала на добър лекар!
Хайде, идва времето за добрите новини - дано всеки да има с какво да се пихвали колкото може по-скоро!
Астравера, Неве, ами направо се включвайте в редиците на октомврийките, ако за октомври ви е терминът.
Как става вписването в списъка?Simple Smile

# 498
Астравера здравей, вписването на първа страничка при нас става само когато се пуска нова тема, за съжаление няма опция да се редактира постоянно.
По принцип темата тук обаче е Искам бебе и пишат момичета които очакват да забременеят, ако все пак обаче ти е приятно да пишеш при нас не мисля, че би било проблем Simple Smile.

# 499
Ели, кви са тия два шарени щъркела дето си си пожелала  Joy не стига, че две, ми и момче и момиче  Joy егати и нахалност   bouquet Hug чакам с нетърпение да чуя за резултата от закъснението!!!

# 500
Aaaa...моля , моля...щъркелите в тази тема ако може по 2 наведнъж.
То иначе след трето директно в пенсия отивам  Simple Smile

# 501
ама Хоупче може ли така нахално - и мъжко и женско  Joy

което ми припомня, че преди време бях попаднала на един мъжки ник във форума с две двойки мъжки близнаци Simple Smile)) изчетох всичко де що беше писал щото до края не повярвах, че това е истина Simple Smile

# 502
Дари аз тъй съм си ги поръчала, че няма време  Mr. Green сега остава някой заблуден щъркел да ме посети  Laughing

# 503
  • В градината...
Aлоо, със закъсненията, а дано утре вържете по една мартеничка  Blush

# 504
Перу, това много хубаво пожелание! Хареса ми Simple Smile и не съм ти писала, обаче те следях изкъсох с пътешествието ти до Сф.

# 505
  • Пловдив
Ооооооооо,закъснения виждам..........ха,дано утре /в тон със заглавието на темичката/ да си имаме 3-4 момичета с по две чертички!!! Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ели-взе ли тест след работа все пак? Hug
Скрит текст:
Имам някакво вътрешно усещане,че ще те посети щъркел  Wink
Перу-пожелавам ти това да е твоят лекар и скоро да се похвалиш! Praynig

vampiriana-учиш за мед.сестра?!?!?!Поздравления!Положението до което докараха здравеопазването е страшно и е мнооого хубаво,че все още има хора които учат за тази прекрасна професия!Желая ти успех!  и  EFPразбира се  Peace

# 506
Здравейте мили момичета  Hug

Мам4е - мерси за сладките почерпки - хехе, пък и както пишеш гледането не качва килограми, така че си ги гледам по няколко пъти  Laughing
Перу - радвам се че си намерила лекар, на който да се довериш и имаш план за действане - успех!
Вампириана, Тинтина, Ели - стискам ама много силно палци, е, супер начало на пролетта ще бъде  Praynig
АнаЛена - кога си не лекар да гледате точица? Дано да си имаш занимания за уикенда и да ти минава бързо времето
Даре - не разбрах за тези мъжките близнаци - мъж, който има две двойки момчета близнаци ли? Аз си мислех до скоро че близнаците се раждат само ако в семейството има, но май не било така...

Има ли някой друг да не чака тия дни?

Аз се отчитам след УЗ днес - всичко е съвсем нормално, ако не бях правила тестове за О и после всичките положителни за бременност, нямаше и да знам че е имало нещо. Чак другата седмица ще имаме консултация да говорим какво ще правим оттук нататък. Видяха се и фоликули, така че ние си продължаваме както досега, ще гледам по-малко да се втелявам и ще си отглеждам търпение като на Елито за тестове Mr. Green

Лека и спокойна  Hug

# 507
Перу, много се радвам за теб, много те мислих. Браво, че док ти е харесал и му имаш доверие, това е много важно. Защо ще прави хистероскопия, с нея не се ли гледа само матката? С нея може ли да се установи наличието или липсата на ендометриоза?
Стискам палци на момичетата със закъсненията  Praynig
Мимче, браво и на теб за хубавите новини от прегледа!

# 508
Поите приятелчета май се събудиха от зимния сън   stork-boy stork-girl Hug  май са свършили някоя работа.
Утре чакам отчет  Naughty
Перу "виждаш ми се"готова за успешен старт  Grinning Ей,така те искам момичееее  Hug Hug  правилно сте решили,вижте отвътре как са нещата,пиши какви изследвания иска док.

# 509
Мимче, не му знам родословието на момъка, но в подписа си в бг-мамата има две двойки мъжки близнаци Simple Smile и си пише по темите и т.н. ама забравих кой му е ника.

Общи условия

Активация на акаунт