Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 033
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
На националния ппразник минавам да ви честитя и да ви пипна всички за късмет - теста ми показва 2 черти Simple Smile. И стана от раз!

# 571
Ау, какви новини само! Чакай да се пооотъркам в тебе за късмет! Честита ти мартеничка с две чертички! Пожелавам ти лека и спокойна бременност, а на финала едно такова сладурче  newsm32

# 572
  • Истински се вижда само със сърцето.
Вампириана - тихичко честито и от мен и лека и безпроблемна до финал  Hug Ама време беше да почват хубавите новини в нашата тема  Simple Smile

# 573
Честит празник на всички!

И каква хубава новина - тихичко честито, vampiriana   bouquet  bouquet  bouquet Супер, много се радвам, наистина много положително ми влияят такива двучертичкови мартенички.

Пате - да не се притесняваш нещо, стрес и от това да става така?

Ира - и аз бих отишла да говоря с някой друг лекар колкото се може по-бързо - успех!

Лек ден, мили дами Hug

# 574
Честит празник момичета!!!
Ехее,имаме си чудесна новина,vampiriana честито ,желая ти лека и безпроблемна бременост с пухкав финал Hug Hug
Ха дано ни заразиш и скоро всички да се радваме на двучертичкови мартеници newsm17 newsm17
Пате и аз два ,три дена се чувствах зле,едно главоболие ужасно и сърцебиене,комшииката ми побая малко и каза ,че съм урочасана а и отделно притесненията по заминаването на мъжо си оказаха влияние ooooh!,сега си имам само леко сърцебиене и ниското кръвно е налице Whistling може и времето да ни влияее и нещо като пролетна умора да е  newsm78
Доктор Милена се произнесе Mr. Green

# 575
  • В градината...
Вампириана, браво, чудно  Hug Hug

Момичета, почти 2 години съм тук и толкова рядко /почти никак/ не се случваше някоя да забременее. Много момичета се примириха и отказаха. Аз също вече живеех с мисълта, че сме тук само да си споделяме и да се развличаме. Но последния месец, след вливането на свежата кръв в темата, започнах да ставам свидетел на чудеса. Интересното е, че в другата тема, където са младичките, напоследък там не забременяват по-често от тук /чисто статистически/. Това определено ми дава някаква надежда  Peace

На прегледа в сряда доминантният ми фоликул беше 19мм. С 2 мм ли нарастваше на денонощие?

# 576
Благодаря на всички за споделеното вълнение  Hug. Ех, как ми се иска наистина да е заразно...
Първата ми бременност я правихме 4 години, бях на 24. Уж никакви проблеми, но не ставаше и не ставаше. Сега, когато реших да имам още едно дете на 38 г., стана от раз, опровергавайки трудното забременяване на тази възраст. Накрая ще се окаже най-вярно бабешкото: "Божа работа"!

# 577
Доктор Милена, дано да е от това, че вече взех да се филмирам  Praynig
Перу, различно е, по 1-2 см на ден. Но той и на 19 си е готов за пукане. Действайте си тези дни и така  Heart Eyes

# 578
vampiriana ,честито и от мен! Чудесно е това, много се радвам!
При мен и този месец нищо не стана, подължавам да дерзая.

# 579
оооо ще има малки вампирчета  Joy много хубаво  Joy (стискам палци за безпроблемна бременност и здраво бебе!!!)

Момичета, аз пък се чувствам много странно. Изобщо не го мислех в последно време кога е О, кога да работим по въпроса .... и ако стане, да става. Сега имам усещане, че хич няма да стане .... що така ми се смениха емоциите .....

# 580
Дари а бой искаш ли - да ти сменя емоциите  Naughty

# 581
Не знам, Ели дали съм за бой ... просто имам усещане, че нещо ми се изплъзва ....

# 582
Дарка не се поддавай на това чувство, че с него се затъва доста надълбоко емоционално. Успокой се и поразмисли тогава над нещата.

# 583
Честит Празник!
Скрит текст:
Не съм те никога избирал на земята.
Родих се просто в теб на юнски ден във зноя.
Аз те обичам не защото си богата,
а само за това, че си родина моя.

И българин съм не заради твойта слава
и твойте подвизи и твойта бранна сила,
а зарад туй, че съм безсилен да забравя
за ослепените бойци на Самуила.

Да търси, който ще, във теб сполука бърза
и почести и власт със страст една и съща,
страданието мен по-силно с теб ме свързва
и нашата любов в една съдба превръща.
vampiriana Честито и от мен! Стискам палци всичко да е както трябва Praynig  и се'' отърквам" за късмет Grinning
Даре, недей така ,не се отчайвай! HugИ аз съм с такова усещане за себе си, но се опитвам да вярвам в чудото.... Какъв е проблема при теб? Извинявай ,че питам така! Какво казват лекарите?
Перуготов ти е фоликула, трябва да се спука всеки момент. Стискам палци!

# 584
Вампириана, тихичко честито и всичко да е наред до финала да гушкаш здраво бебче  Hug
Дари, а ти нещо правила ли си по въпроса със засичане на овулацията - имам впредвид дори и домашните овулационни тестове. Не че с тях има гаранция, но поне се ориентираш дали се вдига нивото на определения хормон, и около кой ден. И после почваш повече да се "вслушваш" във вътрешните си симптоми. Не съм забравила за рецептите, но ще ги придружа със снимков материал съвсеееем скоро, живот и здраве  Hug
Честит национален празник на всички, макар и вече в неговия край! Simple Smile
Аз нещо не разбрах от почивния уикенд, вчера ме викнаха на работа, уж за 1 час за събиране на колектива и обсъждане на разни теми...то стана за почти 4 часа  Whistling Но пък днес успях да дремна следобяд за един час. Добре ми се отрази, не съм го правила май скоро. Сега се опитвам да чистя и готвя почти едновременно, да простирам и сгъвам дрехи...май станах шесторъката Шива, хм, трябва ми май по-дълъг уикенд  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт