Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Перуника, честит рожден ден! Много здраве, щастие и красота, и да се сбъдне твоята мечта!  Hug

# 556
Перуника, пожелавам ти да намериш онзи баланс между себе си и света, който да те направи най-щастливия човек на тази земя!

Ира, прегръщам те и дано късмета да бъде с вас в най-подходящия момент и чудото да ви сполети!

Звездичката, каква е тая пълнена фразела дето сънуваш? Много ме заинтригува с нея .....

Момичета, днес чакаме кумувете на гости. Забъркала съм питката и съм я оставила да втасва и едно паламудче мисля да си опечем и .... утре е неделя, ден за почивка Simple Smile

# 557
Дари, ами както казах рибките са в атака, подготвям се психически за другата седмица, за скромни близки гости  Laughing Майка ми между другото си изрови старите рецепти, та и от там имам вече няколко варианта, мерак да има.

# 558
Ми вземи ги дай тия рецепти .... и други обичаме да ядем Simple Smile))

# 559
Перуниче, честит рожден ден, мила! Бъди жива, здрава и много обичана! Пожелавам ти възможно най-скоро да гушнеш тази руса девойка от аватара ти! Наздраве!  Hug

Ира, защо не посетиш и друга клиника? Не се отчайвай, а намери твоя доктор!  Hug
Скрит текст:
Аз от няколко дни се чувствам мнго кофти. Ту ме боли глава, ту ми е замаяна. Не знам на какво се дължи. Пулсът ми е към 85. Много ли е това според вас? Търся някаква причина, че е много гадно така

# 560
Пате, кръвното ти как е? Ето ти една статия да прочетеш, може би е добре да посетиш личния си лекар.  Hug
http://www.plovdivmedia.com/13735.html

# 561
Пате, моят е винаги над 85 Simple Smile (при мен може да е от цигарите де, така и не ги спрях тия гадости)

Фортунке, нищо не разправяш за бебка ......

# 562
Нормално ми е кръвното. Не знам на какво се дължи това.

# 563
 newsm59  bigdance2  ura newsm18 newsm18 newsm18  Gift  party023 cheers Kissing Heart Flowers Bouquet  superuu dancing dancing Kissing Heart 1dating luvbed ...................
Честит празник ПЕРУ изразих се в иконки,ти ще си напишеш края.Както си го пожелаеш така да бъде.Бъди много,много щастлива.
Скрит текст:
ИРА,в коя клиника се случи всичко това,сподели моля те,колко ти е инхибина?
Дарити си егати машината в кухнята  newsm64

# 564
ZVEZDA * Ходих в Кирм при д-р Стефанов.Инхибина ми е 21
Скрит текст:
(TSH)         1.8        uU/ml    0.34-2.50   
 (TAT)         1        IU/ml    N<4   
 (MAT)         3.2        IU/ml    N<9
FSH         6.38        mIU/ml     фоликуларна фаза-3.85-8.78,
                                         овулация-4.54-22.51,
                                         лутеална фаза-1.79-5.12,
                                         постменопауза-16.74-113.59   
LH         2.53        mlU/ml    фоликуларна фаза-2.12-10.89,
                                        овулация-19.18-103.3,
                                        лутеална фаза-1.20-12.86,
                                         постменопауза-10.87-58.64,   
Estradiol (Е2)         165        pg/ml    фоликуларна фаза-24-114,
                                        овулация-62-534,
                                        лутеална фаза-80-273,
                                         постменопауза-20-88   
Prolactin         12.77        ng/ml    3.34 - 26.72

Това са ми резултатите.Може би заради годините не ми даде никаква надежда.
Момичета,ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА Hug

# 565
Ira ,да нисък е,ама аз все си мисля,че за всяко нещо има изход.Задължително се консултирай и с друг лекар.На колко години си,извинявай....пропуснала съм някъде,не си спомням твоя случай.

# 566
Ira ,да нисък е,ама аз все си мисля,че за всяко нещо има изход.Задължително се консултирай и с друг лекар.На колко години си,извинявай....пропуснала съм някъде,не си спомням твоя случай.
На 44 .Имам една неуспешна бременност на 26 10. Оказа се кухо яйце.Мислех че все нещо ще предприеме за мен но уви...

# 567
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит Празник на всички!

# 568
  • на 4-ия етаж до асансьора
Перу ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Макар и на патеричка ти желая да се сбъднат и най-съкровенните ти желания!!!   bouquet
Пате как ти е щитовидната жлеза?Проблем при нея също дава ускорен пулс.
Скрит текст:
Аз май имам проблем с бъбрек.Боли ме кръста и болката се предава по хода на уретера ... мрън!
Честит празник на всички!Ще ми се не само ние, но и децата ни /с които съм убедена, че рано или късно ще се сдобием по един или друг начин/ да се гордеят с произхода си!Гордея се, че съм българка!

# 569
Честит празник, момичета!
Скрит текст:
Петре, ТСХ ми беше леко завишено, но го вкарахме в норма. Сега е 1.5. Чудя се дали не е отражение от Доксициклин и Фасижин, които пих до вчера. Може и нещо нервата да ме гони, аман вече, все по нещо да има.
Петре, аз за бъбреците и цистита видях единствено полза от билките. Но трябва да си постоянна и не знам съвместими ли са  с правене на бебе  newsm78 Мечо грозде или чай за бъбреци на Ламбрев са много подходящи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт