Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Даре, няма проблем, но аз имам за още един-два месеца, тъй като доста се специализирах и този месец минах само с 3 теста. Голяма икономия Joy Вземи си една кутийка Овю от аптеката. Тук последно бяха по 8 лева, вътре са 5 броя.
За аватарите пише "Максимални размери ш/в: 160х200 пиксела." Можеш да си коригираш картинката с някоя програма. Например Фото шоп или Пикчър менажер, зависи каква имаш на компютъра.

# 661
  • В градината...
Добро утроооо, Честит празник, мили дами - нека всяка от нас се зареди с повече самочуствие, повече сили, повече вяра и много красота!

# 662
Честит Празник мили момичета!

# 663

Честит празник, мили момичета!   bouquet Желая ви да сте обичани, уважавани и ухажвани не само на този ден!  Hug

# 664
Грижовна, мила и добра като нея друга няма на света!
С любов и топлина всеки ден се грижи тя!
8 март е за това искрено да ѝ благодаря!
Честит Празник, моя мила МАМО!

Честит празник, мили дами, мами и бъдещи мами! Hug
Нека да има много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки един ваш ден!
Защото ние не сме жени само за един ден, нали.  Wink

Кой ще даде едно рамо за тия аватари? колко големи трябва да са картинките? Къде е тая тема да прочета?
Размерите на аватарите трябва да са 160х200 пиксела.По-малки може, но по-големите ги отхвърля.Ако нещо те затруднява - насреща съм и ще помагам. Peace

# 665
  • Истински се вижда само със сърцето.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!

Пожелавам ви скоро всяка една да си има поне по едно слънчице в къщи, което да и казва тези думички:

# 666
# 667
# 668
Честит празник, момичета!  Hug Много здраве и късмет! Да сте обичани и уважавани всеки ден и час!   bouquet

# 669
Честит празник и от мен! Желая ви много щастие и здраве, уважение от половинките и обич!  bouquet

# 670
Честит празник мили момичета   bouquet   Благодаря на всички за пожеланията и красивите картички. Благодаря ви че ви има и че споделяте в този форум. Пожелавам ви да сте много усмихнати и да се чувствате винаги красиви и обичани!

# 671
Весел празник мамчетаааа 

# 672
  • Пловдив
Никакви ви няма............май сте препили снощи  Mr. Green

Хайде по кафенце,мнооого ароматно,за събуждане.
Времето е чудесно,хайде по разходки!
Прекрасен уикенд ви желая! Hug

# 673
  • В градината...
Ох, в това хубавото време, носът и очит ми текат като река  ooooh! ММ отиде на село да фрезова градината и да насее картофите, а аз си седя на топло.
Дано се оправя от този грип, че след 9 дни трябва да съм в София. Преди това трябва да пускам всички изследвания. Хванахме се на хорото и в резултат на това съм под огромно напрежение - ами ако не ми дойде на точния ден, а съм планувала ходене другата сряда в София /единственият възможен от седмицата ден за мъжа ми/. А и в деня, в който трябва да пътувам, трябваше да съм на дело във Варна. С едни 200лв. съм надолу  в резултат на това. Пък  само изследванията ми за операцията струват толкова. Как ми се иска да забременея най-после, не ми се ще да прибягвам към противоестествени методи и да рина пари за нещо, което Господ ни е дал изначално  Thinking

# 674
Перу, нещо съм изтървала - за каква операция иде реч??? и какво значи "фрезова" градината? Извинете, ама ни е гражданите сме прости за такива сложни термини .... а искаме да се образоваме. При всички положения обаче ти пожелавам бързо оздравяване, щото със сигурност е доста неприятно .......

Ние днес сме били много трудолюбиви, изчистили сме си къщичката и сега си мързелуваме с кеф. Кумата ми подари нарциси и си ги гледам колко хубаво са цъфнали и се радвам на настъпващата пролет. И като едно магаре съм ходила даже да ме подстрижат мартенски Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт