Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
И като едно магаре съм ходила даже да ме подстрижат мартенски Simple Smile)
Joy Joy Joy rotfImbo

# 676
  • В градината...
Даре, ами есента земята се изорава и стават едни едру буци. Ранна пролет с фреза тези буци се надребняват, за да стане подходящо за обработка. Ей това нещо, дето се върти, подобно на спирала, нарязва пръстта http://zdravjivot.org/wp-content/uploads/2012/04/DSC_4647.jpg                 Свекър ми взе много присърце градината ни и миналата седмица ходи 3 дни на аудиенция при бабите в неговото село да ни търси семена за картофи и др. неща. Хубаво било да са от друго населено място, защото в едно село те взаимно се опрашват  през годините и намалява качеството и добивът. Абе, ей таквиз, селски работи  Thinking

А операция, макар и безкръвна, е хистероскопията - с пълна упойка и предварителни изселдвания като за операция.

# 677
ногу благударя за светването Simple Smile и ние сме били имали такова на село .... ма кой да знае, че се нарича фреза и кво се прави с него  newsm78

Перу, стискам ти палци!!! И да - наистина са много пари изследванията, ама по-добре си ги направи всичките както ти искат. И на мен преди операцията ми искаха - цяла страница показатели, спин, васерман и кръвна група ..... ма по-добре да има. Пари се изкарват.  Hug

# 678
Перуможехме да се засечеме.И аз чакам цикъла и да пускам преди и след него изследвания.Не ми говори за пари.... Whistling  вчера 265 лв за имунолигични,50 лв преглед,път и на РД бяхме мани-мани.Ти при кой док си?

# 679
  • В градината...
При Калчев. А ти?

# 680
Добре де Перу с Патето ли ви обърках,кой беше в Надежда  Mr. Green

# 681
  • В градината...
Май Патето беше  Thinking

# 682
Здравейте  Hug къде сте всички? В БГ е хубаво време май и сте по разходки сигурно, само така. В датско е сняг, студ и аз си седя на топло тази сутрин...

Даре, много сладък аватар  Simple Smile  Ти с нова прическа и нова визия, браво

Перу, дано се оправиш скоро от този грип и по-спокойно да си отидеш за операцията в София.

И на мен ми се ще всичко да стане от само себе си, но май само един-два месеца ще се надяваме на това. В четвъртък бяхме в новата клиника, с направление сме и двамата от личните лекари и тук имаме право на 3 инсеминации по здр.осигуровка. Почнахме с изследванията, аз ще правя ЦС, на мъжа ми му искат още една СГ, клиниката ще му я прави, искат да видят нещо повече за подвижността май  newsm78  Само едно не ми хареса, лигавицата ми май е много тънка, 5.1 на 15 ден на МЦ, ден след О...казаха ми да не ме притеснява това, от стимулацията щяла да се подобри...Та това е плана засега, пия си витамините и се надявам на чудо този месец, а после почваме с инсе и това е. Но някак си се успокоих май - има някакъв план за следващите месеци, смятам да си сведа стреса до минимум и  Praynig  Praynig  Praynig

Момичета, пишете как сте, може някой да пусне някоя пролетна снимка от Бг, че толкова ми е домъчняло...

# 683
Мимче, привет от пролетна София Simple Smile

Напълно в духа на Баба Марта е днес тук (нали знаеш, че тя все крива - февруари й е къс, април - мек  Joy). От сутринта ту грее слънце, ту ръми, ту е облачно ..... Сега правя една бърза пилешка супа за обяд и ако се задържи слънчевата тенденция ще идем на разходка до парка и ще ти щракна някое и друго фото (така де, той ММ снима, ама аз ще ти пусна Simple Smile). Вече съм се специализирала - на скоро на една приятелка й беше домъчняло за изгледа на Витошка, та и това ходих да документирам Simple Smile

Ох, аз исках да си сложа нещо друго за аватар, обаче като я направя малка снимката и я кача в интернет после тоя сайт не мия приема. Дава ми да слагам само аватари от сайтове с аватари ....

# 684
Даре, душичка си голяма  Hug А това за баба Марта не го бях чувала, разсмя ме много Mr. Green

Благодаря предварително и на ММ ти за фотото, приятна ви разходка!

За аватара помощ не мога да ти дам, щото аз и една снимка още не съм се научила как да пусна...може някоя от другите дами да може да ти помогне...То няма ли във форума една тема специално за аватари?

Аз отивам да се медитирам, весела неделя ви желая

# 685
  • В градината...
Е, това и аз не го бях чувала за Б.Марта, ама е уникално. По този повод - знаете ли вица за "честита на ваща пролет майка й /демек, честита баба Марта/.

# 686
пролетна София

(пикасата нещо са я променили и цели 15 мин гугъл+ иска някакви неща без опция за отказ, ако не се получава с линка ..... ще го мисля по друг начин)

# 687
Дари дръпни си снимка от където си искаш,после с ей тая програма я оразмери и копираш адреса и го пестваш.МОже също да свалиш снимка,да си я смалиш чрез програмата Office Managere  и после с тази програма http://prikachi.com/ качваш снимката и копираш адреса за постване в аватара.
дали ще ти помогна с обясненията  Mr. Green
Айде чакам  Crossing Arms

# 688
а чакаш, отивам да пържа риба, че фотографа е гладен

Joy

ти разгледай пролетната Сф и как галя котките Simple Smile))) през това време

# 689
Видях те,видях те.... Mr. Green Имам нужда и аз от такава разходка.
Как обичам рибааааааааа
 Скоро бяхме купили някакво филе-ИЗНЕНАДА
МУшнах я в тавичката във фурната,гледам по едно време ми то станало рибена чорба,заподскачала вътре  Joy  ,аз направо от фризера я цопнах.Викам ще изври,и накрая вадя аз   Shocked Shocked Shocked
Викам на мъжа ми ела да се снимаш  Joy Joy  ,то останали 2 хапки  Joy Joy .Та се до захрани човека със салам  Joy
Иначе пържен шаран най-си обичам,аз съм си морско чадо.
   chefДнес ще пълня чушки с кайма и оризззззз
Приятен апетит на вас  eat cheers

Общи условия

Активация на акаунт