Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ми Звезда, черпя те тогава с едно панирано чернокопче Simple Smile Изключително съм доволна, че откакто турихме абсорбатора мога да правя всякакви такива работи. А тоя път и панировката стана за чудо и приказ - с биричка ..... Simple Smile

Отивам пак да опитам с аватара .....

Ели, готова ли си с новата тема, че като гледам тоя път сме били много изпълнителни и виж как бързо сме изписали темата.

# 691
Е, Даре - много сладки снимки, и ти с едно хубаво оранжево яке...Браво на фотографа   bouquet Пък как ми се прияде сега рибка с бира, просто не е истина...не мога да го дочакам направо лятото, искам на море и на капанчеееее  beer

Звезде, мерси за разясненията за аватарите, аз ще пробвам тия дни и аз най-накрая да направя нещо ново и пролетно...Пък как обичам пълнени чушки, в последно време правя сушени пълнени с боб, много ми се услаждат  Blush

Лека ви вечер, момичета, и лека седмица  Hug

# 692
Днес съм ужасно ранобудна Simple Smile (няма да ви кажа колко много неща съм отметнала вече, щото направо ме е страм от мен  Joy)

# 693
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Дари трябва да добавя няколко имена и съм готова Simple Smile

Много хубави снимки  Hug

Аз изкарах едни хубави почивни дни с ММ, вчера даже минахме през Брестовица, брат ми бяха там на къщата и спретнахме едно барбекю на поляната пред къщата, играхме с племенниците, абе беше страхотно и се позаредих с положителни емоции.

Стискам палчета на Звезди и Перу и на всеки който има нужда  Hug

# 694
  • В градината...
Добър ден!

Е, някои са се поразходили. Много хубави снимки, Даре, а ти изглеждаш много оптимистична  Peace

Аз почти се излекувах от грипа. Дано да ми дойде и по-рано, че да мога другата сряда да съм на линия /ако док. е свободен, разбира се, но няма да мога да му се обадя, докато не ми дойде  Thinking/.
Приятна женска седмица  Blush

# 695
Е Перу, аз пък мисля да не ти идва Simple Smile))) и така цели 9 месеца .....

(мен баба Марта не ме изненада положително .... ма ще стискаме палци за др месец. Тоя път може и да опитам с тестовете за О)

# 696
Добро утро и от мен  Hug
Даре,много хубави снимки,а и фотографа се е постарал Flutter
Перу,дано те прескочи Praynig
Така аз отпаднах и за този месец,а добре се постарахме с ММ ,но явно не ми е писано SadЗапочвам да се отчайвам и май ще се откажа от опити Naughty
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 697
Перу, радвам се, че се оправяш вече, минах през подобни мъки преди месец и нещо, не искам да се сещам, а за лелята, от сърце ти пожелавам хииич да не се появи гадината  Hug
Момичета, толкова съм объркана и ... незнам как да се формулирам, защото освен много щастлива съм и притеснена. Получих най-хубавия надявам се подарък за рожденния си ден - две чертички. Единственото което се знае в момента, е че има сакче и е в матката (която освен всичко друго е и обърната- досега с две раждания никой не ми е казвал, но що да не съм се сдобила и с тая прелест). Затова съвсем тихичко споделям с вас, и сте единствените след ММ разбира се  Praynig Моля се от все сърце всичко да върви наред. Започнах и еутирокс заради моите проблеми, док ми изписа и утрогестан, та...след две седмици се моля за сърчице, тогава по-открито ще споделя и ще наръся Hug Вярвайте, че се случват чудеса и след 35+, аз преди броени дни навърших 37. Съвсем грубо три месеца правих овю тестовете и сме улучили мацката на третия... А...и друго - синът ми навърши цели 10 години, черпя ви за негово здраве, и с надеждата да напредва все повече (имаме си малко здравословни проблеми). Извинявам се за объркания пост, но вярвам, че ще ме разберете. Прегръщам Ви всички и ви пожелавам много скоро да видите двете така бленувани чертички  Hug

# 698
*Звездичката*  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

много съм щастлива за всички вас!!! стискам ви всичките си палци!

# 699
  • В градината...
Звездичка, ех, че хубаво- честит ти рожденик и дано, дано след 2 седмици всичко да е повече от наред  Praynig Praynig Hug Hug

# 700
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звездичка много се радвам за теб  Hug и Честит ти рожденник Simple Smile

И по този повод въпросче - да те местя ли в горния списък за следващата тема или искаш да изчакаш.

Така ако има още някоя бременна да си признава, че да тъкмо е готов списъка да знам кого да разместя още  Mr. Green

# 701
Звездичке, много хубав подарък си получила -3х1(РД, РД на детето и 2 чертички). Grinning
Пожелавам да е лека и безпроблемна до края! Hug
Чудеса се случват непрекъснато и се моля всяка една от нас да дочака своето чудо!
Просто е крайно време да дойде и нашето чудо ..

# 702
  • Бургас
Абе девойки, прави ми впечатление, че като не влизам събота и неделя в темата, в понеделник хоп - някоя забременяла!
*Звездичката* честито! Стискам палци всичко да е наред!
Даре, много хубави снимки. И черният котарак много убав, много обичам котки Grinning
И ние бяхме три дни на спа, много съм доволна, ама днес като пристигнах в офиса се чудех кое да заФащам отнапред.
Пате, хубави съвети ми даваш да се правя на госпойца, обаче не знам дали ще ме огрее, че с таз работа от тъмно до тъмно, през седмицата почти не се получава, разчитам главно на уикендите. Ама ще пробвам упорито, че и аз след месец ще чукна 37...

# 703
я бързо да питам извън темата - който може да каже нека ми пише лично

Скрит текст:
препоръчайте ми хотел в пловдив близо до к-с Тракия

# 704
Дари, Перу, Ели,Мамче, Тинтина, много благодаря момичета  Hug Толкова близки се чувстваме в тази темичка, макар да не се познаваме лично, защото споделяме толкова лични неща, които дори роднините ни не подозират  Hug Първият тест беше толкова срамежлив, с една едва видима втора чертичка, почти въображаема, но го направих, заради евентуален прием на лекарства, който след чертичката просто отсвирих. А тази сутрешната чертичка, която направих преди прегледа е същата като другата.
Скрит текст:
В живота ми определено нещата се случват с някаква цикличност. Вторият път като забременях със сина ми, след неуспешния край на първата ми бременност, се случи така, че отидох за пръв път на лекар, точно в деня, в който родих...преди 3 години..., и сега е почти същото, само че разликата е ... 10 години.
Ели, нека си седя още в този списък, колкото и да съм позитивно настроена, искам да "видя" сърчицето и тогава ще ми е по-спокойно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт