Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 24 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Звездичката, честито! Чудесна новина носиш, дано всички да се заразим от тази блага вест!

Момичета, правих скоро изследвания и моята доки ми каза, че всичко е наред ,само ми бил по-нисък протеина. Тя не изглеждаше обезпокоена, започна да ми обяснява, но имаше някои неща, които не разбрах на 100%. Никога не бях чувала за нисък протеин. Някой знае ли нещо повече, защото в нета няма много информация?

# 706
ама то не е само един протеина .... как така нисък протеин?

# 707
Не знам въобще. Тук нямаш достъп до изследванията си , само даваш кръв и не си ги търсиш. Те си отиват до доктора ти и това е. Ако има нещо обезпокоително, те ти се обаждат по телефона да отидеш, ако ли пък всичко е наред никой не ти се обажда. Такава е схемата общо взето. Не знам кой точно вид, даже сега от теб научавам , че са няколко вида протеини. Извини ме за невежеството ми, но наистина не знам. Понякога си казвам,че колкото по-малко знам - по-добре. Но понякога е по-добре да си информиран.

# 708
a_tita аз може би най-малко от всички в темата съм се ровила, обаче първосигнално пиша "нисък протеин" в гугъла и от там веднага става ясно, че не е просто един протеина. Та .... Не можеш ли нещо да се оправдаш пред докторката, че не си разбрала и да я помолиш да ти повтори нещата?

# 709
да, разбира се, че ще го направя, но имам час за края на април.
Явно нещо не съм чела както трябва, защото на мен ми излезе в гугал само една тема. Ще пробвам отново, благодаря  ти Дари!

# 710
Звездичка - много се радвам и ти стискам палци всичко да е наред, да си видиш сърчицето в следващите седмици и прекрасен финал...Толкова оптимистично ми става като се появи такава новина в темата, супер!!!  И честит ти малък рожденик, да ти е жив и здрав   bouquet

Миленка - съжалявам за този месец, но не се предавай, няколко дни може да ти е така, но после се усмихни, вдигни глава и вярвай   Hug
Тинтина - ами дано да е така, дай да пробваме другата седмица пак, аз тогава ще неЧакам  Mr. Green  Блазе ти за спа-то, дано сте си починали
а-тита - при нас е по същия начин с изследванията и неполучаване на резултатите, но аз взех от известно време да искам да ми пращат копие на резултатите ми и досега никой не ми е отказал - обаждам се на секретарката на лекарката, казвам че ми трябват и ги получавам, та пробвай. Добре, че всичко ти е наред с изследванията иначе - супер!
Перу - стискам палци хич да не дойде даже другата седмица
Мам4е - привет, радвам се че минаваш  Hug
Ели - а бе искам да има какво да си призная, ама няма  Mr. Green  дано да стане за другата тема
Лека ви вечер, мили момичета

# 711
Понеже Перу ми се скара копирам си поста от другата темичка Embarassed

Момичета,сигурно ставам много досадна но....Embarassed
По план днес трябваше да имам посещение от гадната лелка,е и тя не закъсня сутринта леко беше ми зацапало,но от тогава няма нищо newsm78 По принцип от както бебеправим имам капково напояване 1-2дни преди да си текне както си трябва ,но този месец си ми капна на датата ,да видим утре как ще е и ако трябва ще имам среща с док.

Звездичка-тихичко честито ,стискам палци за лека и безпроблемна бременност Hug

# 712
  • Бургас
миле-на, а дано е имплантационно зацапване Praynig
Днес за пръв път правих овулационен тест, доста добре се ориентирам, наистина наситена само една черта, макар че ми беше трудно 2-3 часа да не пия вода. Една позната, която роди на 38 ми заяви, че съм била твърде лакома - да искам от първия тест да стане Simple Smile

# 713
звездичке, много се радвам за теб -ЧЕСТИТО Hug. Хайде идвай в ноемврийската тема... Абе, почвам да си вярвам, че заразих една две от вас  Laughing

# 714
Миленка, стискам много, много палци  Praynig  Praynig   Praynig  Дано, дано...И въобще не си досадна, пиши разбира се всичко, което те вълнува  Hug

Тинтина - успех с тестовете, за мен са добър ориентир, но ако горе-долу си знаеш кога обикновено ти е О, мисля че е добре да се започнат опитите 2-3 дни преди О. А пък за непиенето на вода - не знам, на мен и на 1,5 часа пак си ми показва, така че аз за това поне не се вглъбявам толкова.

Вампирианка - ха дано  Praynig  хайде наръси пак с твоя късметлийския прашец, моля  smile3539

# 715
Ще стана банална Mr. Green... Сега е ред на звездичка да ръси.

# 716
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Simple Smile

Миленка стискам палци  Hug и да пишеш ей, тук досадни няма  Naughty

Вампи нЕма да станеш банална - ръсИ за да не се карам  Crossing Arms

Сега слагам закуска, бременните да не гледат  Mr. Green

# 717
Добро утро  Hug

Ели - мерси за закуската, аз сядам на тая маса и оставам тука целия ден пък  Simple Smile

# 718
  • на 4-ия етаж до асансьора
ecoeli75 , благодаря за закуската!!!
Перу да се оправяш бързо!!!Това е заповед!  Hug
Звездичката тихичко честито и все по-ярко да блестиш!!!   bouquet
Напоследък само ви чета и не смогвам да пиша...а ми се мрънка -та ми се плаче!
Момичета вирусът тази година е много мръсен!  #Crazy С полвинът ни тръшна преди 15-20 дни и уж се оправихме, уж нищо му нямаше... и той цъфна с плевропневмония!Ей така от нищото.Нито температура, нито кой знае каква кашлица...вече 7 ден незнам къде съм!
Оплаках ви се!
На всички желая хубав ден!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 719
  • В градината...
Петра, дано се оправи бързо ТМ, че в това хубаво време е много гадно да си билен!
Аз вече съм доста по-добре, ама се влачих в полугрипно състояние 20 дни.

Ели, мерси за романтиката  Hug
Лек и успешен ден на всички!
Миленка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт