"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 040
  • 586
  •   1
Отговори
# 420

Малко снимки от новия епизод - от тъжното сватбено пътешествие.  Peace

# 421
ЖУ  bouquet  bouquet  bouquet

И червеното много му отива,  Laughing супер newsm10

# 422

Сценаристите пак са попресилили нещата...  Thinking
Алие и Дениз се обичат, но не искат да са заедно.  Mr. Green Защо? newsm78 newsm78 newsm78

А Синан пак с нови пуловерчета. Joy Joy Joy

# 423
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ме е яд, че Алие реши да се раздели с Дениз. С неговата любов и подкрепа й беше по-лесно да се справя с гадостите, които й сервира Синан.

# 424
Този сериал вместо да ме разтоварва прави точно обратното - натоварва ме !!! Аз досега тунел да съм прокопала до къщата , където живеят децата ми - за другото не знам ! Нещо прекалено мудно ми стана всичко !

# 425
И според мен драматизират повече
Няма начин щом съдът  е дал децата на майката тя да не може да си ги вземе
Алие вместо да седи и да подсмърча би трябвало да заведе ново дело срещу Синан за неизпълнение на съдебно решение
Изобщо не виждам борбеност в Алие - с хленчене и самосъжаление няма да постигне нищо

Тя не е сама ,около нея е пълно с хора готови да и помогнат,тя стои и чака.Какво чака-Синан бей да прояви разбиране и да и върне децата
Тя трябва да поведе тази битка не да се крие в апартамента си и  да чака.Трябва да се изправи срещу Синин по законен или по незаконен път.Само тогава бих я нарекла "Готова на всичко"

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 17:21 от djoleva

# 426
И според мен драматизират повече
Няма начин щом съдът  е дал децата на майката тя да не може да си ги вземе
Алие вместо да седи и да подсмърча би трябвало да заведе ново дело срещу Синан за неизпълнение на съдебно решение
Изобщо не виждам борбеност в Алие - с хленчене и самосъжаление няма да постигне нищо

Тя не е сама ,около нея е пълно с хора готови да и помогнат,тя стои и чака.Какво чака-Синан бей да прояви разбиране и да и върне децата
Тя трябва да поведе тази битка не да се крие в апартамента си и  да чака.Трябва да се изправи срещу Синин по законен или по незаконен път.Само тогава бих я нарекла "Готова на всичко"

Именно ! Точно това имах в предвид и аз ! Някои неща просто ми идват в повече . На моменти се усещам страшно изнервена , докато гледам . А и някак да ви кажа , Алие ми е прекалено пасивна . Прекалено меланхолична , бавна , спокойна . Да не дава Господ да ми се случва , но едва ли бих стояла да чакам нечия милостиня , за нещо което ми е дадено по закон . Е чак пък толкова страх от тоя Синан и проклетата му майка ... моля , извинете ! Направо прекалиха в последните серии .

# 427
Да ,направо са смешни - има съдебно решение Naughty ако всеки си прави каквото му хрумне- за какво е съдебната система #Crazy фалшив адрес,игра на котка и мишка...но Синан ходи всеки ден на работа във фирмата- така ,че не е съвсем неоткриваем за властите Crossing Arms Whistling 

Алие страда много, наистина, но това не и пречи да гради шеметната си кариера Mr. Green
Така ,че ако се стегне- и децата може да си върне,ако има желание и чувства - и любовта ще я огрее...но точно тук е въпроса- има ли тя чувства...или ...
Още в началото на филма ,вуйчо й нали каза на Дениз- много късно се срещнахте- цитирам по памет Praynig

Алие е щастливка- Мерич я подкрепя, роднини ,приятели, любимия...трябва да е по- силна и борбена ...

Изненадах се от състоянието на Сухейля...тя направо е луда  ooooh! Shocked даже и я съжалих... Praynig

А Лейля ще съжалява ,че не си остана само любовница Mr. Green hahaha

# 428
О и аз мисля , че Лейля ще проклина деня на сватбата си . Винаги ми е било чудно как жени , които са любовници и в един момент стават съпруги , очакват на първо място от мъжете си вярност . В голям процент от случаите мъжете изневеряват не защото са женени за ужасни жени , а защото това им е в кръвта , както е и в случая със Синан . И как очаква някакво уважение от свекърва си това барби Лейля , след като е видяла отношението й към предишната снаха . Изобщо ... загубена работа .
 Много се дразня като започнат да разтакават нещата така и после всичко се решава в две серии ! И защо Муджо не каза на Алие къде живеят децата , нали това искаше ??? Не схващам вече какво става . Губи ми се смисъла просто !!!

# 429
Леле, какво ще стане сега? Дали Синан, ще оспее да вземе Арда...Тоя филм ме побърка тая вечер от напрежение... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 430
  • г. Пловдив
Леле, какво ще стане сега? Дали Синан, ще оспее да вземе Арда...Тоя филм ме побърка тая вечер от напрежение... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

fr_aleks  Децата остават разделени до катастрофата на Айше. След като оздравее Синан я дава на Алие доброволно и така децата остават да живеят с нея до края.

# 431
 до коя серия е до сега  аз съм гледала 70

# 432
  • г. Пловдив
до коя серия е до сега  аз съм гледала 70
Сериалът Alıye в оригиналния вид е 76 епизода, което значи че една турска серия от час и трийсет минути се излъчва в две български и затова върви мудно. А снощи гледахме половината от 52 серия, и малко от началото на 53, затова не мога да кажа точно кога ще я даде, но имам спомен че е към 70 епизод. След като оздравее детето отива при майка си. до тогава ще има игра на котка и мишка.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 11:10 от gardenia85

# 433
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О и аз мисля , че Лейля ще проклина деня на сватбата си . Винаги ми е било чудно как жени , които са любовници и в един момент стават съпруги , очакват на първо място от мъжете си вярност . В голям процент от случаите мъжете изневеряват не защото са женени за ужасни жени , а защото това им е в кръвта , както е и в случая със Синан . И как очаква някакво уважение от свекърва си това барби Лейля , след като е видяла отношението й към предишната снаха . Изобщо ... загубена работа .
 Много се дразня като започнат да разтакават нещата така и после всичко се решава в две серии ! И защо Муджо не каза на Алие къде живеят децата , нали това искаше ??? Не схващам вече какво става . Губи ми се смисъла просто !!!

Абсолютно съм съгласна.
Като че ли живеят на Марс, та не могат да ги открият.
Изкуствен съспенс създават, само да ни късат нервите. А това е най-елементарният похват.

# 434
...
Като че ли живеят на Марс, та не могат да ги открият.
Изкуствен съспенс създават, само да ни късат нервите. А това е най-елементарният похват.
Във филма е така, но...много скоро в един голям магазин случайно станах свидетел на ужаса, който изживя една майка за изчезналото си детенце. Веднага казвам , че трая една-две минути и детето  се намери, но...ми беше достатъчно.Като че ли за пръв път наяве си дадох сметка за сериозността на отвличането. Ако някой има наистина намерение и се е подготвил - ....ох! Да пази Бог! ... Sad
Снощи серията свърши на средата на 54 оригинална.  Hug Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт