"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 021
  • 586
  •   1
Отговори
# 480
От началото на филма за пръв път ми стана жал за Синан

# 481
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дааа, и на мен. Още в предната серия, когато тръгна да води Айше при майка й, толкова безумно гледаше, че и на мен ми дожаля.

# 482
Момичета извинявайте ,че нахлувам така.Но моля Ви кажете ми къде мога да гледам серията от четвъртък 02.05.2013 вечерта.Защото не можах да я гледам нито пък на повторението в петък в 16.00 часът.Благодаря предварително.
Качват ги на gleda.me.com, но не веднага. Обикновено след 2-3 дни.

# 483

Отново перфектна игра на Халит - при тази трудна роля на Синан, той се откроява през цялото време! Peace Peace Peace
Образът се обръща на 180 градуса - от силно отрицателен към дълбоко трагичен... Cry

Последна редакция: пт, 03 май 2013, 23:09 от jupetrov7

# 484
Момичета, здравейте, дали на някой му се занимава да ми напише в скрит текст малко по-подробно какво се случва от тук нататък. Гледам филма покрай майка ми и няма да го догледам най-вероятно, а ми е любопитно.

На мен Лейля ми е симпатична, може би защото не съм гледала филма от началото. Според мен има доброта в нея. Иначе децата се държаха така с нея, според мен, не толкова, защото искат да наранят баща си, а защото им я натрапваха за майка и вероятно я смятаха и виновна за това, че са разделени си майка си.
Като  неотявлен фен на Халит Ергенч Simple Smile смятам, че в този филм играе доста по-добре от 1001 нощ, от който признавам съм гледала спорадично по 1-2 серии.
Баба Игбал е ужасна жена действително. Не знам как е протекъл животът й, но много омраза и злоба е събрала у себе си. Да причиниш подобно нещо на собствено си много обично дете, да изгониш другото съзнателно от дома си и все някой друг да ти е виновен.

Не знам защо все очаквам разрив между Мюджехид и момичето (съжалявам губи ми се името в момента), той всъщност освен , че иска да отмъсти на всяка цена правил ли е други лоши неща, така да се каже?

# 485
Христос Воскресе!Желая на всички здраве и благоденствие!
До коя серия е стигнал филма по диема? Във vbox-а последно е качена 95 серия. Има ли още?

# 486
Христос Воскресе!Желая на всички здраве и благоденствие!
До коя серия е стигнал филма по диема? Във vbox-а последно е качена 95 серия. Има ли още?

96 еп

http://vbox7.com/play:m60a21430c

http://www.dailymotion.com/en/relevance/search/+%D0%93%D0%BE%D1% … +%28+Aliye+%29+/1

http://asi-bg.net/browse.php?search=%C3%EE%F2%EE%E2%E0+%ED%E0+%E … ldead=0&cat=0

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 00:03 от Lilims

# 487

Тъжните очи на Синан... Cry Cry
Как в живота всичко се връща... Cry

# 488

Май все по-жал ще ни става за него..

# 489
Този филм започна да става много изнервящ. Вече две серии чакаме някой да каже на майката, че детето й е в кома. И тази не дочакахме. В същото време действието се влачи безмислено от къща в къща, показват ни всякакви маловажни и безинтересни неща - като например как братовчедът купил подаръци за роднините и какви точно - и пр. пълнеж. Много дразнещо.

# 490
Точно това мислех да пиша- кога най- после ще кажат на Алие newsm78
А Халит направо е  изумителен- не преиграва ,не театралничи, а наистина се вписа в ролята /както винаги/ и наистина страда- болката и сълзите в очите са толкова естествени и тази смесица от песен и ридания- велик е smile3501

Пълнежа с Айнур ми дойде в повече... добре, има смисъл да вмъкнат и нейната история...ама много протяжно стана...и колко време отделиха за погребението на оная отрепка - съпругът й  #Crazy

# 491
Много серии като снощната ли предстоят? Толкова безсмислена ми се стори... и как никой не сметна за нужно да се обади на Алие, хем и Синан и майка му си го мислеха уж.

# 492
За мен този Мюджехид не е положителен герой, а само на мен ли ми се струва, че искат така да го представят?

Много ме дразнят, честно казано, кой трябва да научи, за да каже на Алие....

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 21:51 от иглуб

# 493
Ооо, браво на Мюджехит, време му беше да "издъни" Лейля.. толкова заплахи и телефонни обаждания - все някога трябваше да стане. Хубаво, че се случи в точния момент. Човек трябва да изгуби всичко, за да оцени какво е имал.
Свекървата нещо много трудно и беше да каже, че "съжалява". Едва ли Алие някога ще и прости.
Мерич ще каже на Алие, лошото е че свърши серията точно в този момент. Много го протакаха - не разбирам защо Синан и бабката не й казаха на Алие още когато се случи. Какво си мислеха - че детенце ще се оправи след 1 - 2 дни и все едно нищо не е било и майка й няма да разбере. Напротив.
Скрит текст:
Интересно ми е каква ли причина ще измисли Алие, за да отблъсне Денис (ако може някой дето е гледал сериите на турски да ми напише как свършва филма, че ми е интересно Simple Smile )

# 494
Ооо, браво на Мюджехит, време му беше да "издъни" Лейля.. толкова заплахи и телефонни обаждания - все някога трябваше да стане. Хубаво, че се случи в точния момент. Човек трябва да изгуби всичко, за да оцени какво е имал.
Свекървата нещо много трудно и беше да каже, че "съжалява". Едва ли Алие някога ще и прости.
Мерич ще каже на Алие, лошото е че свърши серията точно в този момент. Много го протакаха - не разбирам защо Синан и бабката не й казаха на Алие още когато се случи. Какво си мислеха - че детенце ще се оправи след 1 - 2 дни и все едно нищо не е било и майка й няма да разбере. Напротив.
Скрит текст:
Интересно ми е каква ли причина ще измисли Алие, за да отблъсне Денис (ако може някой дето е гледал сериите на турски да ми напише как свършва филма, че ми е интересно Simple Smile )
Скрит текст:
Дениз и Алийе се разделят, защото му омръзнало да я чака и заминава на работа в Гърция

Общи условия

Активация на акаунт