"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 013
  • 586
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Дениз и Алийе се разделят, защото му омръзнало да я чака и заминава на работа в Гърция
Скрит текст:
Т.е. по негова инициатива?

# 496
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Скрит текст:
Дениз и Алийе се разделят, защото му омръзнало да я чака и заминава на работа в Гърция
Скрит текст:
Т.е. по негова инициатива?

Май, да. Аз не съм го гледала, тука някой писа преди време.

# 497
Направо да не повярва човек, как Дениз ще зареже Алие...след толкова чакане..?

# 498
Ами тя сега, като разбере за детето, представяш си в какво състояние ще е, нали? И сигурно изобщо няма и да се сети за него и той може би ще се почувства изоставен, знам ли.

# 499
Ами тя сега, като разбере за детето, представяш си в какво състояние ще е, нали? И сигурно изобщо няма и да се сети за него и той може би ще се почувства изоставен, знам ли.
Тя в какви "по-леки" моменти го отблъскваше, представям си сега какво ще е.
Голямо търпение прояви той, според мен, явно му идва в повече, а и тя ако не показва, че има нужда от него, съвсем се е обезкуражил сигурно.
Ама тая прическа, дето й я правят, с вдигната коса, хич не й отива, според мен, направо на мъж ми прилича на моменти.  Rolling Eyes

# 500
Още една серия мина, без да кажат на майката, че детето й е в кома. Това някакъв кинаджийски похват ли е ? За да се изтормози зрителят и максимално да се изнерви, навярно.

# 501
И в тази серия не съобщиха на Алие ooooh!  просто е цинизъм- всички са там , а Алие на пикник се весели ooooh! ако Синан и "маминка" нямат очи да й кажат,що за приятели са Зелиш,Мерич,Кахраман... #Crazy нямам думи просто Shocked  Praynig

# 502
не успях да гледам серията от тази вечер.. но явно не съм пропуснала кой знае какво. Може ли някой да обобщи с едно изречение какво стана Simple Smile)

# 503
не успях да гледам серията от тази вечер.. но явно не съм пропуснала кой знае какво. Може ли някой да обобщи с едно изречение какво стана Simple Smile)
Нищо Simple Smile все едно си гледала предната серия Simple Smile
Аааа, грешка, Синан разбра, че Лейла го е измамила с Мюджехид и така е забогатяла.
Зелиш се скара на Мюджехид.
Никой не сметна за нужно да каже на Алие, че Айше е в кома.

# 504
Момичета, изпуснах първата половина. Кажете ми, Дениз защо не иска да говори с Алие?

# 505
Момичета, изпуснах първата половина. Кажете ми, Дениз защо не иска да говори с Алие?
Доколкото видях аз, няма причина. Като й каза Мерич, бяха в заведение, Алие хукна, след нея Мерич и годеникът й, а Денис просто остана на масата... Явно това беше капката, с която му се изчерпа търпението, един вид.
Но може да съм пропуснала нещо, не гледах внимателно.

# 506
Доколкото видях аз, няма причина. Като й каза Мерич, бяха в заведение, Алие хукна, след нея Мерич и годеникът й, а Денис просто остана на масата... Явно това беше капката, с която му се изчерпа търпението, един вид.
Но може да съм пропуснала нещо, не гледах внимателно.
Много ти благодаря, мила.

# 507
Каквото и да става- Алие и Синан имат много силна връзка- ДЕЦАТА PeaceСамият Синан сподели с майка си,че Алие не е като него- тя ще му разреши да се среща с децата ,ако са при майка си...

Дениз вижда това- вижда ,че  независимо от всичко,децата винаги ще  свързват  Синан и Алие...
Дениз вижда ,че Алие е преди всичко майка , а после жена....че децата са на първо място...
Чакам с нетърпение Дениз да сподели пред Дефне защо се оттегля... Praynig

# 508
Момичета, има ли качена серията от петък?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт