Отговори
# 225
  • Бургас
Денис много благодаря   bouquet

# 226
  • София
Получих няколко пратки, но забелязвам, че вече слагат само поръчната мостра и нищо друго. При вас така ли е? Толкова ли започнаха да се стискат Crossing Arms Че и от безплатните мостри няма какво да се вземе вече, ама ха!  Naughty

.....

Последните ми няколко поръчки са големи -  над 40$ и имам допълнителна мостра / последния път  - 2 капс. някаква омега 3, не помня марката, бяха увити във флаер/   и подарък / с лого на сайта - четка за зъби, линийка, огледалце /

И един въпрос към теб като много добър кулинар  Simple Smile- пробвала ли си това масло Гхи и как го намираш, добро ли е ? От няколко месеца му се чудя и го дебна, но или нямам място, че е тежко  или пак не е налично.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 227
  • Казанлък
Получих няколко пратки, но забелязвам, че вече слагат само поръчната мостра и нищо друго. При вас така ли е? Толкова ли започнаха да се стискат Crossing Arms Че и от безплатните мостри няма какво да се вземе вече, ама ха!  Naughty

ina.gg,за сметка на това съм събрала цяла колекция четки за зъби със логото на сайта,а в последните 2 пратки получих пилички за нокти пак със тяхното лого.  Joy
Да добавя и малко отзиви за продукти,които харесвам.  Laughing
Искам да похваля тази подправка,много е хубава за пиле,а и за свинско.  Peace
Понеже от дете съм фен на елда ,то реших да пробвам предлагани на сайта. Тази се приготвя изключително бързо(по-точно от вечерта я накисвам,а сутрин само я затоплям и добавям мляко),досега не съм яла бяла елда,а и беше на доста по-ниска цена,когато я поръчвах. Другият вид не съм отваряла все още,но тя повече прилича на тази елда,с която съм свикнала. Не знам защо не е популярна в България,но елдата е много полезна както за децата,така и за възрастни.
Тази паста за зъби поръчвам за втори път. В началото малко не ми хареса вкуса на анасон и я смених със другата. И тя е добра,пени се чудесно,но първата по-добре ми избелва зъбите и някак по-ми допадна в край на сметка.

denis_d, Hug ох,вярно! И аз съм имала тези мостри на Омега-3. Това масло много го хвалят по руските форуми.

Код за 5/10$ отстъпка при първа поръчка в www.iherb.com    DUR632

# 228
Пратката дойде по-бързо, отколкото очаквах  -11дни Simple Smile
Много добре Simple Smile Спечелиха ме с все семплички вътре в кашончето.

Ето го и моят код за отстъпка : SCR838

# 229
  • София
......

Bobka в тази връзка това ми се струва добра комбинаия,ти какво си поръчвала:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Pycnogenol-Complex-60-Tablets/1388

КОД ЗА НАМАЛЕНИЕ  FIL048

stasy_f , комплексът от антиоксиданти, към който си се насочила е хубав, но мисля, че количеството Pycnogenol в него не е достатъчен, може би защото е скъпа добавка. За мен съм си купила от този

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 230
Моите  три доставки бяха около 20 долара всяка и ми бяха сложили капсулки Омега 3 във всеки един пакет.

# 231
  • София
Да похваля подправката на Simply-Organic:
http://www.iherb.com/Simply-Organic-Grilling-Seasons-Spicy-Steak … -6-oz-103-g/31466
Използвам я за пържоли, леко лютива е и придава много приятен аромат на месото.
Като общо съм доволна от подправките на тази фирма, бурканчетата са стъклени с много удобна винтова капачка , имам още подправка за пиле, подправка за всякакви ястия, канелата им също е страхотна, редовно си я купувам. Peace
Да похваля и  соса алтернатива на соевия: http://www.iherb.com/Bragg-Liquid-Aminos-Natural-Soy-Sauce-Alter … l-oz-473-ml/38027
Наистина вкуса е точно като на соевия сос. Използвам го за месо и марината, бих си го купила пак... Grinning

# 232
Да, одеве си взех и аз една пратка от края на месец януари. Имах пиличка и омега 3. Явно покрай нова година може да са изпуснали да ми сложат неща)) Но с мострите проблема ми стои))) няма какво да поръчвам. Започнах книги.

КОД за отстъпка: CUG302

# 233
  • София
Впечатляващо намален е днешния продукт от Дневната промоция- 84.3%

Country Life, Gluten Free, Immune Prep with ACTIValoe Aloe Vera (100% Inner Fillet), 60 Veggie Caps

$3.95

# 234
  • София
Какво ще кажете за дневната промоция? Исках нещо за засилване на имунитета на възрастен, дано да е хубаво  newsm78

# 235
  • around the world, where the heart belongs

дада, Този мангостан много ме заинтригува. Разкажи още за него. Отколко време го пиеш, как се чустваш. Аз съм с хапимото, би ли ми повлиял този сок добре?

Ina.gg за сока от мангостан  като количество антиоксиданти посочват на бутилка стойност минимум 19000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), но като цяло тази стойност сама по себе си няма значение, а видовете антиоксиданти. Мангостанът е богат на полезни ксантони, а капацитетът му на поглъщане на кислородни радикали е висок.

Иначе не съм се интересувала подробно и не съм добре запозната, но съм чела, че организмът не може да приеме повече от 3000-5000 еднакви антиоксиданти на ден.

Предполагам в добавките във форма на хапчета стойността е много по-висока, но аз за себе си предпочитам да приемам нещата в натуралния им вид, доколкото е възможно, затова съм избрала този вариант.
Не бих могла да кажа някаква конкретна разлика,  не пия и отдавна, но аз по-скоро го вземам като допълнение. Така или иначе е полезно и няма да навреди.

За хипотиреоидизма, намерих това:

"One alternative thyroid supplement that people with hypothyroidism can use is mangosteen supplements. Mangosteen can help alleviate symptoms brought about by hypothyroidism.",
тоест хората с хипотиреоидизъм могат да ползват добавки от мангостан, който облекчава симптомите.

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка:  FRB852
Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка над 40$: FRB852

# 236
дада - по темата хипотиреодизъм - на сайта има един продукт: Raw Thyroid:

http://www.iherb.com/Search?kw=Raw+Thyroid&x=10&y=12#none,

който е близък до продавания тук навремето Тиреодеа сиката - екстракт от изсушена говежда щитовидна жлеза. Спряха го заради лудата крава, на този е от новозеландски крави.

Много по-ефикасен от Л-Тироксина (съдържа и трийодтиронин). Препоръчвам го на всеки с такива проблеми.

# 237
  • around the world, where the heart belongs
Pinky, тази информация е много полезна за всички с тази болест.

Bobka, този соев сос от какво всъщност е, пише от соев протеин.  Rolling Eyes И за канелата ме зариби. Simple Smile Ще се радвам ако споделяте повече за храни, подправки и подобни. Аз на един див ориз  съм хвърлила око.  Тука 200 гр. био върви 12 лв.

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка:  FRB852
Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка над 40$: FRB852

# 238
  • София
nad_tab, смятам, че дневната промоция си заслужава...поръчах вече една опаковка  Simple Smile

PinkPanther, преди време пих от тази Raw-Thyroid : http://www.iherb.com/Ultra-Glandular-Enterprises-Raw-Thyroid-90- … low-Tablets/11811  исках да дам почивка на жлезата (синтетични хормони не пия), определено ми даваше енергия, но телесната ми температура не се повиши  Sad ...може би трябва да опитам друг подобен продукт.

дада, спрях се на този сос най-вече, защото най-вече е Non-GMO Project Verified, почти не остана по света соя която да не е генно модифицирана....да не говорим за нчаина на производство на евтините соеви сосове- за по-бърза ферментация и ускоряване на производството, соята се залива със солна или сярна киселина, след което се загася с основа.
Хубавият сос трябва да не е ГМО, да е приготвен чрез естествена ферментация, да се продава в стъклени бутилки, да съдържа само натурални съставки и да няма добавки от сорта на мононатриев глутамат, ароматизатори или оцветители.

Ето едно интересно клипче как се приготвя соевия сос:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8sbYArqpr5c

# 239
Здравейте,
може ли да ми кажете защо при финализиране на поръчка изписва Global Priority Mail by DHL, а сумата за пощенски е 4 $ - това нормално ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт