Отговори
# 45
  • София
Илли, ако  маската е  тази, за която се сещам е много добра  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка POP824  Heart Eyes

Ето тази:

Alba Botanica, Facial Mask, Papaya Enzyme, 3 oz (85 g)

Марката има доста неща и като пристигнат тези, ще поръчам лосион за тяло, балсам, гел за очи. Стига да ми харесат, разбира се  Hug Засега не ползвам анти ейдж и се надявам да са добри за пролетта.

Код за отстъпка WMZ893

# 46
mery_reportery - искаш ли да прегледаш тези статии, касаещи ХОББ, кашлица, бронхит, бронхектазис, кашлица...Абе пушенето изобщо? И простото решение:

http://serrapeptase.info/Serrapeptase-Category/lung-and-chest-problems/

# 47
Meрси за темата  Peace

# 48
Hug
Хора,някой може ли да ми каже какви добавки трябва да вземат пушачите?освен повече Вит Ц ..мисля че ще е интересно да се знае и полезно!!

Ето ти един ориентир за ПДД на някои витамини и минерали за пушачи:

Бета-каротин 16500 до 50 000 IU на ден  - от супер храни
 Витамин В-комплекс добавка, съдържаща:
 Биотин 300 мкг
 ФК 400 мкг
 Вит.  B3 (ниацин) 20 мг
 Вит.  В5 (пантотенова киселина) 10 мг
 Вит.  В2 (рибофлавин) 1,7 мг
 Вит.  В1 (тиамин) 1.5 мг
 Вит.  В6 (пиридоксин)  2 мг
 Вит.  В12 (кобаламин) 6 мкг
 Калций 1500 мг
 Витамин С 180 до 2000 мг
 Витамин Е 100 до 200 IU

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

denis_d и Пинки мерси,ще прочета и  ензимната статия която ми прати.В този ред на мисли,мове ли някой да ми препоръча витаминен комплекс от сайта за който denis_d спомена

# 49
Здравейте, някой има ли идея, каква хранителна добавка може да се дава при симптоми на паркиносон. Става дума за баба ми, на 87г., да ни е жива и здрава. След една силна стресова ситуация, започнаха да и треперят дясната ръка и десния крак. ЛЛ каза, че за нея това е паркинсон, но баба отказва да отиде на лекар, за да я диагностицират и да предпишат терапия. Каза, че цял живот хапчета не е пила и сега няма да пие, но е навита да използва хранителни добавки.
Ще се радвам, ако някой ми препоръча нещо подходящо.
Усмихнат следобед от мен!

# 50
  • в 1001-та нощ
Илли  Peace тази е  bowuu аз доста неща съм ползвала на марката  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка POP824  Heart Eyes

# 51
oHa3u - за идея - имаме, ама не знаем какво ще лекуваме...Паркинсон се диагностицира трудно, не  всеки тремор е Паркинсон.

Щом търсиш добавка от сайта, виж Dopa Mucuna - добавка за Паркинсон.

Аз бях XIX862

# 52
  • around the world, where the heart belongs
Маската с папая , за която говорите, за каква кожа е подходяща?

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка  FRB852
Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка над 40$: FRB852

# 53
  • София
Маската с папая , за която говорите, за каква кожа е подходяща?

За всеки тип кожа е подходяща
Добре се отразява и на акнетична кожа

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 54
  • София
dessie_d, за да се оцени състоянието на щитовидната жлеза се измерват стойностите на тиреостимулиращия хормон TSH, антителата(TAT и МАТ) и ехографско изследване.

И аз съм доволна от ензимната маска, подсетихте ме пак да си я купя.........

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 55
  • в света на неограничените измерения
Да споделя за тези ексфолиращи ръкавици
Очаквах нещо повече. Е не са  тотално разочарование, но не са и нищо особено, въпреки добрите отзиви.

Пинки, благодаря за новата тема.  bouquet

# 56
Малката е отворила хладилника, извадила рибеното масло и не знам колко капсули е хапнала.Мисля, че няма да са били повече от 2-3, даже предполагам, че е била само една, но не мога да бъда сигурна.Да очаквам ли някаква реакция?

# 57
  • София
Малката е отворила хладилника, извадила рибеното масло и не знам колко капсули е хапнала.Мисля, че няма да са били повече от 2-3, даже предполагам, че е била само една, но не мога да бъда сигурна.Да очаквам ли някаква реакция?

Не се притеснявай , нищо няма да и стане - най-много, ако са приети на гладно, да получи СЧР - диария
2 капс. са точно дозата за 1 год. дете Simple Smile

ПП.
Внимавай, по същия начин детето може да изпие и нещо друго, което не е толкова безобидно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 58
Цитат
Да, има - т.н.  Фетбърнъри: Липотропни и Термогенни, но за  да има даден продукт ефект, трябва да е съобразен с определена програма, която включва спорт + хранене
Напр. аеробно натоварване - Л-Карнитин
Гуарана - силова и т.н.

И кой от големия избор на  продукти е с добър рейтинг / изпробвано/ .Препоръчайте нещо ефикасно,че времето взе да се затопля и започнах ме да  разсъбличаме  дебелите дрехи и фигурата взе да си личи Embarassed .Трябва да влиза ме във форма.

Код за отстъпка при първа поръчка:    BOZ033

# 59
ИЛЛИ, на Alba Botanica, scrub-а за лице е много хубав, поне аз съм много доволна, втори вече ползвам.

Много съм доволна и от олиото от жожоба и от гроздови семки. От гроздвоите семки вечер преди лягане си мажа зоната около очите. Приказка!

А жожобата го смесвам с розова вода 1:5, идеално за почистване на грим, ако е по-тежък грима повече олио, по-малко розова вода.  Peace

Не помня дали споменах, че с кокосовото масло си правя също пилинг маска, със хималайска сол и зехитн.  Mr. Green

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

Общи условия

Активация на акаунт