Отговори
# 705
Тези митници и пощи съвсем не ги разбирам как работят. Майка ми живее в малко градче и досега има две поръчки - първата под 19 долара, беше и занесена до вратата, за втората над 19 долара беше получила известие от пощата, с начислени ДДС и такси, които платила на място. Направо не можах да повярвам на обслужването  Party

Код за отстъпка FOX207

# 706
Поръчка за 80.40 $ /под 500 гр. е теглото/ къде отива? Като правя опити с check out-та  ми позволява доставка с Global Priority Mail by DHL за 4$ .....
знам ли дали да продължа до края.. Thinking

# 707
На митница трябва да отиде.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 708
Поръчка за 80.40 $ /под 500 гр. е теглото/ къде отива? Като правя опити с check out-та  ми позволява доставка с Global Priority Mail by DHL за 4$ .....

Ще ти се наложи да платиш и мито, затова по-добре намали малко поръчката, за да избегнеш и това плащане. Вземането на поръчка от DHL е голяма аналогия, по-добре се откажи от този вариант.

Код за отстъпка   FOX207

# 709
Няма да плаща никакво мито, а Global Priority Mail by DHL е "обикновената" поща.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 710
  • София

Ще отиде на Митница и ще платиш:
- ДДС /20% от сумата на поръчката/
- Митническа такса 3,50 лв

Мито се плаща при поръчка над 150Е

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 711
  • Пловдив
Момичета,има ли паста за зъби,шампоан-чисти от вредни съставки?Мнения?
 Peace

# 712
От спирулината по колко можеше да давам на 2 годишно дете и трябваше ли първоначално да започна с малка доза?Имам и малко Самбукус дали пък той няма да е по-подходящ за една лека кашлица от няколко дни?
Достатъчни ли са ежедневните коластра и рибено масло при постъпване на градина?

# 713
Цитат
Поръчка за 80.40 $ /под 500 гр. е теглото/ къде отива? Като правя опити с check out-та  ми позволява доставка с Global Priority Mail by DHL за 4$ .....
знам ли дали да продължа до края..
благодаря за мненията...ще преценя какви да ги свърша.... newsm78
С риск да бъда досадна  Embarassed пак въпрос към denis_d : Почти половин килограмовия пакет мая за домашен хляб в какво и къде я съхраняваш? Днес я получих и се чудя какво да я правя по отношение на съхранение.  Thinking http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Active-Dry-Yeast-16-oz-453-g/30817
Скрит текст:
Денис любопитно ми е получи ли отговор от Iherb на писмото ти, относно завишението на цената на тази мая? ...

Код за отстъпка при първа поръчка CND417

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 13:53 от arilena

# 714
  • София
arilena  

За Маята за хляб - отсипвам си малко кол-во /70-80 гр/ в съд, който добре се затваря и него държа в шкафа на стайна Т.
Останалата мая затварям добре  и съхранявам в хладилника. Периодично си отсипвам
1 пакет ми стига за 4-5 месеца. И последното кол-во мая е с идеално кач-во и хляба си става супер. Много съм доволна от нея

ПП. Писах на iHerb 2 пъти - но не получих отговор. Писах и на Frontier Natural Products - и логичния отговор от тяхна страна беше, че търговците сами определят крайната цена Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 715
Така ,да ви кажа за развитието на моя случай.
Сега говорих с човека от пощата който ми е познат.Митничарят обяснил,че имали заповед да конфискуват или директно да връщат пратките от iHerb. В последно време станали страшно много и това явно не се е харесало на някой.Заповедта била от преди една седмица най-много ,така че имайте едно наум.

# 716
Здравейте,
имате ли вече получени пратки /за митница/ от дати 25 и 27 февруари?  Simple Smile

Allys, как смяташ да процедираш в случая? Такава заповед не откривам публикувана на сайта на митницата...въобще ли ще се откажеш от опитите да получиш пратката си? Конфискувана ли е - и ако да - имаш ли документ, удостоверяващ причините?

----------------------
Успех! Flowers Sunflower
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

# 717
Те ми я освободиха ,един вид компромис,но ме предупредиха ,че следващи пратки  ги връщат директно.

# 718
Това със сигурност не се харесва на много хора, но чак да конфискуват?
На какво основание  Thinking
Аз напоследък гледам да правя малки поръчки, че не ми се разкарва до митницата, не мисля, че е по-неизгодно.

# 719
на какво основание ще връщат пратки?, все пак и митницата и БГ пощи печелят от пратките  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт