Отговори
# 270
Да попитам нещичко... имам тази коластра http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0  та като я отворих забелязах че хартиената опаковка изпадна от капачката в смисъл не съм я отлепяла аз, та проблем ли е, дали да я взимаме или? Иначе си беше запечатана отвън самата кутиика, но се чудя все пак е за детето  newsm78

# 271
  • София
Да попитам нещичко... имам тази коластра http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0  та като я отворих забелязах че хартиената опаковка изпадна от капачката в смисъл не съм я отлепяла аз, та проблем ли е, дали да я взимаме или? Иначе си беше запечатана отвън самата кутиика, но се чудя все пак е за детето  newsm78

Няма проблем, не се притеснявай - и при мен много често се е случвало да се залепи за капачката  и да остане на нея или да падне при отваряне / от тази коластра съм изяла най-малко 30 опаковки Simple Smile/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 272
 Peace чудесно! А да попитам понеже сме на антибиотик да давам ли и това http://www.iherb.com/Renew-Life-Flora-Bear-for-Kids-Natural-Oran … r-60-Tablets/7771 понеже чета че в коластрата имало и симбиотик, та да не стане в повече. И последно някой поръчвал ли е сребърна вода, виждам че има и спрейчета за нос, или пък нещо за дете да ми препоръчате да имам под ръка  Wink

# 273
  • София
Peace чудесно! А да попитам понеже сме на антибиотик да давам ли и това http://www.iherb.com/Renew-Life-Flora-Bear-for-Kids-Natural-Oran … r-60-Tablets/7771 понеже чета че в коластрата имало и симбиотик, та да не стане в повече. И последно някой поръчвал ли е сребърна вода, виждам че има и спрейчета за нос, или пък нещо за дете да ми препоръчате да имам под ръка  Wink

Коластрата не може да ти замени ПроБ, няма толкова силно действие.
При прием на АБ е добре да се приема и ПроБ /и поне още 10 дни след АБЛечение / ... и може да даваш и Коластра

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 274
Денис, а пробиотика колко пъти дневно и успоредно с него и вит. В ли да давам или само едно от двете?

# 275
  • Пловдив
Момичета, някой сменял ли е карта на акаунт? Моята изтече и си взех новата, но не знам дали мога да я добавя към акаунта си newsm78  bouquet

# 276
  • София
карамелена 

За ПроБ - ти си прецени /зависи АБ на колко часа е и как ти е удобно да го даваш/, може и 1 път на ден
вит.В с АБ, на един прием - отделно ПроБ

Lara1    добавяй картата, няма никакъв проблем

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 277
  • Пловдив
Благодаря!  Hug

# 278
Поръчах си този продукт. Пише, че може с него да се мие скалпа. Два пъти си измих косата и съм много доволна. Косата ми е съвсем различна, обемна. Някой знае ли дали мога да го използвам при всяко миене на главата?

Код за първа поръчка HCF428

# 279
  • София
Daily    Дневна промоция

Сух дезодорант с Лайка и Невен

Desert Essence, Dry By Nature Deodorant, with Chamomile and Calendula, 2.5 oz (70 ml)

$2.99  

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 280
  • София
Поръчах си този продукт. Пише, че може с него да се мие скалпа. Два пъти си измих косата и съм много доволна. Косата ми е съвсем различна, обемна. Някой знае ли дали мога да го използвам при всяко миене на главата?

Код за първа поръчка HCF428

Защо да не може?!  Simple Smile Продуктите на Dr-Bronner са едни от най-безвредните....отдавна се каня да си поръчам нещо от тях, благодаря за отзива.  Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка:    LAV475

# 281
   Добро утро и честит празник на всички празнуващи! Heart Wine Glass

Моля да ми предложите нещо за вътрешен прием против акне.

# 282
  • София

Няма продукт, който да е панацея за акне.
Акнето се третира взависимост от пола, възрастта, както и от вероятната причина - заболяване, хормонален дисбаланс, прием на медикаменти/напр. ОКонтрацептив/, неподходяща козметика, бременност и т.н.
Добре е първо да се консултираш с дерматолог и АГ, ако се наложи и с Ендокринолог.
Проблемът е, че ако не се третира правилно акнето - може да си увредиш кожата, да настъпят усложнения. В много дерматологични клиники правят  и тестове - за вероятен патоген /стрептококи напр. - като вторична инфекция/

Мултивитамини /вит. А*,Е, В, цинк, селен,  и т.н./ , вит С
Биофлавоноиди
Биотин
ФК
Омега3 + coQ10
Омега7
Масло от Пореч
ПроБ
Коластра
НА табл. за кожа / injuv/

* вит.А ако се предозира, може да е и причина за акне

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 283
denis_d, благодаря!

Става въпрос за 15 г.момиче. Била е на дерматолог ,правила е лечение с какви ли не кремове,лосиони,термални и мицеларни води ,но проблема не се решава.Дори напротив,освен че лицето е цялото в акне, самата кожа е доста изсушена и увредена от самото третиране,затова ми се иска някакви добавки за вътрешен прием.

# 284

http://www.iherb.com/FutureBiotics-AcneAdvance-90-Veggie-Tablets/7314
Виж отзивите.
Аз сега ще си го поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт