Отговори
# 450

bgroza - извинявам се за намесата, но единственото приложение на тези аминокиселини за мен е да подобри баланса при вегетарианци. Вътре са аминокиселините с разклонена верига, които иначе горчат.

А за вегетарианците трябва да се предвидят и вит. В12, а също и Со Q10 (или Убихинол).

Сигурно пропускам нещо...

Аз съм XIX862.[/color]

Пантера,мерси за намесата! Аз месо не ям. Вит. Б12 съм го предвидила, но Q10/Убихинол/ не смея да взимам след едно чувство за подуване от ония безплатните мостри преди 2 години
/помните ли ги?/

# 451
  • around the world, where the heart belongs
Бях си поръчала безплатна мостра на Amazing Meal . По-гадно нещо скоро не съм опитвала (по принцип харесвам ядки, трици, зародиши, кълнове, семена и подобни..)

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка:  FRB852
Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка над 40$: FRB852

# 452
Fata, пия втората добавка повече от година / с малки почивки/. Много съм доволна и я препоръчвам.

# 453
  • София
Възможно ли е от тази добавка  да се качат килограми?

Не, не може да е от това
За да качиш кг. или приемаш повече ккал / от храна/ или задържаш течности.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 454
Възможно ли е от тази добавка  да се качат килограми?

Не, не може да е от това
За да качиш кг. или приемаш повече ккал / от храна/ или задържаш течности.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Благодаря, и аз съм на същото мнение, но моя приятелка е убедена в обратното. Simple Smile

# 455
Има ли сусамов тахан в i Herb? Ако да, кой вид ви допада?

Четох, че глутаминът въздейства на желанието за сладко. Някой от вас запознат ли е?

# 456
  • around the world, where the heart belongs
Виждам, че има този сусамов тахан  от белени семена. Май няма друг избор.

# 457
Виждам, че има този сусамов тахан  от белени семена. Май няма друг избор.

Благодаря ти, Дадаbouquet Цената ме устройва, а и грамажът е добър. Peace

# 458
Можете ли да ми препоръчате добра бебешка козметика за новородено, шампоан.

# 459
  • София
..........
Четох, че глутаминът въздейства на желанието за сладко. Някой от вас запознат ли е?

Да, вярно е  - може да укроти неистовия глад за въглехидрати  при тези, които са  ги намалили драстично  или изключили напълно от своя хранителен режим – но, не това е основната му роля.
Приет като добавка  в тялото се превръща в глюкоза, която не повишава кръвната захар и инсулина.
По време на тренировка – кръвната захар рязко пада и тялото дърпа гликогена от мускулите. За да се  спре мускулния разпад е задължително и винаги се приема след тренировка  въглехидрат. Та Глутаминът, по тази причина,  е много добър за  след тренировка
За неспортуващи може да се приема в часовете, когато нивата на кръвната захар падат

ПП
За спортуващите - не трябва да се комбинира с въглехидрати, защото те пък подтискат синтеза на растежния хормон

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 460
  • Пловдив
Виждам, че има вече коментар по темата, но да попитам, освен вит.В12 и убихинол, какво друго се препоръчва за вегетарианци ? Не консумираме месо от 3 год., млечните също са в процес на силно ограничение, та има ли още нещо което да поръчам от тук? Ще помоля и да препоръчате определени марки   bouquet

# 461
..........

Да, вярно е  - може да укроти неистовия глад за въглехидрати  при тези, които са  ги намалили драстично  или изключили напълно от своя хранителен режим – но, не това е основната му роля.
Приет като добавка  в тялото се превръща в глюкоза, която не повишава кръвната захар и инсулина.
По време на тренировка – кръвната захар рязко пада и тялото дърпа гликогена от мускулите. За да се  спре мускулния разпад е задължително и винаги се приема след тренировка  въглехидрат. Та Глутаминът, по тази причина,  е много добър за  след тренировка
За неспортуващи може да се приема в часовете, когато нивата на кръвната захар падат

ПП
За спортуващите - не трябва да се комбинира с въглехидрати, защото те пък подтискат синтеза на растежния хормон

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

denis можеш ли да ми дадеш линк със информация за хранене и добавки при спорт,нещо което би ми помогнало да си подобря културата за хранене като активно спортуващ човек Мерси!

# 462
_Petia - Sorry, жена ми ги конфискува... Но следващия път...

bgroza - можеш да пиеш обикновен Со Q10 за профилактика.

zakobako - ами същите (или други) аминокиселини, обсъждани по-горе. А, и коластра!

bg Код за 5 -10 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 463
  • София
stasy_f

Във всички спортни сайтове може да намериш тази информация, а във форумите се обсъжда и кое е най-ефикасно, спрямо конкретен тренировъчен режим.
Това са сайтовете, които аз предпочитам:
http://lubomirivanov.com/
http://www.bb-team.org/
http://www.belchohristov.com/
http://www.fitnes-bg.com/

След като определиш нуждата си от ккал и  изчислиш % Протеини, Мазнини и Въглехидрати -  може да си планираш храненията по часове  в този сайт - .........
Не мога да ти пусна линк - така, че потърси в гугъл  CalorienBalans

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 13:23 от denis_d

# 464
Бях си поръчала безплатна мостра на Amazing Meal . По-гадно нещо скоро не съм опитвала (по принцип харесвам ядки, трици, зародиши, кълнове, семена и подобни..)

Оахаха, добре дошла в отбора)))) Колкото е зелено туй чудо разтворено в каквото и да е, толкова позеленях и аз докато го ядох, на 3-тата лъжица го хвърлих, супер, супер, колкото и супер да е тази храна, не става  Crazy

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

Общи условия

Активация на акаунт