Отговори
# 615
Мишана, ти тези продукти ги редуваш : като приключиш с единия, започваш друг.... така ли?

# 616
  • София
Двуумя се между това
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Omega-3D-Purified-Fish-Oil- … l-oz-237-ml/23066

и това масло

http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Omega-3-Purified-Fish-Oil-L … fl-oz-237-ml/4191

мога ли и двете да давам в по малки дози и на малки деца? КАКВО МИСЛИТЕ В ИЗБИРА МЕЖДУ ДВЕТЕ?

Разликата между двата продукта е, че  първия продукт съдържа вит.Д  /1000 I.U. на 1725 mg Омега 3 - в 1 чл./
Тези продукти са с много добро кач-во и може да се дават и на деца, като съобразиш дозата с възрастта на детето

Нужда от вит.Д  има предимно зимните месеци. Лятото не е нужно да се приема, освен ако няма някакви специални нужди от този витамин.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 617
# 618
Мишана, ти тези продукти ги редуваш : като приключиш с единия, започваш друг.... така ли?
Да, започвам с ензимите. Просто съм си ги "групирала". Преди пиех  паралелно повече неща - сега съм си направила тази схема на профилактичен прием.
Антиоксидантите са ми различни всеки път. Избирам си продукти с различни ползи.  Peace

Дори и само от ензимите започваш да се чувстваш по-различно - по-енергично и има едно усещане за свобода в дишането Peace
----------------
Приятна вечер!
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 20:53 от Мишана

# 619
  • София
Мишана, а не е ли по-лесно да се ползва общ ензимен продукт, с повечето ензими вътре?
Мисълтта ми е ползвала ли си такъв, от който си доволна? Че толкова много хапчета, аз ще забравям да ги взимам  Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 620
Дада, гледам, че в неделя очакват да го получат жен-шена на Нау. За друг продукт отзиви нямам,  но съм сигурна, че има и по-добри. Нау обикновено имат добро съотношение на цена и качество.   Peace

Код за отстъпка FOX207

# 621
Ефектът върху дишането, за който говори Мишана е забележителен - имаш чувството, че белия ти дроб е огромен. Аз не пуша, но приятели, коrто пушат са много доволни.

Аз съм XIX862.

# 622
  • София
Ефектът върху дишането, за който говори Мишана е забележителен - имаш чувството, че белия ти дроб е огромен. Аз не пуша, но приятели, коrто пушат са много доволни.

Аз съм XIX862.

Pinko това за ефект от ензимите ли говориш или за цялостното прочистване по програмата на Мишана? Препоръчай изгоден и добър ензимен продукт?   bouquet

# 623
Мишана, а не е ли по-лесно да се ползва общ ензимен продукт, с повечето ензими вътре?

GrinningПо-лесно ще е, разбира се - всичко в едно хапченце - но не, няма да стане. Изключение правят храносмилателните ензими - те са по няколко - амилаза, липаза, лактаза - в една капсулка. Но ние не целим техния ефект. Няма много общо...
Иначе - все пак - ето предложение за комбиниран препарат - ензими, пробиотици и пребиотици:
http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Advanced-Enzyme-Optima-with-P … cs-90-Vcaps/10229 - ще повлияе добре храносмилането и отделянето - това също ще е вид "прочистване"...

Ще си позволя да ти дам линк към тема на Пинко - там е обяснено и предложено как, по колко и кои ензими да се пият. Както и защо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619827.0
Погледни и първите теми Peace

А за шепата хапчета - въпрос на настройка на мисленето е - аз не пия хапчета, а ДОБАВКИ - за да не пия хапчета Laughing
Можеш спокойно да мислиш за добавките като за храна. /е, не я заместват, де/. Simple Smile
------------
Успех!
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 09:38 от Мишана

# 624
  • София
Мишана мерси   bouquet!
Преди време бях мервала темата на Пинко за ензимите, но впоследствие не и обърнах особено внимание. И наистина омотах нещата, наистина си мислех за храносмилателни ензими, тъй като многократно съм виждала продукти с много храносмилателни ензими вътре.
Но сега ще попрочета по темата на Пинко, да се просветля  Laughing
Защото ме зарибихте!
Аз също приемам добавките, като храна и непрекъснато се опитвам да го втълпя на един човек - майка ми, но такъв темерут не съм виждала  Wink, тя е от хората които трудно се убеждават в тези неща, карам я да пие разни неща, и все едно и давам отрова! А няма проблем да се трови с цигари, или с истински хапчета /демек лекарства/! Едновремещното мислене си е оказало влияние, не се притеснява от истинските лекарства, а от моите добавки. Но какво да се прави. Сори за спама  Hug

# 625
  • някъде там
помогнете ми да избера магнезий,кой е най-добре усвоим?

# 626
  • някъде там
Как може такова нещо #Cussing outако лекарите отговаряха на нашите въпроси и не отричаха хранителните добавки,никой нямаше да пише тук,това е безумиее!

# 627
Пинки, Hug Hug Hug!

Много ти благодаря,че ни помагаш така любезно и безкористно!

# 628
Попаднах на една статия, която ми се стори ужасна и много се надявам да не е истина. Знам, че тук има по-запознати в детайлите и затова моля да коментирате: Има ли истина във всичко това?

Точно и аз влизам да питам, че видях какво си пуснала в една друга тема.

Бих се радвала и ако Пинко може коментира, моля ви, той е страхотен и всепомагащ  Praynig

# 629
  • София
помогнете ми да избера магнезий,кой е най-добре усвоим?

Този Магнезий е с висока бионаличност:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-High-Absorption-Magnesium-100 … 240-Tablets/16567

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт