Отговори
# 630
  • някъде там
мерсиdenis_da  какво беше съотношението калций/магнезий?

# 631
  • София
мерсиdenis_da  какво беше съотношението калций/магнезий?

Най-общо  2:1, но това е само, ако се приема Са.
Магнезий може да се назначава и за много други проблеми в различни дози и схеми на прием

Ако ще приемаш и Са, внимавай защото той се натрупва и може да причини проблеми /на ССС-ма, бъбреци  и т.н./

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 632
Бихте ли ми препоръчали нещо за проблем със ставите и хиалуронова киселина за жена на 53 години.Благодаря предварително!

# 633
  • Пловдив
Попаднах на една статия, която ми се стори ужасна и много се надявам да не е истина. Знам, че тук има по-запознати в детайлите и затова моля да коментирате: Има ли истина във всичко това?

Точно и аз влизам да питам, че видях какво си пуснала в една друга тема.

Бих се радвала и ако Пинко може коментира, моля ви, той е страхотен и всепомагащ  Praynig

Ужас аз без мляко и млечни произведение не мога да живея
Месо не обичам твърде , плодовете и зеленчуците освен ако не са от БГ и не им е сезона също са с гаден вкус, какво да ям  newsm78

# 634
  • София
Да ви питам, знаещите тук Hug, какво значат тези Canceled Rewards:
Ети примерно
Pending:      
Pending Income:   $15.50   
Pending Canceled:   ($7.66)   
Total Pending:   $7.84

Защо са canceled? Нищо не ми е ясно  newsm78

Код за отстъпка при първа поръчка ZOK345

# 635
Pending Income - това е награда, която чакат одобрение. Одобрението отнема 30 дена

Pending Canceled - това са пари, които не са одобрени. Причините са върната стока, не изпълнена поръчка.

код за отстъпка FOX207

# 636
Това с млякото са глупости. Българската кухня и традиции разчитат в голяма степен на млякото (кисело мляко и сирене). Хората преди 20-на години са живели по 90+ години, като са пиели доста мляко. Има и момента че има непоносимост към лактоза, ама това съответния човек би трябвало да го знае. За останалите млякото е по добро от соя (90% ГМО, Свят), друго няма какво да се каже. Ако махнете млякото остава соя или сусам за калция (двойни количества трябват), а от зеленчуците няма да коментираме ако не мислите да ядете по 1 килограм (пестициди+80% загуба от транспорта).

Код за отстъпка : STR913

# 637
Много зависи от това какво яде животното и как се гледа, дълга тема .....  Индустриалното  мляко/ кисело  мляко аз лично избягвам.

Относно бана на Пинко аз също мисля, че е краен. Вероятно, ако темата беше в алтернативна медицина нямаше да има проблем. Там ежедневно се пишат какви ли не небивалици.   ooooh!

# 638
За млякото - аз съм веган, така че който иска да спре да чете сега Simple Smile. Но от информацията, която съм събирала лично за себе си ( и която не мога да синтезирам с научни термини, тъй като на никого нищо не съм възнамерявала и не възнамерявам да пропагандирам) и от личния си опит, поставена пред избор м/у месо и мляко, ще избера месото (говорим за здравословна, а не етична гледна точка). Според моите проучвания, в млякото има всички гадости, които ги има в месото, но плюс още нови.
Но понеже в интернет има предостатъчно инфорация по въпроса и човек много лесно може да намери всичко, което го интересува, няма да пиша повече по темата, тъй като е чувствителна.
Мога при интерес да пратя имена на филмчета на лични.
В обобщение ще река, че в тази епоха и особено в тази сфера (хранителната индустрия) на лобизъм човек до последно трудно може да знае на кого да вярва, за това за мен най-точен метър си остава личният опит. Който има желание, винаги може да пробва да ограничи/спре за месец-два животинските продукти и да види как ще му се отрази. Колкото до соевото мляко и липсата на избор - това е просто неинформирано, аз в живота си по-разнообразно не съм се хранила.

Поздрави и успех!

Код за 10$ отстъпка при първа поръчка над 40$ и 5$ при по-малки суми в iHerb.com - HIV037

# 639
Бихте ли ми препоръчали нещо за проблем със ставите и хиалуронова киселина за жена на 53 години.Благодаря предварително!
Здравей,
това е балансиран продукт, съдържащ и хиалуронова киселина /но е в малко количество/.
http://www.iherb.com/Solgar-Glucosamine-Hyaluronic-Acid-Chondroi … M-60-Tablets/8637

Аз съм взимала от това:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Cho … -60-Capsules/4457 - заради болки в коленете и глезените. Интересното е, че повлия и на кожата ми прекрасно! А казват, че за да се случи - трябва да е с разбита молекула ХК, както и колагена да е тип 1 и 3... Grinning. Е, получих бонус! Grinning

Ето още предложения за болки в ставите. В общи линии - хондроитин+глюкозамин+МСМ/метилсулфонилметан - съединение на сярата/
http://www.iherb.com/Search?kw=chondroitin#none
---------------------
Успех!
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

# 640
  • някъде там
  bouquetdenis_d а да ми препоръчате калций!

# 641
Извинявам се, ако въпросът ви е бил персонално адресиран - но виждам, че търсите съставки поотделно, и се мъчите да смятате съотношения...
Ще си позволя да Ви насоча към продукт, който купуваме вече втора година /не го пием повече от  месец, обаче/.
Става въпрос за :
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Cal-Mag-Zinc-D-90-Tablets/10695

Съдържа препоръчителните дневни дози от калций, магнезий, цинк и витамин Д /необходим за усвояването - тук е 400 единици/.
Калцият е в пъти повече, отколкото в подобен продукт, продаващ се и в аптечната мрежа у нас!
Добре е, и че Цинкът е в средната граница на необходимостта...

Цената въобще не може да се коментира Simple Smile

----------------
Успех!
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 11:46 от Мишана

# 642
  • някъде там
  bouquet мишана всяко мнение е добре дошло,този продукт е добър,но човека за когото го искам има проблеми с бъбреците и незнам вит Д дали няма да навреди

# 643
А защо не е добре повече от месец да се пие?Аз го приемам може би около 3, но съм толкова несериозна в прима му, че за този период съм ползвала малко повече от една опаковка.

# 644
Ако позволите и от мен един въпрос - за този чай http://www.iherb.com/Triple-Leaf-Tea-Decaf-Green-Tea-with-Ginsen … z-40-g-Each/15443  пише, че е без кофеин. Аз съм пълен профан в тази област и съм пила само билкови чайчета  Grinning ... та да запитам има ли му нещо на този чай (защото съм чувала, че безкофеиновото кафе не е особено полезно заради технологията на извличане на кофеина) или да си го поръчам без притеснения?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт