Отговори
# 645
А защо не е добре повече от месец да се пие?Аз го приемам може би около 3, но съм толкова несериозна в прима му, че за този период съм ползвала малко повече от една опаковка.
 Simple Smile В някои други добавки, които пием се съдържа калций, магнезий, цинк /примерно в Макси Хеъра и в един комбиниран препарат за подобряване на имунната система /Wellness/, отделно зимата пием вит. Д /но не непрекъснато/, някакви проценти се набавят и от храната - затова - само по месец. В общи линии профилактираме зъби и кости с това - едно шишенце стига за 1 човек за месец. Е, случва се да пропусна и аз...не е проблем.
Иначе - можеш да погледнеш за натрупване на калций, ефектите на прекаляване с магнезий и цинк...там има доста отговори.
И още нещо - към liubkam  bouquet - за да се усвоява калция трябва вит. Д., но очевидно става въпрос за медицинско състояние - убедена съм, че нефролог ще е smile3543 по-полезен...от мен...
--------------
 divka - аз съм по-скоро любител на кафето - не съм пробвала този чай, но пише, че е "натурално" обработен. Това трябва да означава, че не е минавал химически процес - а е обработван само с вода - натурален процес, запазващ антиоксидантите и ароматните съединения. При това е в комбинация със Жен-шен - според мен е добро Simple Smile - трябва да енергизира, най-малкото. Може да нагарча  newsm78
--------------
Успех и приятен ден! Flowers Sunflower
Код за отстъпка при първа поръчка от iHerb - NEV517

# 646
  • някъде там
Мишана за съжаление никой нищо не е изписал,не се интересуват,и това не е само в нашият (тежък)случай,ще трябва да настоява,благодаря ти!

# 647
  • София
Ако позволите и от мен един въпрос - за този чай http://www.iherb.com/Triple-Leaf-Tea-Decaf-Green-Tea-with-Ginsen … z-40-g-Each/15443  пише, че е без кофеин. Аз съм пълен профан в тази област и съм пила само билкови чайчета  Grinning ... та да запитам има ли му нещо на този чай (защото съм чувала, че безкофеиновото кафе не е особено полезно заради технологията на извличане на кофеина) или да си го поръчам без притеснения?  Blush
Да вметна само за Декофеинизацията на зеления чай

Има 2 начина на декофеинизиране:
- чрез Етилацетат и
- въгл. диоксид  - СО2
 При метода с Етилацетат листата се накисват в разтвор от етилацетат, който се свързва с кофеина и заедно се изпаряват - с този метод се унищожават до 70 %  от Катехините /полезни полифеноли/ - демек пиеш отвара от  'трева' . Ако е означено само  Естестен безкофеинов зелен чай това означава, че е третиран с Етилацетат /защото естествено листата от зелен чай съдържат малки кол-ва етилацетат/

При метода  с CO2,  Катехините /напр. ЕГКГ,  един от най-полезните в зеления чай/ се запазват до 90-95%/ и той е по-щадящ полезните в-ва

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 648
denis_d, много благодаря за ограмотяването    bouquet  В този чай четем в описанието "Our green tea is naturally decaffeinated using a carbon dioxide process that maintains green tea's beneficial antioxidants." Това означава, че е декофеинизиран по по-щадящия начин, нали така?!

# 649
Извинявам се, въпросният чай е обработен с Въглероден диоксид - не с вода, както е /в някои случаи/ при кафето.
 denis_d , благодаря.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 20:26 от Мишана

# 650
  • София
denis_d, много благодаря за ограмотяването    bouquet  В този чай четем в описанието "Our green tea is naturally decaffeinated using a carbon dioxide process that maintains green tea's beneficial antioxidants." Това означава, че е декофеинизиран по по-щадящия начин, нали така?!

Да, точно така, използван е метода с СО2, който запазва полезните в-ва / заради които се пие този чай Simple Smile/
Изборът на Декоф. зелен чай се налага или ако се консумират големи кол-ва чай / заради полифенолите в него/  и има опасност от предозиране на кофеин  или ако се приема вечер.
Ако ще приемаш 1-2 чаши чай през деня, не е нужно да вземаш декоф. чай / мое мнение Simple Smile/

# 651
Благодаря! Пия по една чаша чай на ден между 17.00 и 18.00 часа и попаднах на тази марка чай, защото търсих нещо с женшен за енергизиране, както каза Мишана,  или с гинко заради вечно студените ми ръце и крака  Embarassed
А какво мислите за чая с отслабващ ефект?

# 652
  • София
Благодаря! Пия по една чаша чай на ден между 17.00 и 18.00 часа и попаднах на тази марка чай, защото търсих нещо с женшен за енергизиране, както каза Мишана,  или с гинко заради вечно студените ми ръце и крака  Embarassed
А какво мислите за чая с отслабващ ефект?

Ефектът идва от ЕГКГ / епигалокатехин галат/, но в 1 чаша чай, той е в много малки кол-ва, така че не разчитай много на него
Предлага се на капс. - в тях кол-вото му е много по-голямо. Но приет само той - има слабо действие, по-добре е да се приема в комбинация с други  Термогенни в-ва / гарциния, малинови кетони, черен пипер, джинджифил, глухарче и т.н./
Трябва да се съчетае също със спорт и определен режим на хранене.

# 653
Много благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

# 654
  • някъде там
Честит 8 Март на всички! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 655
Честит 8 Март на всички! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Присъединявам се към поздрава! Бъдете здрави!

А днешния подарък от iHerb е:
Цитат
Dear iHerb International Customer,
To celebrate our newly redesigned website, starting now, and until Wednesday, March 13th, receive a minimum of 10% off any orders totaling $60.00 or more!

Намаление от минимум Simple Smile 10% за всички поръчки над 60$ валидно до 13 март.
-----------------
Успех!

# 656
Това намаление така или иначе го има за ВИП акаунтите или аз се лъжа !?

Код за отстъпка FOX207

# 657
Не всички са VIP Simple Smile все пак...
Това е намаление за тези, които все още не са. Peace

-------------------------
Успех! Flowers Sunflower

# 658
Влизам да се допитам до Пинко и какво прочитам Shocked Да споделя за тези, които са го баннали - наистина всеки има глава на раменете си, аз лично винаги съм си проверявала нещата и от друг източници на езиците, които малко или много ползвам.
Не искам да си мисля, че е баннат по молба на вносителите в България на същите тези неща Confused

Та да си кажа, за какво влезнах. В живота ми със скоростта на експресния влак се върна Диабета, майка ми, лека й пръст беше диабетичка, а сега и мъжът ми отключи диабет newsm45 Много неща има за подобряване, та се чудя от къде да започна. За момента стойностите са овладени, но трябва да се започне с чистене на холестерола и триглицеридите. Мисля си за Червен ориз+Flax Oil, става ли и двете едновременно.

# 659
  • София
kaigi 

За ВИП акаунтите  в момента е: VIP Discount: 5% $0+, 10% $60+, 12% $200+, 14% $400+
но преди това беше:
VIP Discount: 5% $0+, 6% $60+, 7% $70+, 8% $80+, 9% $90+, 10% $100+, 12% $200+, 14% $400+  

Днес получих Цейлонската канела, много ми хареса - има лек цитрусов аромат

Общи условия

Активация на акаунт