Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Привет отново Фемир,  Hug и това вашето е направо безобразие, сега как да ви стигна имам да изчета има нема 14 страници  ooooh!
Добре дошли на всички новобранки,да знаете че сте на точното място.   bouquet
Връщам се да ви чета.

Хайде и аз да не се сдържа,
Скрит текст:
Фериха: Аз излагах.Какво ще направиш? Какво  стана, нали ми каза,
 " Аз ще обичам всичките ти лица! емир, това е единственото ми лице.
Емир: Виж. Погледни ме.Проличам ли ти на същият чивек, които ти е казал тези думи?"
Хайде до довечера и се забавлявайте, макар че после нямате изчитане.  Mr. Green
И продължението...
Скрит текст:
[/b]
KIARA   Hug и как да заспа с това твое продължение, ма недей така хора сме весе пак, ще ни стане нещо, ама ти не ме слушай продължавай с такива продължения.

# 256
Привет мили момичета Hug
Първо днес като съм писала от тела си едно съобщение се е пратила многоо пъти ooooh! извинвам се за което.
Вече си притрих устата да повтярвам , колко хубав Чаги сте качвали днес , това ме държеше на работа  да се прибера и да го видя Heart Eyes
Не знам синдром ли е моето , какво е но 100% съм сугурна , че днес мина едно момче , не приличаше на Чаги външно изобщо(като визия) но погледа му беше същия , замръснах тръпки ме побиха , едно към едно поглед,беше толкова реално , че все едно Чаги ме погледна.за ей такива моменти живея , когато мечтите оживяват.
Лека вечер на всички

Скрит текст:
Не знам , коя от нас го обича Чаги , но аз знам , че вече трудно ще живея без него

# 257
Дени Hugтуко що го изтеглих за да проверя Peaceявно повредата е в твоя телевизор Laughing

Цитат
Само тази му чисто и само сексуална връзка с Гюндже не ми стана ясно как и къде се вписваше в картината с любовта му към Ханде?
Влюбен в Ханде, прави секс с Гюндже? 
Как се "изключва и превключва" от една на друга вълна/честота и жена в такъв случай?
Тук имам само въпроси   ...отговори...все още-не...   
И аз съм като теб #Crazy

# 258
Момичета я ми припомнете до коя оригинална серия е 1 сезон,че с това гледане от тук от там сега се опитвам да сглобя картинката....

# 259
 Момичета разбихте ме с тия понички немога да спра да се смея Joyблагодаря мн за преведените 6 серий от края на 2 рия сезон,но да питам някой има ли целия 2 ри сезон преведен голямо добро щте ми направите ако някои ги публикува във темата ако ли не здраве да е.И  да питам нещто тая умрелата абла найстина ли беше гадже на нашия чаги и знаете ли вобщте със кави момичета е имал връзка?ех тоя филм мира не ми дава бе сериозно снощти гледах до 2 30 и си викам аиде утре пак ама легнах и немога да заспя само за филма мисля ни6то че сам го гледала полудявам ли?  

# 260
Момичета я ми припомнете до коя оригинална серия е 1 сезон,че с това гледане от тук от там сега се опитвам да сглобя картинката....
До 24 еп е първи сезон Peace от 25 еп почва втори сезон Peace

Цвети аз което имах го качих Hug

# 261
Благодаря ти,Ренка!

# 262
Идвам да ви пожелая лека нощ момичета Simple Smile  Hug Hug Hug и да ви пусна едно клипче зад кадър Wink

# 263
Ирка лека Hugаз съм нощна резерва Mr. Green

# 264
  • В полите на Витоша :)
Добро утро, момичета! Надявам се да приемете още една голяма фенка на Емир Heart Eyes
Аз изгледах всички преведени серии във videoclip и сега продължавам с турските, но нищо не разбирам, само гледам и затова, ако ми позволите да ви питам някои неща...

Скрит текст:
Е и Ф два пъти ли се женят? Виждам кадри, на които Ф е с някакъв воал, и други, на които е без воал, със синя голяма панделка на роклята. И това, което се чува като изстрел на сватбата какво е всъщност, от какво умира Ф? И последен въпрос (не, че нямам още мноооого питания, но засега това Simple Smile ) - Джансу и Е какво общо ще имат? Гаджета ли ще са? Дано не, много ми е неприятно това момиче...

# 265
Момичета разбихте ме с тия понички немога да спра да се смея Joyблагодаря мн за преведените 6 серий от края на 2 рия сезон,но да питам някой има ли целия 2 ри сезон преведен голямо добро щте ми направите ако някои ги публикува във темата ако ли не здраве да е.И  да питам нещто тая умрелата абла найстина ли беше гадже на нашия чаги и знаете ли вобщте със кави момичета е имал връзка?ех тоя филм мира не ми дава бе сериозно снощти гледах до 2 30 и си викам аиде утре пак ама легнах и немога да заспя само за филма мисля ни6то че сам го гледала полудявам ли? 
  Joy бе да си полудяла не си маи вси4ки сме така  newsm78 Joy

# 266
Добро утро, момичета! Надявам се да приемете още една голяма фенка на Емир Heart Eyes
Аз изгледах всички преведени серии във videoclip и сега продължавам с турските, но нищо не разбирам, само гледам и затова, ако ми позволите да ви питам някои неща...

Скрит текст:
Е и Ф два пъти ли се женят? Виждам кадри, на които Ф е с някакъв воал, и други, на които е без воал, със синя голяма панделка на роклята. И това, което се чува като изстрел на сватбата какво е всъщност, от какво умира Ф? И последен въпрос (не, че нямам още мноооого питания, но засега това Simple Smile ) - Джансу и Е какво общо ще имат? Гаджета ли ще са? Дано не, много ми е неприятно това момиче...
-първият път в хижата без церемония,след това ФЕРИ се раздели с емир и на финал отново да се оженят и някои  #2gunfire нашата фери .Джансу не е гадже на емир а се опитваше да се праааааави на добра приателка пред емир.това е green_ eyed

# 267
Добро утро,ФЕмирки!Снощи ви оставих,но тази сутрин изчетах всичко на един дъх...добро начало на деня ми!

Добре дошли на всички нови момичета!  welcome

# 268
 Момичета! hug

Добро утро и спокойна неделя! Grinning

Виждам, че все още темата почива преди старта на деня и днес, затова една покана за успешно и усмихнато начало,
с топлината на чаша кафе и пожелания за настроение и много обич!
Заповядайте!  Hug

Компанията на сериала се увеличава, нашата тук-също, какво по-добре от това!
Както казва Мечо Пух: Колкото повече, толкова повече!

Скрит текст:

Green_Eyed, добре дошла! Hug  bouquet
Скрит текст:
Да, Емир и Ферира се женят два пъти. В еп. 46-ти накрая и в началото на 47-ми има продължение на първата им сватба и за втори път в края на  67-ми, който е финала на сезон 2-ри.
На финала се чуват изстрели-Фериха е убита, което става сигурно едва в еп. 68 на сезон 3-ти.
Джансу разкрива пред Емир истината за Фериха, за известно време така изглежда, че стават по-близки, докато Емир е шокиран и търси отговори на въпросите си за случилото се, Джансу се възползва  да се сближи с него, но не, не са гаджета.

Цвети, addie_23,  Hug
Момичета-състоятието ви по лудването по сериала...не знам как се нарича, но да ви успокоя, не сте сами. Peace Grinning
И се подгответе  Wink ...държи дългооо!!! Two Hearts

Не знам какви са днес мислите ви, те, че са около сериала, това-да, но какви са по-точно и конкретно, какви въпроси си задавате, кои отговори намерихте?
Надявам се да споделите, ще следя с интерес тази посока на постовите ви-поне аз. Peace

По-късно ще споделя за г-жа Санем и Джансу, които бяха като котка и мишка.. newsm78
Играеха една игра на наддумване една друга, никоя не оставаше длъжна-едната подхвърля нещо обидно и злъчно, другата отвръща и тя не отстъпвайки... #Crazy

Нещо за Фериха и Емир поотделно и няколко думи за тях двамата като двойка, като двойка след тяхното-с мен ли си-с теб съм... Thinking

Какво всъщност следваше от тук нататък и разбирайки, че чувствата им са взаимни и споделени, какви бяха следващите въпроси и отговори от които се нуждаеха те и любовта им?

Хубава неделя и до по-късно! Hug

# 269
И моята змия се е побъркала по този сериал и ме тормози да и го намеря да го гледа с превод.обаче  удрям на камък.Явно алчните B(fuck*n)TV са се постарали никъде да не се качва.Дали към днешна дата има място от което може да се свали?Гледала го е до 40 серия в един наш сайт в който и в момента ги има и даже се превеждат другите,но иска всичките да ги гледа.

Миличка,сподели линка на този сайт...моля те!  Praynig Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт