Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
кой може ...мене  Mr. Green

# 601
# 602
  • Някъде там
  hahaha Момичета имам една молба към вас!!!! Който се докопа до Е да покани след това съфорумките си ейй  smile3521

# 603
Наде,  bouquet благодаря за вкусното фемирско кафенце  Heart Eyes Емир как се облизва
Скрит текст:
и аз се облизвам често  Mr. Green

# 604
Вчера намерих темичката и засега само Ви чета.Страшно хубав филм.
Искам да попитам само на мен ли не тръгват целите епизоди 62-67,които сте качили със суб?
наред са аз нямах проблем с тях

# 605
  • Варна
Искам да попитам само на мен ли не тръгват целите епизоди 62-67,които сте качили със суб?

Здравей много ми допадна твоя сценарий.Е те такова развитие си чакахме всички  Simple Smile

# 606
Оставям ви за малко, отивам на работа, приятно гледане на 2 серий, как само ви завиждам.  Mr. Green
И после на ресторант  Party

# 607
  • в подножието на планината

Здравейте, момичета! Hug

Докато изчета всичко и идва време да ставам от компа... ooooh! така, че само чета и нямам време да се включвам да си побъбрим... Rolling Eyes

anilevI, Hug поздравления за сценария, който си написала...  bouquet много ми хареса, особено финала... Heart Eyes точно такъв финал заслужаваха нашите гълъбчета, нооооо тези от които зависеше не мислеха така... #2gunfire

Зверче,  Hug лека работа!

Наде, Hug благодаря за ФЕмирското кафенце и всички ФЕмирски моменти, които ми припомни!  bouquet

# 608
Ауууу,къде се е качил да ме търси сладура.Слизай от тоя стълб, ето ме....

Наистина много сладко се облизва,явно кафенцето му е доста сладичко!

# 609
явно само на мен ми засичат на 10-12 мин...
И на мен много ми хареса сценария,който си написала.Такъв край трябваше да има.Защо всички хубави турски филми,тъкмо ми идва тръпката да ги гледам и те се завършват с тъжен край.
Този филм е много хубав за една невъзможна,но истинска любов и през всичките перипети,които минаха гълъбчетата си заслужаваше един щаслив край Simple Smile

# 610
  • Някъде там
Този филм е много хубав за една невъзможна,но истинска любов и през всичките перипети,които минаха гълъбчетата си заслужаваше един щаслив край Simple Smile

smile3521 Taka си е ама ....

# 611
# 612
# 613
Скрит текст:
След като Мехмет наби Емир заварвайки го в в портиерския дом-38.
Разговора между Емир и Корай.
Е-Чувствам се толкова безпомощен Корай. Искам да съм там с нея, но знам, че ако слезна, тя, ще е в беда.
К-Емир.
Е-Как можах да влезна у тях. Как можах да действам толкова безрасъдно. Те може да направят нещо на Фериха. Колко е безнадеждно.
Исках само да я изведа от там.
К-Защо? Защото вече си и простил, или защото не можеш да гледаш как другите я нараняват?
Е-В тази къща, в тази стая, сякаш всички други бяха там освен нас. Фериха винаги е била част от живота ми, но аз от нейният не бях.
К-Емир, какво искаш?
Е-Да забравя всички лъжи и истината.

# 614
Еми качил се е защото много фенки го търсят а пък и да гледа от високо. А за сценария супер е.Браво.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт