Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Аз отивам под прикритие Laughing

аз пък да правя кекс  Mr. Green Деми, Hug

# 496
23

Е- Внимавай........готова ли си?
Ф- Емир, това ..........как.........
Е- Моята красива любима  искаше да си играе в снега.

Ф- Всичко това за мен ли е?
Е- Всичко е за теб............това също е твое/ говори за сърцето си/
Ф- Емир, трябва да ти кажа нещо. Дано и след това всичко да бъде мое.Всъщност аз............не мога да говоря докато те гледам в очите.Аз.............
Е- Отвори си очите...........ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН.

# 497

аз пък да правя кекс  Mr. Green
Ама какъв, сладък, или кекс под прикритие? Joy

Нова снимка на Хазалчето.

И от срещата й със Селчук.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 21:17 от Neidjal

# 498
46
Когато се целеха с топки на вилата в планината.
Скрит текст:
Ф: Много са сладки.
Е: Приличат на нас. Тя е своенравна/опака, а на младини той е бил истинска фъртуна сред жените.
Ф: И по друг начин можем да го кажем.
Един своенравен, опак старец и една дама със златно сърце, която нищо не е загубила от красотата си.
Е:И ние след години ще сме така.
ф:Ама този, който ще бъде своенравният ще си ти.
Целят се.
Е: Снегът ми напомня...
Ф: Деня, в който не можах да ти кажа да.
Е: Напомня ми само деня, в който реших, че искам да прекарам живота си с тази жена. Ще настинеш. Да влизаме.
Ф: Вдигни ме тогава.

Скрит текст:
Ф: Щастлива съм, спокойна съм, ядосана съм, обидена съм...
Е: ... Влюбен съм...!
Ф:...Влюбена съм...! ... Намираме се на много красиво място. Де да можеше всички тези събития да ги нямаше/ да не се бяха случили и  нашата история да свърши ("ние да свършим") щастливо! Де да можех изцяло да се отпусна ( буквално да се "оставя").
Е: Като му дойде времето ще се отпуснеш, Фериха. Имаме време колкото искаш, а оттук ще се завърнем като хора, които са сложили всичко на мястото му.
Ф: Наистина ли вярваш в това? Виж в какво положение сме - случилото се е попаднало във вестниците, не зная състоянието на баща си, нямам сила даже да му чуя гласа...
Е: Когато се върнем всичко ще бъде съвсем друго! Страховете, които се вмъкнаха между нас, гнева, омразата ... ще станат мънички.  Ако ние вярваме и останалите ще повярват! Имай ми доверие.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 21:37 от Neidjal

# 499
А този момент ни предстои да го видим тази седмица-9.
 Heart Eyes
Скрит текст:
Е-Фериха, не ме питай нищо и нищо не казвай. Беше глупаво от моя страна, свърши. Тук съм, ти си тук, това е единствената истина.
Ф-Това е единствената истина.

# 500
С този прекрасен ФЕмирски момент от 46 епизод, Ви пожелавам лека вечер. Hug

Скрит текст:
Фериха: Разкажи ми нещо.
Емир: Слушай тогава. Ще ти разкажа такова нещо, че няма да мислиш за нещо друго. Всичко започна с малък инцидент при изхода на университета. Запознах се с едно малко момиче, което  промени всичко в живота ми. Едно момиче, което не прилича на никой, който познавам - нацупена, амбицирана, ината. Колко странно сякаш цяла една история започна с hoscakal(сбогуване). Обичах да излизам вечерите, да гледам филм с приятели...но нищо друго не беше като него. Да обичаш една жена. Не вярвах, че ще обичам толкова много нещо, после всеки път се прегръщахме по-здраво. Сякаш  с всеки ден те обичах повече. Обичам те с всеки изминал ден.

Към втората снимка.

Ф-И ти не си като другите, като Мехмед и баща ми. Не си кисел, топъл си, но ме плашеше. Поведението ти казваше-Аз притежавам всичко. Веднъж, когато бяхме разделени ти ме нарече сияещо момиче. Когато скъсахме исках да сме история. Ако знаем след всичко изживяно дали ще има добър край?
Е:Ще има добър край.
Ф:Винаги ли ще ме обичаш?
Е: До последния си дъх.

# 501
 Heart Eyes
Скрит текст:
Е-Фериха, не ме питай нищо и нищо не казвай. Беше глупаво от моя страна, свърши. Тук съм, ти си тук, това е единствената истина.

Наде, тази сцена/и продължението в следващата-в колата/ са ми много любими! Peace Heart Eyes

Спокойна почивка и до утре! Hug

# 502
Наде душиче...не ни оставяй,направо ме радваш с всеки пост Heart Eyes

Heart Eyes
Скрит текст:

Наде, тази сцена/и продължението в следващата-в колата/ са ми много любими! Peace Heart Eyes

Спокойна почивка и до утре! Hug
АМа как стигат чак до това обяснение...не е ли рано?

# 503

аз пък да правя кекс  Mr. Green
Ама какъв, сладък, или кекс под прикритие? Joy

Joy Joy Joy

Наде   bouquetлека Hug

Скрит текст:
Е това е сериал Laughing за 1 мин пет човека гътнаха Mr. Green

# 504
23

Е- Внимавай........готова ли си?
Ф- Емир, това ..........как.........
Е- Моята красива любима  искаше да си играе в снега.

Ф- Всичко това за мен ли е?
Е- Всичко е за теб............това също е твое/ говори за сърцето си/
Ф- Емир, трябва да ти кажа нещо. Дано и след това всичко да бъде мое.Всъщност аз............не мога да говоря докато те гледам в очите.Аз.............
Е- Отвори си очите...........ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН.

немога да повярвам как съществуват мом4ета като емир нежен и внимателен  и в същото време оби4лив до безкраи завиждам на фериа.щеше ми се вси4ки мом4ета да бяха такива да ги има в пове4е   ooooh!

# 505
Ади-има миличка,като на филм всичко е преувеличено и идеализирано....не винаги е така в реалността,но ИМА Peace

Нещо се изнизахте рано рано днес.....а аз се приготвих да съм с вас,че мъжа чете за дипломната си Mr. Green

# 506
Това е филм все пак..кой в реалния живот говори по този начин,с такива възвишени думи..то направо си е поезия..е в началото всички са по различни..спомних си и на мен как ми говореше моя ..сега донеси ми това донеси ми онова..затова ни харесва филма...защото е коренно различен от реалността..представете си Фемир 2-3 години след сватбата с децата..единия пищи,другия изнервено пуфка..хахахха..в началото е тръпката,изгарящата страст и любов,желанието да си постоянно с любимия..после рутина..колкото и да не ни се иска..няма ги вечно тези чувства..и както казах затова са филмите за да ни подсещат че и ние сме имали такива трепети и че живеем за любовта..

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:20 от bitzka

# 507
Ади-има миличка,като на филм всичко е преувеличено и идеализирано....не винаги е така в реалността,но ИМА Peace

Нещо се изнизахте рано рано днес.....а аз се приготвих да съм с вас,че мъжа чете за дипломната си Mr. Green
ами като има надали то4но аз ще попадна на такъв или някое др моми4е което ме4тае за такъв рядкост моми4етата намират мом4ета на място и се натужавам от този факт Cry

# 508
рано ти е да се отчайваш...напротив нахъсвай се!

# 509
Реших уж малко да се разходя из АФК,та много часове...Текаха ми сълзи от радост.от мъка,ама сякаш бях в друго измерение...нейсе...Изчетах ви обаче исъм мн.щастлива от споделените ФЕмирски моменти!Благодаря и на новото попълнение/Клоди и Релаксчето/!Супер сте момичета!!!
Надето ви е постнала новината от http://www.habershow.com/v4/50313-cagatay-ulusoy-dan-hayranlarini-sasirtan-karar ,ама няма реакции  newsm78 Чаги се оттегля в отшелничество за известно време... #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт