К-Официално вече не съм женен
Х-Честито,само незнам какво ме засяга това,Корай
К-Ханде престани.....
Х- Тук сме заедно заради Емир и Ферия,не за да ми се обесняваш ,разбра ли-става от масата и излиза от кафенето
Корай звъни на Емир
К-Братле,тази жена ме вади от кожата,нужно ли е да съм с нея....може да действам с каквото мога сам!
Е.-Братле-това е любов-усмихва се
Емир е Ферия влизат в блока.Ферия поглежда надолу към дома на баща си.
Ф-Емир искам да се видя с татко,качвай се без мен.
Е-Добре мила
Ферия влиза в своя дом,отново след толкова години,няма никой,връхлитат я хиляди спомени.Влиза в стаята си и се поглежда в огледалото си
Ф-Истина е нали?-погалва огледалото
Емир влиза в апартамента,бърка в джоба си и изважда пръстена даден му от Ферия.
Ферия влиза и вижда пръстена в ръката му
Ф-Колебаеш ли се дали да го сложиш?
Е-НЕ,мислех си дали твоя е у теб,след толкова години
Ф-Носих го до сърцето си винаги-показва верижка с пръстена снежинка на врата си.
Емир я прегръща
Е-Сложи го мила,моето сърце е било винаги с теб,както казах и тогава .Съцето ми ще е само твое.ОБИЧАМ ТЕ.
Следва сцена в спалнята им.
Легнали двамата си говорят за бъдещето.
Е-Нищо няма да говорим за къщи,бизнес и щастие,искам дамо едно от теб,да станеш майка на децата ми,да ги научиш на всичко което знаеш за любовта,да растат щастливи с двама родители които се обичат безумно.
Ф-Емир деца ли искаш?
Е-много деца,наши деца-притиска я към себе си.
Ф-Трябва да ставаме-чака ни работа по сватбата.
Е-Остави това на двамата луди влюбени гълъбчета-смееки се
Корай и Ханде пак спорят за украсата на сватбата.
К-Край вече не исдържам с твоите хрумвания,нека е нещо семпло,не ги ли познаваш вече...
Х-семпло но красиво,а не простовато като това което ти избра!
К-Виж Ханде,оправяй се - дни наред ходя след теб,не за друго а заради Емир и Ферия,добре че идва сватбата,че щях да откача с теб...Зает съм с Каан ,след малко го вземам,не ме занимавай повече....
Х-Със сина си ли ще си довечера?
К-да.Чао
НОщ,къщата на Корай.С детенцето се борят и се смеят.Звъни се на вратата.
КОрай отваря.
К-Ханде,какво правиш тук?
Х-Нося филм за малки-Шрек

детенцето супер се радва.Гледат го заедно,детенцето е между тях ,поглеждат се....