Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 481
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета! Аз съвсем скоро си направих регистрация тук и ми е малко объркано с всички теми и т.н.  Blush Чета с часове и все не ми стига времето,за да свърша и малко домакинска работа. Confused Сигурна съм,че разбирате.
   Искам да ви попитам (сигурна сам,че има отговора на моя въпрос някъде по темите,така че съжалявам,че се повтарям) има ли финал на ПЕ? намирам до 8-ми епизод и после нищоо? Благодаря предварително и още веднъж се извинявам

# 571
Гледам го и аз това филмче по БТВ.
Не съм толкова запалена като вас  обаче Simple Smile 37 страници за 2 дни Simple Smile
Но ако може някой да ми прати линк за гледане онлайн.
Благодаря ви предварително Simple Smile

Погледнете на 1 страница.  Peace

pate, няма финал,спряха го.Рейтинга беше много нисък,а и телевизията имаше финансови проблеми.

# 572
Здравейте на всички приятен ден и успешна нова седмица. А относно примерния сценарии е много добър предлагам да се прати на Аксои  или по скоро....
Скрит текст:
Как да върнем нашето момиче Хазалчето. Дано на Аксои да му е дошъл акъла да не прави такива финали.  
Лично мое мнение не ангажирам никого.

# 573
Цитат
Добре дошли на новите, погледнете първа страница,после попрочетете някой неща из темата и тогава въпроси. 
Романтичка Hug Peace

Наде Hug  bouquetМеги HugГанушка  Hug Евита Hug

# 574
Добро утро  Hug  днес да не сме на ресторант  newsm78  Mr. Green хубав понеделник  Hug

# 575
Добро утро  Hug  днес да не сме на ресторант  newsm78  Mr. Green хубав понеделник  Hug
HugАз съм Partyти не знам Mr. Green

# 576
Тази вечер не сме в Хилс а сме на ресторант и какво ще празнуваме някой знае ли?
А иначе добри дошли на новите и приятни минути в темата. Повярвайте ми забавно е но не всеки път смогвам да чета.

# 577
HugАз съм Partyти не знам Mr. Green
пъро на ресторант,после у маалата и накрая на лов за вени  Joy

# 578
Наде, пак имам една огромна молба към теб  Heart Eyes
Скрит текст:
можеш ли да ми кажеш какво точно казава Емир на Фериха че тя си облича тази нощница и се начервоса така?

# 579
Тази вечер не сме в Хилс а сме на ресторант и какво ще празнуваме някой знае ли?
А иначе добри дошли на новите и приятни минути в темата. Повярвайте ми забавно е но не всеки път смогвам да чета.
Галя, ще празнуват на Ханде РД, а от друга страна Санем и Халдун имат годишнина от сватбата им и, ще стане едно объркванеееее. #Crazy

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 13:23 от Neidjal

# 580
Наде, пак имам една огромна молба към теб  Heart Eyes
Скрит текст:
можеш ли да ми кажеш какво точно казава Емир на Фериха че тя си облича тази нощница и се начервоса така?
Галка, заповядай, става на въпрос за снимката от годежа й с Халил.
Скрит текст:
Ф: Емир!
Е: Ти би ли казала - какво щеше да стане, ако не бях видял снимката. Как щях да науча, че си била сгодена с човека, за когото казваш, че ти е шофьор?
Ф: Ако беше слушал щях да (ти) разкажа. Ти не искаше ли да се изнесеш / преместиш от дома си, защото ми повярва?
Е: Каква е разликата (какво значение има), Фериха? ...( ?- Всеки път, когато ти повярвам, се разочаровам - нещо от този род) Каква е разликата?!
Ф: Добре, мислиш ли, че си заслужавам всичко това, но не е така. Ако беше седнал както му е реда да ме изслушаш...
Е: "Това, което сме си заслужили"?!... Да не говорим за това, Фериха! ("Заслужихме - в множествено число, т.е. като двойка")
Ф: Да, не си заслужавахме лъжите... Ти не заслужаваше това, че бягах от теб, но по онова време вярвах, че трябва да бягам от теб...
Е: А сега защо вече не вярваш в това? ?
Ф: Защото сега няма за какво да бягам. Ние вече видяхме всичките си лица, Емир. Нарочно/умишлено или неволно направихме най-лошото.
Е: Умишлено или неумишлено (волно или неволно)...
Ф: Въобще няма да забравя това, което ми каза, когато дойдох заради дълга, но съм тук, защото искам да го забравя (в смисъл "да простя").
Е: Фериха, не ти ли казах да не говорим за това, кой какво си е заслужил - включително и за онази нощ!  (Имат предвид неприличното предложение на Емир)
Ф: Емир, говориш глупости... Ти, разбира се, не вярваш на такова нещо... Знам аз...
Е: Попитай (ме) де!
Ф: Емир, недей!
Е: Защо се страхуваш?
Ф: Емир, недей, знам защо го направи! Ядосан си, недей да казваш нещо такова!
Е: Та аз не се разкайвам за нищо, което съм направил! Не се разкайвам, Фериха.
Ф: По дяволите... - 2х Обръща се да си ходи и Е. я хваща за ръката.
Ф: Остави (ме)!
Е: Защо онази нощ се държах така към теб? За да те нараня ли (За да те накарам да страдаш ли)? За да те унизя ли? За да те изпитам ли?... или...  защото те желаех? Може би се държах така само защото те искам, Фериха... Не е ли възможно?! А?! Може би е толкова просто!
Ф:Бог да те накаже!
Е:Всичко е както сме си го заслужили (т.е. както сами сме си го направили, изпросили).

Фери се връща.

Ф: Ще направя така, че няма да забравиш днешният ден и днешната нощ, Емир. Това няма да го забравиш!
Вечерта.
Ф-Дойдох. Няма дълг, няма обещание, тук съм. Всичко е така както си го заслужихме.

# 581
HugМдааааа, ще празнуваме и Хандето, ще се напие като талпа. Joy

# 582
Аз знам какво ще правим в ресторанта.Реших да ви пробвам.Жалко,че няма да ходим в Хилс.

# 583
Наде, пак имам една огромна молба към теб  Heart Eyes
Скрит текст:
Галка, заповядай, става на въпрос за снимката от годежа й с Халил.
Скрит текст:
Ф: Емир!
Е: Ти би ли казала - какво щеше да стане, ако не бях видял снимката. Как щях да науча, че си била сгодена с човека, за когото казваш, че ти е шофьор?
Ф: Ако беше слушал щях да (ти) разкажа. Ти не искаше ли да се изнесеш / преместиш от дома си, защото ми повярва?
Е: Каква е разликата (какво значение има), Фериха? ...( ?- Всеки път, когато ти повярвам, се разочаровам - нещо от този род) Каква е разликата?!
Ф: Добре, мислиш ли, че си заслужавам всичко това, но не е така. Ако беше седнал както му е реда да ме изслушаш...
Е: "Това, което сме си заслужили"?!... Да не говорим за това, Фериха! ("Заслужихме - в множествено число, т.е. като двойка")
Ф: Да, не си заслужавахме лъжите... Ти не заслужаваше това, че бягах от теб, но по онова време вярвах, че трябва да бягам от теб...
Е: А сега защо вече не вярваш в това? ?
Ф: Защото сега няма за какво да бягам. Ние вече видяхме всичките си лица, Емир. Нарочно/умишлено или неволно направихме най-лошото.
Е: Умишлено или неумишлено (волно или неволно)...
Ф: Въобще няма да забравя това, което ми каза, когато дойдох заради дълга, но съм тук, защото искам да го забравя (в смисъл "да простя").
Е: Фериха, не ти ли казах да не говорим за това, кой какво си е заслужил - включително и за онази нощ!  (Имат предвид неприличното предложение на Емир)
Ф: Емир, говориш глупости... Ти, разбира се, не вярваш на такова нещо... Знам аз...
Е: Попитай (ме) де!
Ф: Емир, недей!
Е: Защо се страхуваш?
Ф: Емир, недей, знам защо го направи! Ядосан си, недей да казваш нещо такова!
Е: Та аз не се разкайвам за нищо, което съм направил! Не се разкайвам, Фериха.
Ф: По дяволите... - 2х Обръща се да си ходи и Е. я хваща за ръката.
Ф: Остави (ме)!
Е: Защо онази нощ се държах така към теб? За да те нараня ли (За да те накарам да страдаш ли)? За да те унизя ли? За да те изпитам ли?... или...  защото те желаех? Може би се държах така само защото те искам, Фериха... Не е ли възможно?! А?! Може би е толкова просто!
Ф:Бог да те накаже!
Е:Всичко е както сме си го заслужили (т.е. както сами сме си го направили, изпросили).

Фери се връща.

Ф: Ще направя така, че няма да забравиш днешният ден и днешната нощ, Емир. Това няма да го забравиш!
Вечерта.
Ф-Дойдох. Няма дълг, няма обещание, тук съм. Всичко е така както си го заслужихме.
Благодаря Наде  Hug това в коя серия е(неприличното предложение?

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 13:51 от galkaaa88

# 584
HugМдааааа, ще празнуваме и Хандето, ще се напие като талпа. Joy
Мдааааааа и накрая пак Корай ще остане най-разочарован и наранен  Confused

Общи условия

Активация на акаунт