Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 442
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
На острова-52.
Ф; Джансу. Нашето детство премина заедно. Понякога я обичах, понякога не я търпях.
Е; Най-много не мога да понеса, че говориш за Джансу. Яд ме е, че ме накара да говоря с нея. Когато не ти вярвах, повярвах на нея. А се оказа, че съм слушал лъжите й.
Ф: Не мога да забравя какво ни причини, но…Тя е болна. Сякаш полудя пред очите ни.
Ф; Вече не искам да чувам името й и да виждам лицето й.

Скрит текст:
Вечерта, непосредствено преди кекса.
Ф-Когато дойдохме предният път бях щастлива но и уплашена.
Е-А сега.
Ф-Сега няма лъжи, не съм уплашена  и съм само щастлива.
Е; Ела. Този път, не можах много, много да подбера. Но го видях и го взех.
Ф; И аз този видях.
Е; Важното е да го носиш...Много те обичам.
Ф; И аз.
Ф; Останало е белег.
Е; Няма значение.

На сутринта.
Ф: Сутрин е станало. Изглеждам ли различна, защото се чувствам различно?!
Е-Тази сутрин е по-различна от всички други досега.
Ф-  Хайде да не пропускаме деня.
Ф; Ти винаги ли гледаш така хубаво?
Е; Ти винаги ли се усмихваш така хубаво?
Е: Хайде да излезем.

# 616
ОХ Благодаря Ви момичета днес прекарах чудесен ден в темата върнах си спометите благодарение на Надето  с тези диалози и на всички останали и аз съм от тези които са гледали 2 сезон само на турски и сега и когато ги гледам отново много неща ми стават още по ясни.Рядко ще пиша ,но ще ви чета всяка свободна минута   bouquet  bouquet  bouquet

# 617
Здравейте, момичета.  Hug
Още една луднала по сериала се присъединява към вас.   Peace
Чаатай много си го харесвам.  Heart Eyes Виждам, че има много негови почитателки, така че ще си чакам реда.  Laughing
Гледам тук има много влюбени във вампирите, аз също съм една от тях.  Heart Eyes  Laughing
Скрит текст:

Heart Eyes

# 618
имам субтитри на няколко серии от пътят на емир ако някой ги иска да ми пише на лично съобщение

# 619
имаме си още една вампирка  Mr. Green здравей добре си дошла и ще се радваме да се включваш в разговорите ни  Peace  Наде,
Скрит текст:
ще гледаш ли сериала на Зейнеп  newsm78

# 620
имаме си още една вампирка  Mr. Green здравей добре си дошла и ще се радваме да се включваш в разговорите ни  Peace  Наде,
Скрит текст:
ще гледаш ли сериала на Зейнеп  newsm78
Не, Миленче. След АФК, АФКПЕ и ПЕ, съм в почивка от турските сериали онлайн гледане, докато не започнат нашите ФЕмир с нови проекти и ако ми харесат.
Сега съм се отдала изцяло на ОС и поглеждам мааалта, че много ме разтоварва.

# 621
Наде  bouquetИлда HugДзверче Hugприятна работа Laughing
Релакс  bouquet JoyАз съм по оригинални вени а не по дублажни Mr. Greenвчера си взех 2 дози Twisted Evil

Добре дошли на новите момичета Hug Hug HugИ на Фемировампирката Twisted Evil Heart Eyes

# 622
Наде, дано скоро ни зарадват с нови качествени проекти ...Клоди, и аз не ми харесва дублажа,ама не мога да го дават и аз да не го гледам  Mr. Green http://vbox7.com/play:852aa5667d

# 623
След като видях,че Фериха умира много се ядосах  Close и нататак не съм гледала всички серии. Можете ли да ми кавете става ли ясно кой я застреля? Русата татуирана гад ли?  Confused Confused

# 624
След като видях,че Фериха умира много се ядосах  Close и нататак не съм гледала всички серии. Можете ли да ми кавете става ли ясно кой я застреля? Русата татуирана гад ли?  Confused Confused
мне ония лудия с спринцовките я гътна  Mr. Green

# 625
Искам да кажа че и аз гледам вампирчета.

# 626
имаме си още една вампирка  Mr. Green здравей добре си дошла и ще се радваме да се включваш в разговорите ни  Peace  Наде,
Скрит текст:
ще гледаш ли сериала на Зейнеп  newsm78
Скрит текст:
Не е една Simple Smile Аз съм от най-древните вампири. От първа тема на Дневниците, от първите епизоди следя.

# 627
ооооо той беше другото ми предположение. Защо не го заточиха  някъде далече тоя откачалниккк! Close

# 628
и аз гледам вампирите още от началото Simple Smile

# 629
Тоя със спринцовките още като го погледнеш и ти прилича на луд.Незнам само това наказание ли беше спрямо Фериха не мага да си го обясня.

Общи условия

Активация на акаунт