Ще си сложите ли чип ?

• 3 111
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
О, значи за хора! Shocked Аз съм почитател на теорията на конспирацията, нем си сложим. Naughty Mr. Green

# 16
По собствено желание, никога няма да си сложа чип. Предпочитам да поема риска от това да ме отвлекат и да не ме намерят, пред всичко негативно, което мисля относно сдобиването с подобна джаджа.

# 17
  • на брега на морето
Подкожно се имплантира и идеята е човек да бъде намерен в случай на отвличане или бедствие.

и като го отвлекат, директно ще му резнат частта с импланта Simple Smile

Ужас  Joy

# 18
По-скоро не.Не мисля,че идеята му е толкова благородна.

# 19
  • на брега на морето
Идеята е пълен контрол.

# 20
Да.Аз даже си мисля,че след време ще ни ги инжектират без да разберем,уж с разни имунизации.

# 21
Не се смятам за толкова значима, че някой да рече да ме наблюдава или отвлича и оттам нуждата от чип отпада. Идеята за пълен контрол също ми се вижда в сферата на фантазиите по същите причини. Но очевидно повечето се смятат за значими и специални...А това пък да те чипнат,та да не избегнеш данАк...е, нЕма такива простотиЙ, чесно Crazy Twisted Evil Joy

# 22
Tвърдо не.
А това че служи при отвличания и бедствия, изобщо не е вярно.
В интернет информация бол за какво са тия чипове.

# 23
  • София
Определено не. По същата причина нямам и постоянна интернет връзка на смартфона.

# 24
  • Ямбол
Как ли пък не . За сега замисъла е от хуманна гледна точка, но утре могат да те гонят за всякакви глоби ,данаци и др. род правителствени глупости ,ще ни броят като добитък ...аман от простотий Naughty
На теб специално ти трябва друг чип. Да те удря ток на всяко "й" в множествено число. Ама като гледам и на данАците ще ти пуска.

# 25
 :35:Eх, туй Лили бе! Simple Smile Simple Smile

# 26
Подкожно се имплантира и идеята е човек да бъде намерен в случай на отвличане или бедствие.

и като го отвлекат, директно ще му резнат частта с импланта Simple Smile
От филмите знаем че точно така става - първата работа винаги е да се резне чипчето, и отидЕ целия замисъл за спасяването от отвличане  Laughing Затова подкожно не става. Трябва по-дълбокичко да е - я в дробче, я в сърчице. Нали целта на отвличането е да си жив заради откупа, значи няма да рискуват да ти го вадят ако е на такова място. Аз обаче не бих си сложила. У нас с чип е само котката, и тя няма нищо против.

# 27
Ще. Даже три ще си сложа.
Първия - щото да не се мина.
Втория - за всеки случай.
Третия - за щастие.

Що за малоумна идея е тая за чиповете? Да не сме говеда?

# 28
Идеята не е малоумна, гениална е направо! Joy Чип в сърцето, нещо като байпас, на тоя принцип да го направят, хем да пази и от инфаркти, че сме на първо място. пък като ме тресне лИбовта, чипа ше е детонатора Joy Интересна идея е да е в дробчето, ами при трансплантациите как бре, 'ора, и чуждия чип ли ще прибираме, еее..... Stop Joy

# 29
Е, при трансплантация ще сменят и чипчетата, как. Те жив дроб щом могат да сменят, един чип какво е. Или може за най-сигурно да го сложат в единствения орган който не може да се трансплантира - мозъка. Така ефектът върху конспиративно-ориентираните ще е най-силен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт