Лидл ::23::

• 77 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Само да споделя, че чопъра не се справи с пудрата захар, прави я два пъти по-едра от кафемелачката, отново трябваше да разчитам на съветското производство  Naughty
Та, върнахме го.

# 16
  • София
Само да споделя, че чопъра не се справи с пудрата захар, прави я два пъти по-едра от кафемелачката, отново трябваше да разчитам на съветското производство  Naughty
Та, върнахме го.
Ти само за захарта ли го взе, не пробва ли с нещо друго. Аз вчера също купих чопъра и само орехи смелих, справи се добре.  Peace

# 17
  • Някъде на път....
Да похваля голямото кухненско руло. Само такова ползвам.
Може ли снимка?  Embarassed

# 18
# 19
Аз розовите бебешки кърпички ги ползвам за махане на грим и съм много доволна. Не се разтягат като другите и да стават опърпани.

# 20
и аз ползвам розовите мокри кърпички, доволна съм  Peace

# 21
  • Mediterraneo
Колко броя и на каква цена са бебешките кърпи?

# 22
82 броя, 2.70лв. Хубави са....

# 23
  • Mediterraneo
82 броя, 2.70лв. Хубави са....

И скъпи  Crossing Arms 72 броя купувам от години от Пени, за 1.39 мисля... Меки, влажни, големи.

# 24
Ако говорим за тези кърпички:

Скрит текст:

Са 72 броя, но мисля, че цената им е под 2 лв

# 25
Бяхме забравили бозата със захар, с жълтата капачка, две седмици в хладилника и й нямаше почти нищо. Съвсем леко киселееше. Май не е много истинска. И написаното на етикета не е съвсем вярно.

# 26
Някой може ли да обясни за непросветените- какво, аджеба, се прави с проектора - детския- за рисуване Embarassed newsm78

Прожектира различни картинки върху лист хартия, детето рисува по контурите и оцветява после. Simple Smile

# 27
  • Sofia
В Джъмбо съм виждала подобни,но не знам като качество как са

# 28
  • София
Днес си харесах само пилешкото филе.  Grinning
Искам да попитам доволни ли сте от апарата за кръвно налягане?

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 15:04 от july1993

# 29
  • Sofia
Момичета, искам да ви попитам за бебешкият термометър Silver Crest. Много ми го препоръчаха, а  и тук из форума прочетох доста добри отзиви.  Виждали ли сте го скоро в магазините? От един месец се опитвам да го намеря и все някак си изпускам момента.
Благодаря предварително  bouquet
   И аз си го взех преди Нова година,доволна съм...

Общи условия

Активация на акаунт