Лидл ::23::

• 77 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Ако говорим за тези кърпички:

Скрит текст:

Са 72 броя, но мисля, че цената им е под 2 лв

Аз полвам тези.

# 31
  • Русе
На Софтино кърпичките са 1,49 лв. Купувам предимно от тях за детската градина. Другите на Тужур са 2,19 лв.
Днес в Ловеч имаше 4-5 прожектора за рисуване. Някой питаше дали има в някой магазин, мисля, че беше alina_si  newsm78

Аз купих пилешко филе и чешкия колбас. Течен шоколад не беше останал, но как ли и да остане. Като гледах другите видове какво място заемаха на стелажа, а на промоционалния празното място беше около 25-30 см. Т.е. са били 2, максимум 3 кашончета.

# 32
Скок и аз в темата Hug

# 33
  • Варна
А шевната машина дали си струва според вас ?

# 34
  • Пловдив
Идвам с мир  Party
Взех кори за баница DUETTI,май май не ми харесват.Сега чакам баницата да я видя как ще е. Mr. Green

# 35
На Софтино кърпичките са 1,49 лв. Купувам предимно от тях за детската градина. Другите на Тужур са 2,19 лв.
Днес в Ловеч имаше 4-5 прожектора за рисуване. Някой питаше дали има в някой магазин, мисля, че беше alina_si  newsm78

Аз купих пилешко филе и чешкия колбас. Течен шоколад не беше останал, но как ли и да остане. Като гледах другите видове какво място заемаха на стелажа, а на промоционалния празното място беше около 25-30 см. Т.е. са били 2, максимум 3 кашончета.

О супер.
Ако някой го види в София, ще съм благодарна.
Ще кажа на майка ми в Габрово да види.

# 36
  • София
Само да споделя, че чопъра не се справи с пудрата захар, прави я два пъти по-едра от кафемелачката, отново трябваше да разчитам на съветското производство  Naughty
Та, върнахме го.
Ти само за захарта ли го взе, не пробва ли с нещо друго. Аз вчера също купих чопъра и само орехи смелих, справи се добре.  Peace

Не само за нея, но... в момента не искам да трупам излишни неща. С галетата се справи, друго не съм тествал.

# 37
Суровите ядки Gardis със стафиди ми харесаха  Peace.

# 38
  • Варна
Суровите ядки Gardis със стафиди ми харесаха  Peace.
миналата седмица купих три пакета и почти свършиха, страхотни са Peace

# 39
  • Sofia
Какви са ядките

# 40
  • София
  bouquet Кога изписахте 3 страници

# 41
Момичета, искам да ви попитам за бебешкият термометър Silver Crest. Много ми го препоръчаха, а  и тук из форума прочетох доста добри отзиви.  Виждали ли сте го скоро в магазините? От един месец се опитвам да го намеря и все някак си изпускам момента.
Благодаря предварително  bouquet
   И аз си го взех преди Нова година,доволна съм...
Ако  търсите  термометъра  за  ухо  има   го в Ямбол  за  около  20лв.

# 42
Уж гледам да не купуваме много колбаси, но чешкият стана редовен посетител на хладилника ни, харесахме го. Пражка шунка не бях купувала досега, не е лоша, яде се, но и не ми се стори нещо кой знае какво, тя ще е инцидентна. Кърпичките наистина са хубави, розовите, сега трябва да се огледам и за сапуните, не можах да реша какви, ще пробваме плодовите и другите като крем (описани от момичетата в темата), пък ще видим кои ще ни харесват повече. Peace

# 43
  • Sofia
Вчера видях електронния термометър (ако него имате предвид-този за ухо) в магазина на Резбарска в София.

# 44
бадеми, стафида - тъмна и златна, кашу, лешници, стафиди Jumbo

Общи условия

Активация на акаунт