Лидл ::23::

• 79 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Тези, които са опитвали и двете твърдят, че като качество и вкус няма разлика.

# 241
  • Stuck in a moment
Момичета, погледнах 3-4 страници назад, търся мнения за комплекта мъжки портфейл, колан и ключодържател, които са от утре.
Миналата година нямаше ли подобна промоция и някой може ли да ми каже размера на портфейла? Много ли е малък?  newsm78
Тези комплекти (ако са същите както преди) никак не ми харесаха - много евтина изработка и си личи, че са от изкуствена кожа, а това са все пак аксесоари, които ще се ползват поне година.
Колана 100% ще се нацепи до катарамата.

В брошурата пише естествена кожа....Толкова нагло да лъжат ли. Иначе и на мен изработката ми се струва, че няма да е много добра.
Днес ще мина лично да погледна  Peace

# 242
Момичета, погледнах 3-4 страници назад, търся мнения за комплекта мъжки портфейл, колан и ключодържател, които са от утре.
Миналата година нямаше ли подобна промоция и някой може ли да ми каже размера на портфейла? Много ли е малък?  newsm78
Тези комплекти (ако са същите както преди) никак не ми харесаха - много евтина изработка и си личи, че са от изкуствена кожа, а това са все пак аксесоари, които ще се ползват поне година.
Колана 100% ще се нацепи до катарамата.

В брошурата пише естествена кожа....Толкова нагло да лъжат ли. Иначе и на мен изработката ми се струва, че няма да е много добра.
Днес ще мина лично да погледна  Peace

Май само на дамските портфейли пише, че са естествена кожа, на подаръчните комлекти го няма знака, нито го има написано  Peace

# 243
В Лъдъл,дали има хартиени форми за мъфини ? Благодаря.

# 244
момичета, някой купил ли е от Ариела, да ми каже какво производство е? Да знам дали си заслужава да отида специално? Simple Smile

# 245

Не, ама има в магазините за по левче

# 246
  • София

Не, ама има в магазините за по левче
В Джъмбо и Карфур също.

Аз да споделя, че домашната лютеница Чира не ми хареса толкова като едросмляната. Да похваля и една картофена салата с йогурт и див лук.

# 247
  • о`майна лунна нощ е
Все забравям да дам отзив за шварцмашината, която купих от разпродажбата.
Мно-о-о-о-о-го си ми е добре за офиса. Купих филтри р-р 4 - идеално й пасват. Приблемът й е, че не може да прави по-малко от 2 кафета. Предвид това, че все пак са шварц, изпивам си ги.

# 248
момичета, някой купил ли е от Ариела, да ми каже какво производство е? Да знам дали си заслужава да отида специално? Simple Smile
Май е испански, поне нещо такова ми се мерна!

# 249
  • Русе

Ариел днес в Ловеч не видях. Да не би и той да е от понеделник  newsm78

Киселото мляко "натуралното" и аз го загледах. Никъде не пише къде е произведено, за разлика от Чуден, където пише. Имаше някакъв румънски адрес, но не пишеше, че е на производител. И какво значи "натурално"? Другото да не би да е изкуствено? На млякото Пилос Чуден, което купих пише в състава само краве мляко и закваска, а на това "натуралното" имаше изброени 3-4 неща.

# 250
Май е испански, поне нещо такова ми се мерна!

благодаря ти, значи няма да се ходи специално заради него Simple Smile

# 251
Изчакай да видим, може и да съм сбъркала. Все някой ще го купи и ще каже със сигурност!

# 252
Дамските портфейли пускали ли са ги досега?

# 253

И аз се интересувам от тях.

# 254
  • София

И аз се интересувам от тях.

Аз днес си купих от големите. От мека кожа са. Не знам колко ще издържи. Малко странно разпределение - банктотите се пъхат от средата, а не отгоре в портфейла. Не знам дали ще е удобен.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт