Лидл ::23::

• 77 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Как изглежда ликьора ,който прилича на Бейлис? Simple Smile

# 721
Да споделя, че лютите чушлета много се харесат от баща ми и за седмица  изяжда по едно бурканче Wink

И майка одобри лютите чушлета, у нас никой не яде люто, но затова пък тя похапва доста. Grinning Ще видя и другите в Кауфланд, със сигурност и тях ще хареса, благодаря за инфото.   bouquet

ЕТО ТУК снимки.

И пак старият модел с по-мек вкус:

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 00:11 от labrex

# 722
  • Sofia
     https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1361829875486329

# 723
# 724
Момичета, гледам на промоция има краковско мезе и консервирано свинско месо. Някакви впечатления от тях имате ли?

# 725
Някой знае ли лампите, които са но промоция от четвъртък с какво се захващат -с винтове или може и да залепват?http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_75470_01_b.jpg

# 726
Да споделя, че лютите чушлета много се харесат от баща ми и за седмица  изяжда по едно бурканче Wink

И майка одобри лютите чушлета, у нас никой не яде люто, но затова пък тя похапва доста. Grinning Ще видя и другите в Кауфланд, със сигурност и тях ще хареса, благодаря за инфото.   bouquet

ЕТО ТУК снимки.

И пак старият модел с по-мек вкус:

И аз уж хапвам люто, обаче явно имам още много хляб да изям ( буквално  Laughing и преносно) докато тези чушки ми влезнат сериозно в менюто, мнооого са ми люти, а ликьорчето, предвид и това, че не пия въобще, не го намирам за остро, явно на стария въобще не му се е усещал алкохола, само сметаната, за да е бил с по-мек вкус  newsm78... Въпрос на вкус, във всеки един случай си заслужава.

# 727
Някой знае ли лампите, които са но промоция от четвъртък с какво се захващат -с винтове или може и да залепват?http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_75470_01_b.jpg

Най-вероятно с монтажна лента, която си е вътре. Всички подобни, които съм взимала са по този начин.

# 728
И на мен ми прави впечатление, че някои стоки лекичко се повишават ценово. Например замразеното бутер тесто от 500гр. немското вече е 1,29 а беше 1,19лв. И едни гръцки маслинки в бурканче и те с 0,10ст. са нагоре. Някои от дамските превръзки и те...

# 729
Бърз въпрос - киселото мляко на Пилос еднакво ли е в малките кофички и в голямата? Взехме голяма и е супер, но малките са по-удобни.  Peace

# 730
Цената на гръцкия кашкавал също е с 1 лв. нагоре.

# 731
.....и кроасаните вече са 0,39лв/почнаха от 0,29лв,минаха през 0,35лв/-понеже купувам редовно в големи количества,нямаше как да не забележа.....всъщност и доста други неща видях,че са с променена цена...

# 732
.....и кроасаните вече са 0,39лв/почнаха от 0,29лв,минаха през 0,35лв/-понеже купувам редовно в големи количества,нямаше как да не забележа.....всъщност и доста други неща видях,че са с променена цена...

същото увеличение се случи постепенно в DM и сега цените им са два пъти по-високи отколкото в Германия Stop

# 733
Бърз въпрос - киселото мляко на Пилос еднакво ли е в малките кофички и в голямата? Взехме голяма и е супер, но малките са по-удобни.  Peace

Според мен на вкус са различни, но може само на мен така да ми се струва, досега взимахме само в малките, онзи ден пробвахме и в голямата кофичка и както писах, има страшно много вкус на домашно ...

# 734
  • Стара Загора
Според мен в големите кофички е по - вкусно. Нямам логично обяснение.
Цените на всичко растат нагоре. Масло за 3 лв и кисело мляко за 0,75лв, което ми харесва не съм открила в други магазини.

Общи условия

Активация на акаунт