Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 738
  • 734
  •   1
Отговори
# 630

май не е нова, но не съм я виждала.

Поздравления, Марияна и Дилеми!  wavey wavey wavey newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Много емоционална серия, пълна с красиви моменти!

# 631

Виждали ли сте тази снимка?

# 632
  • София
Скрит текст:

май не е нова, но не съм я виждала.

Вале, Hug И аз не съм я виждала   Thinking Украсата май е новогодишна   newsm78

Нерде е това момче  newsm78

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 12:51 от Dilemi

# 633
Здравейте.Аз май бързам за сватба,а тя е чак утре.Марианка,Dilemi-благодаря за прекрасния преговор,мили момичета,на най-емоционалната серия.Гледам и плача,плача и гледам.Няма да коментирам,защото съм без думи.Берен и Енгин в тази серия ни показаха всичко.Прекрасното"Seni seviyorum",прошепнато от Керим,а очите му пълни със сълзи от щастие вечерта на къната на Фатмагюл.Неговото"Чок гюзел.Чоок."-когато я видя в булчинската рокля.Нежното протягане на ръката му за да улови неъната и никога повече да не я пусне.Беше като истинско.Цялата емоция,която изпитваха успяха да я предадат и на мен.Плача и се смея едновременно.Поклон пред таланта на Берен и Енгин.Невероятни и двамата.Невероятна екранна двойка.Най-добрата.Това е единствения турски сериал,който съм гледала и мога да гледам без да ми омръзне.Той е единствен.Благодаря на Е. и М. за създаването на този невероятен филм.Благодаря на Енгин и Берен,че ни показаха Керим и Фатмагюл по този невероятен начин(защото само те го могат толкова добре),на всички останали актьори,защото ако ги нямаше лошите,нямаше да сезапознаем и с добрите.Нацелия екип създал този изключителен филм,защото за мен той е "класика в жанра".Няма втори като него и никога няма да има.Обичам ви,прегръщам ви и ви целувам.  Heart Eyes Hug

# 634
Божееееее,прекрасни! Hug Hug Hug Hug
Колкото и работа да имам не мога да се въздържа,нещо е заседнало в гърлото ми,гледам и плача,тези двамата са родени един за друг!
Боже,боже каква емоция,какви чувства!Как изглеждат един до друг!Е,нямам думи!
Ками ти си казала всичко!  bouquet
Марианка,Дилеми  smile3525 smile3525 smile3525
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm45 newsm45
А снимката не съм я виждала!
Хубав и усмихнат ден!

# 635
Привет! Simple Smile
Присъединявам се към казаното то Ками... няма друг такъв сериал...
 Hug

# 636
  • София

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 13:07 от Dilemi

# 637
  • Пловдив

Виждали ли сте тази снимка?

Не смееееее. Нова е. Браво на фенката. Валя...Милка - целувки....

Допълвам: Вижте как Енгин се е изнесъл леко назад..за да се снимат. А се вижда в преден план момиче...Помните ли, писаха, че е засякан на ул. "Багдат" в кафене "Багдат" с момиче - брюнетка.....Вероятно е този миг...с брюнетката де. А ако не - брюнетката се вижда...на опашка.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 13:18 от mariana51

# 638

а всички вас. Heart Eyes Hug Hug

# 639
само при Енгин Акюрек (24) видях предположение, че жената е певица, че снимката е на около 1-2 месеца. Отново радост в гъста мъгла.  Grinning

Обещавам, ако снимам Енгин, да пусна снимката с пълни обяснения къде, кога, как съм я направила, да не се мъчите, момичета!  Simple Smile

Мариянка, ако Енгин е на среща с брюнетката в такъв вид, много ще ме зачуди. Наистина се вижда сресана глава на преден план, за разлика от нашия рошльо.  Simple Smile Не е само брадата и косата, и дрехите му не са като за среща. Но поне очите се усмихват, май е ок момчето.

# 640

Привет момичета!

Седя и се чудя -  дали първо да се върна назад в темата  и да чета  от снощи или да ви пусна и "моят" преговор пък тогава - хем аз ще  чета вас, пък вие мен ??!

Затова - първо пускам моят - тъкмо и аз, и вие ще има с какво да се занимаем.

# 641

Този ден започва с песен –
Пее Фатмагюл и приготвя ягодов сладкиш  за вечерта / идват Дениз и Джени от Австралия / и цялото семейство ще ги посрещне с добре дошли.
Пее Керим  и работи по къщата.

Известен от злобарището Мукадес от затвора се обажда Мустафа – настоява Фатмагюл да не се омъжва, защото „все още се обичали, тя била негова и да го ...чакала” -  дрън-дрън неговите измислени фантасмагории.

Фатмагюл е разстроена и уплашена – „Приеми го Мустафа, всичко свърши ! Не ми пиши, не ми звъни !”

„Какво ти каза, за какво говорихте Фатмагюл?”
„Каза – не се омъжвай за него!”
„Какво друго Фатмагюл!!!”
„Керим идваме към вас – ще говорим”

# 642

Керим – бесен, Фатмагюл –плачеща, а Мустафа замисля пъклен план за сватбата им – убийството на Керим.
„Както винаги виниш мен, сякаш аз съм го накарала да се обади!”
„Не, не те виня”
„Щом някой спомене Мустафа – полудяваш!”
„Дори не го споменавай!!!”
„Ето на”
„Фатмагюл не плачи, не се изнервяй!”

„Не плачи. Всичко свърши!
Няма да позволя да развали настроението ни – обещавам!”
„Няма ли да чакаме баща ти на летището?”
„По-добре да тръгваме!”

# 643
Вечерта минава в раздаване и разглеждане на подаръците от Австралия.
Всички са усмихнати и в прекрасно настроение с изключение на Мукадес`анъм, която все намира за какво да се „изкаже” компетентно. Снизходителното отношение на всички още повече я озлобява и тя си го изкарва на Рахми.
Фахретин и Джени са изпратени на хотел, Дениз е настанена да спи на първият етаж.
Всички останали са по стаите си.

„Фатмагюл! Днес не можахме да останем сами !”
„Да”

„Липсваше ми!”
„И ти”

Хванаха ги.

„Няма да продължи дълго Фатмагюл. След шест дни ще бъдем само двамата – ще лягам и ще се събуждам до теб”
„Като, че ли дните минават бавно”
„Да. Ще бъдеш моя жена.Толкова много те обичам”
„Много те обичам”

Съкровени желания, радостен трепет и срамежливо очакване

# 644
Следващият ден определено е много натоварен – посещение на Дениз в къщата и пазаруване за сватбата. Все положителни емоции.
За да се влезе в къщата обаче – трябва  задължителна целувка за работника.
Дадена и получена естествено с радост и щастие.
Покупките са за къна вечерта, вземането на етикетчетата за подаръчетата, дори и  купуването на лични неща  - всичко се прави с усмивка, настроение и трепет.

Посещават също така и психотерапевтката. Говорят за сватбата и решението  за  пълна подмяна на брачните символи - като ново начало. Говорят за вълненията  и очакванията, за това какво чувстват и преживяват с ума и сърцето си.
Неизбежно достигат и до първата им брачна нощ.

„Тази нощ, ти  и аз ще сме сами”

„Когато ме докосваш, когато държиш ръката ми, когато ме целуваш ...се чувствам щастлива...”

„Фатмагюл е най-силният човек, който съм виждал ... тя е по-силна от мен. Защото независимо колко я боли, тя не се отказва  да се бори.  Страхувам се да не те нараня Фатмагюл, затова толкова се страхувах от тази първа нощ....но, докато се обичаме толкова .много ...и планираме да изживеем живота си заедно, с нашите деца като семейство ...знам, че ще преодолеем и този проблем. 
Сега аз съм най-щастливият мъж на света!”

Общи условия

Активация на акаунт