Отговори
# 660
Мале Блонди, добре че си успяла да я хванеш  Hug. Така стават белите. Онзи ден ММ вади една чиния от шкафа в кухнята, обръща се и тя му се изплъзва от ръката, счупи се точно пред бебето, беше в шезлонга, много се притеснявах да не му е влезнало нещо в очите от този ситния прах, а добре че някое парче не го удари ooooh!
Ти нали нямаше да заместваш ядене,кви са тия 200гр? Laughing

# 661
Вътре имаше 3 м.л. АМ, значи е млечно и не е заместено  Peace

# 662
Аз пък правя чизкейка на Фери, ама блата май ще е ронлив Rolling Eyes
Натроших бисквитите и смесих с разтопеното масло, после запекох за 10-ина мин, сега изстива ама не знам дали ще е стегнато Crazy

Оф и аз все си представям как изтървам бебето и тя се размазва на плочките Crazy
На мойта дунда дори и дрешките 6-9месеца са й тесни, а пък шкембето не можем да го приберем и да закопчаем ципа Crazy
Аз вчера поръчах летни дрешки Crazy

# 663
Днес не съм ви чела. Сега започвам. Simple Smile

# 664
Искам да попитам вие от кой сайтове си поръчвате дрешките ?

# 665
Аз от Мадъркер, Асда и Маталан Grinning

# 666
Вътре имаше 3 м.л. АМ, значи е млечно и не е заместено  Peace
Аа така ли. Аз все си мислeх, че е на грамаж. Понеже знам, че едно ядене е горе-долу колкото едно бурканче. Еми аз тогава да си слагам на всичко млекце, то без това е по-вкусно и да си му давам колкото иска толкова  Simple Smile
Аз за пролетта накупих размер 9-12 месеца, сега носи 6-9  Crazy

# 667
А как поръчваш чрез някой доставчик или има и доставки до бг

# 668
Албена  Hug . Не мога да опиша с думи това, което почувствах докато те четох.
Тайра, Тайра, и твоята не е лесна.
Аз не съм писала, но Дея е болна - от вчера е с температура, сополи и кашлица. Педиатърката и изписа една торба с лекарства, добре поне, че няма АБ.   Cry За хемоглобина писах, че е 100 - педи каза, че е на границата с анемия, но не и изписа желязо - каза аз да ям повече месо. За капак и Тони е с вирус - и за него една торба лекарства...вече не се оправям кои лекарства за кого бяха.
Хайде, стига съм се оплаквала, ще се опитам да се включа пак.

# 669
А как поръчваш чрез някой доставчик или има и доставки до бг
Чрез доставчик, носи ми пратките до Бургас Grinning
Лино, и аз трябваше така да поръчам, ама за някои модели и фирми още носи 3-6, а бодисюитс от Мадъркер до скоро 0-3 месеца и за да не й висят уж се старая да съответства на месеците Grinning

Оф, аз Тайра спрях да я коря, като разбрах за родителите й, а пък свекъра, свекървата, мъжа й и сестра му със съпруга са "бонус" към ситуацията Tired Тайра, мила, няма да ти е лесно Hug Най ми е мила Емма Heart Eyes

VikTanDeya , децата да оздравяват бързо Hug

# 670
  • Обетованата земя
Значи ше продължавам да си ходя   261uu newsm57  animal085 #Milti, ще стягам дупе и корем и не само.  Mr. Green А и наистина да е най-много 2 пъти в седмицата.
200 грама  Shocked, аз мога само да си мечтая за такова количество засега, Теа си хапна днес пак 50-60 и то с доста маймунджълъци, ох дано не е злояда и се научи.  Praynig

# 671
Няма, бе, Диди, 200гр точно на 21-вия ден от захранването, аз писах, едва вчера се научи за какво служи лъжицата. Имаш време, ти захранваш от съвсем скоро  Hug

Лино, аз редувам, невинаги бутам във всичко АМ, да свиква и чисти, както казва Диди, а и например после в месните не се слага.  Simple Smile

Кашпи, според мен е напълно безсмислено печенето на торхите с маслото, няма логика и нужда да се прави, става идеално без това  Simple Smile

ВикТД, бързо оздравяване  Hug

# 672
Бютка, подготвтям се, кака- предимно психически за сега, е събирам и идеи за торти, то никога няма само едно парти- обикновено са 3-4, но тая година може би ще ги минимализираме до две....има да приготвям разни неща.....  chef cook cook

# 673
Блонди не знаех, за пръв път правя чизкейк Grinning Добре де, тия трохи няма ли да се разпаднат като разрежа кейка newsm78 Мисля и Банофи пая да правя ама още не съм купила карамеленото мляко Crazy Ти правила ли си морковена торта, че имам излишни моркови Grinning

# 674
200 грама  Shocked, аз мога само да си мечтая за такова количество засега, Теа си хапна днес пак 50-60 и то с доста маймунджълъци, ох дано не е злояда и се научи.  Praynig

Диди ти ли я храниш? Алекс прави номера аз като го храня и неще да яде пюре, но храни ли го някой друг (някоя, баба или леля) си яде с такъв кеф и си изяжда по цяло бурканче. Може да пробваш тази тактика ако има кой да ти помага.

Общи условия

Активация на акаунт