Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Beyond the Frontiers
Люби Hug Ужасно е, точно по нова година и двамата ми бяха със същата диагноза и от спешното в Бургас искаха да ги приемат в болница, но като познавам тамошната  Twisted Evil категорично отказах.
Бързо да оздравявате.

То и ние с дребното сме хремави и с кашлица, но явно си е грипа пак. Капя Макситрол и веднъж на ден детски Олинт. Пием си Стодала и това е. В понеделник на лекар.

# 151
  • USA
Сега къпах Лекси и забелязах ,че по цялото тяло има пъпки.Не много ,но са на всякъде.Някой са по-големи някой по-малки,а преди ден два имаше само 1-2 по лицето които избледняха.Мислех ,че са от яйцата(все още му излизат от тях),а и от един два дена се опитвам да внедря орехите към кашата.Смлени и днес сложих 2-3 дали е от това или е шарка  Температура няма и днес беше в идеално настроение,а и на една година сложихме ваксина против варицела.Я кажете как изглеждат пъпките от шарка.

# 152
Ето ги и нашите мерки: 77см, 9,5кг. А главата или не расте или расте много бавно, в момента е 44см.

# 153
kalalily, най-добре е лекар да погледне детето. Иначе моите пъпки, като карах варицела, бяха като ухапване от паяк. Едно червено петно с бяло връхче по средата...
лара, браво за мерките Simple Smile

# 154
  • София
Може да е  реакция към ваксината.Чела съм,че избиват пъпки,без наистина да се кара шарка.Така се придобева имунитета.Но,наистина най-добре е консултацията с лекар.

# 155
Около 10 дни след ваксината може да има реакция.

# 156
  • USA
Ваксината я сложихме преди 2 месеца Rolling EyesКакто и да е днес го разгледах и видях,че са останали само 3 по-големи на корема му.Другите са изчезнали.Ще спра орехите за сега пък да видим от тях ли е ,защото нищо друго ново не е ял. Rolling Eyes
Лара фина госпожица си отглеждате,но то и с тая диета дето имате, няма май друг начин.Главата вече не трябва да расте толкова бързо. Peace

# 157
Здравейте мамчета Simple Smile  bouquet ние още сме сополиви какво е това нещо не знам от петък се боря с тях и няма отърване #Cussing out честно казано ние за първи път имаме сополи и не знам как протича този процес и за колко време минават Thinking при вас как става това,ние си караме с виброцила и пием витамини това е,и ни няма нищо друго само тия упорити сополи #Cussing out лек ден на всички от нас Hug

# 158
Мими, сополите може мн дълго да откарате с тях... Опитай се да си спокойна, почиствайте нослето и се пазете до колкото можете от излишни контакти.

# 159
мерси Люби Hug ама не ме зарадва много с това че може много време така да я караме Cry то ужас направо ooooh! не може да спи хленчи будуваме по цяла нощ,нослете го чистим ама да видите каква е борба крещи като откачен с цяло гърло едвам го удържам не е истина направо Sad

# 160
Няма да те успокоя, но пролетта носи страшно много сополи също Sad Очаквам към края на май някакво затишие...

# 161
Няма да те успокоя, но пролетта носи страшно много сополи също Sad Очаквам към края на май някакво затишие...
ужас ooooh! нищо и това ще мине да ми е здраво детенце и да нямаме други проблеми Praynig ще се справим с едни сополи.Люби ти поне имаш по-голямо дете и знаеш горе-долу за какво става въпрос,на мен като ми е за първи път и всяко нещо ме плаши даже едни обикновени сополи,не знам дали правя всичко каквото и нужно и т.н.Никой не обича да му се мъчи детето и да стои и да чака с дни в нашия случай да збори тези #2gunfire сополи

# 162
  • София
Нали знаете,че хремата с капки минава за 7 дни,а без капки-за седмица Wink.Имало е моменти,обаче,когато и повече сме я влачили.

# 163
Да, поне 10 дни си я влачим ние. Мими, каката ми беше мн здрава преди да тръгне на градина. Та моите познания са натрупани след раждането на Лили и за съжаление основно с нея са ми грижите. Виждам обаче как Ния се справя все по-леко с болестите, така че има надежда Wink

# 164
  • USA
Аз и преди писах,но при Лекси хремата мина за 2 дни.Не съм вярвала ,че с домашна медицина може да се справим толкова бързо.Имаше Т и кашляше и сополи имаше,но с чай с лимон и мед + разтривки и на крачетата нарязан чесън преди лягане.Никакви капки не съм слагала нито други лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт