Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • USA
Люби голям кошмар си изживяла.Когато става въпрос за здравето на детето ,се превръщам в друг човек.Способна съм на много крайни действия,чак аз не мога да се позная,така че те разбирам напълно!Дано се оправят бързо децата!

# 136
  • София
Люби,как е малката?
На моят госпожица явно са и дали зор зъбки,защото стана една дея понеспокойна.Иначе като си се занимава човек с нея няма проблем.Искат си внимание децата.Утре ми предстои оставяне на малката баба и да я приспива та от сега я мисля как ще е.Оставяла съм я само през деня до сега.Дано да няма проблеми.

# 137
Благодаря, че ни мислите, момичета!  Hug
Лили е много по-добре. На практика почти не кашля. Ще си изпие антибиотика и ще правим още 4-5 дни инхалации. Но детето е видимо много по-добре. На фона на нея аз съм го закъсала яко със сополи  Simple Smile Въпреки всичко каката ще си постои вкъщи, докато изтече карантината за варицела в нейната група. Радвам се, че не влязохме в болница! Че ние е страшно притеснено и без това. Пред предварителен договор за жилище сме. Много е омотана цяла ситуация и сме на тръни перманентно. Ако се получат нещата, най-рано края на март ще получим жилището и след месец ще можем да се преместим. Искрено се надявам да не се обърка нещо!

# 138
Lyubi скорошно оздравяване на всички във вас Hug й много скоро да се похвалиш че сте новодомци Simple Smile ние цяла нощ не спахме ужасни сополи малкия като му е запушен носа се буди със страхотен рев заспиваше за по 10 мин и после рев и така цяла нощ Confused откачих направо,ходихме при педи но каза че е добре за сега гърдите са чисти и температура не ми е вдигал..............каза ни да давам вит.C течен,виброцил за нослето,и тантум пръскам че е леко зачервено гърлото ooooh! дано се разминем само с това Praynig и тази нощ няма да се спи то се знае Sad

# 139
Мими, ще имате няколко дни запушено носле. Най-важното е да следиш кашлицата  и дишането как се променя и всичко ще е наред  Hug

# 140
  • София
mimi_0719 , щом няма други смптоми, да не му се запушва нослето, защото никнат зъбки или е сух въздуха в стаята, в която спи?

Ние имахме същите проблеми, запушено носле, събуждане през нощта, защото не може да диша. Нашата педиатърка изписа "Виброцил", слагахме, отпушваше се и след няколко часа пак рев, защото му е трудно да диша. Отидох на хомеопат, изписа ми фосфор и да чукна на дърво, за сега няма проблем. Та тя ми каза, че може и да е от растеж на зъби / ние сме още с 4 само/.
Отделно винаги на парното има мокра кърпа, за да овлажнява въздуха. Имам и уред за овлажняване, но не ми се включва, докато детето спи Rolling Eyes

Lyubi, стискам палци да оздравявате бързо!

Момичета, пазете децата, че има грип. Профилактично може да давате осцилококцинум един път седмично и вит,С + много плодове!

Стискам палци всички да са живи и здрави!  Hug

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 10:58 от Етти

# 141
Ааааа, Лара, вие започнахте ли вече работата за второ? Rolling Eyes

Все още не, като се върнем от Бг, но понеже искаме момченце започвам от сега да си следя овулацията и другите неща. От другата седмица започвам и фолиевата.

# 142
  • USA
За хрема много помага да нарежете една глава лук и да я оставите близо до леглото на детето.Много помага за да диша по-леко при хрема особено в първите дни и друго което прекъсна последната хрема при Лекси е ,че преди лягане му сложих на стъпалата нарязан на кръгчета чесън в чорапите.Ами пресече я веднага и на другия ден нямаше и спомен от сополи. Peace

# 143
Здравейте момичета. Вече се върнах на работа и нямам никакво свободно време.
Ние все още се кърмим и май още дълго ще е така. Поне сега като съм на работа ще отпадне обедното.
Във вторник съм на ФМ при Тодоров и се надявам всичко да е наред.
Я да ви питам, децата ви как стоят в детската количка? Моя все изсухлен, и се налага от време на време да го издърпвам. Не седи, ами все облегнат.
Какви пантофки и обувки ползвате за мъниците? Знам, че трябва да са със стабилна пета и гъвкава подметка, но такива е много трудно и невъзможно да намеря по нашите магазини. Купих скоро едни пантофи на Беко, много лесно му ги обувам, но са с твърда подметка и не може да си прегъва стъпалото докато върви. Все някакви тесни маратонки сякаш балерина ще ги обува.

# 144
Бос и само бос!Дани също стои изсухлен от скоро взе да се набира да киризи

# 145
Лили беше с на Колев и Колев буките до скоро. Вече  й умаляха и носим едни обувчици от кака и. Това са едни от най-скъпите обувки на Ния. Ако обаче е достатъчно топъл пода у вас,може направо по чорапки!

# 146
На етажа където сме ние е топло и той е само по чорапи, но сега като се върнах на работа го гледа баба му, а долния етаж е целия с теракот и е доста студено като стъпваш бос. Ако беше топло изобщо нямаше да му мисля.

# 147
И мойто като се вози е изсулено и оглежда наоколо. В къщи ходи с терлици, хлъзга се на паркета, но посвиква и пази равновесие  Peace Като се постопли трябва някакви хубави и качествени обувки да купум.

# 148
  • USA
Лекси в къщи е по чорапи,а обувките са му тези http://www.kohls.com/product/prd-1171935/adidas-fluid-cross-trai … -toddler-boys.jsp в момента и едни други пак с лепенки поръчах,че са ми лесни за обуване.
Тая дума изсулено не я знам.
За прохождането знам,че е проблем ако не се научи до година и половина.Аз лично не бих се притеснявала Peace

# 149
Kalalily изсулен имам в предвид отпуснат, а не седнал.

Общи условия

Активация на акаунт