Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И ние вечер преди лягане пием АМ, чудих се до кога ще го пие, но Делян си го търси и му е като ритуал . Аз давам Селия , доволна съм от него, а и почти една година сме на него.

# 121
Лили, според мен няма нужда да се притесняваш за храната и прохождането. Имам познати дечицата, които проходиха на годинка и 3-4 месеца. А за храната според мен е въпрос на темперамент по-скоро. Моите мн бързо минаха към обща храна, но при други дечица от площадката преходът продължи до втората годинка. Наслади се на бременността и дано си спокойна и за двете дечица!  Hug

# 122
  • София
Пипи,понеже писа,че даваш Аптамил ще ти споделя,че една позната мама точно се оплакваше от следващия номер на Аптамила.Миришел на ванилия и нейната дъщеричка отказва да го пие.Може това да е причината и при вас.Иначе за киселото мляко-нямам определена марка,която да предпочитам.

# 123
pipi2, аз кисело мляко давам Елена 2%, по-масленото не го яде. Давам с бисквитки за закуска обикновено. За АМ не мога да помогна, аз още кърмя и май няма изгледи да спра  Mr. Green Вечер, когато човечето е окъпано и нагласено започва да ме сочи и да църка  Crazy Иска си млякото човека  Simple Smile

# 124
Спрях да го кърмя,но вчера му дадох, защото макар да се цедих точно тази жилка не  успях и ужасно ме болеше.После не ме е търсил въобще.На мама лекарството е той Crazy Heart Eyes  Бойкотира млечните храни все още . Много се зарадвах на изследванията му всичко е перфектно пупупу Praynig
 Мира вчера я задържах,че госпожите казали,че много кашля.Не съм я водила на лекар,но според мен имаше назална хрема,защото с няколко ринитала и цинабсина стопирах нещата.Днес я пуснах

# 125
  • София
Момичета, благодаря за отговорите Peace И аз ще го пробвам с кисело мляко с бисквитки за закуска или следобедна закуска да видим дали ще му хареса Simple Smile
Теди, преди АМ, към 17.30 -18 ч. му давам супичка и малко десерт ако е останал, но все пак между тях и млякото минават около 3 часа и половина, но явно не са достатъчно, за да огладнее за млякото newsm78 Ще пробвам да увелича интервала между двете хранения и да не давам сокчета и плодове между тях, пък може и да има ефект Wink И аз съм на мнение, че мляко трябва да се приема колкото е възможно по-дълго. Марса, тройката на Аптамила наистина мирише на ванилия, но като го почнахме си го изяждаше цялото, та си мисля, че не е от това newsm78
Лили, не се притеснявай за прохождането - ще видиш, че отведнъж ще се пусне и ще те изненада Grinning Наскоро се видяхме с братовчед на баща ми и той като гледаше как Преси щъка напред назад си спомни, че неговия син е проходил чак на година и половина, така че споко, има време за всичко Peace

# 126
Лара, добре дошла отново Hug
  bouquet

Днес бяхме на преглед, всичко върви добре. После ще пиша мерки, че не ги помня. Ще въвеждаме друга храна след 2 месеца, до тогава продължаваме с пюрета и плодове.

Днес обаче ме притесни нещо. Беше доста слънчево и ММ беше махнал сенниците. Не знам затова ли, но когато се прибрахме, забелязах ситни точици на лицето на Лаура.  Thinking Толкова ситни, че не мога да преценя дали са лунички, съвсем леко червенеят. Не знам дали ще се махнат, но ако от сега почнат да и се появяват тези неща, не знам какво ще стане, като порасне. По-принцип ние трябва да се пазим повече заради нашия проблем, тъй като покрай него имаме недостиг на меланин и сме доста бели. Ще видя утре дали има промяна, ако не ще се убедя че са лунички и започвам да я мажа на всяко излизане.

# 127
Момичета, треса се от нерви. Тая вечер от неотложния център ни дадоха направление за хоспитализация, Лили е с бронхилолит. Тоя път сополите си слязоха надолу. И после започна няколко часово обикаляне по болници. Никъде нямаше места! Няма да ви казвам, че пред педиатрията висяха от 7 часа хора и чакаха, а ние бяхме там след 9.30!!!!. Имаше бебе в кошче навън на студа! Побесняхме и се върнахме в неотложното. накарах лекарката да назначи лечение и започваме с антибиотика и инхалциите сега. Сутринта сме при личната и да мисли тя как ще ни лекува, защото явно в София няма места в болниците!  #2gunfire

# 128
Ужас!Бързо да се оправяте.След 3 прием ще се чувства и Лили по-добре.
Лара,каката ми е с лунички и никакво мазане не помага ,излязоха  на около година и половина.И тя и Дани са изключително бели деца и без проблем.Предполагам ,че ще изчезнат тези точки

# 129
Оказа се леко свирене в гърдите и спокойно можем да се лекуваме вкъщи с вентолин и антибиотик. Знам си аз, че се презастраховат от неотложното, но изтървахме личната, че докато вземем колата от ремонт  ooooh! Сега каката ще постои месец вкъщи, за да се позакрепят и двете!

# 130
  • София
Люби,съжалявам,че пак ще се борите с бронхиолита Sad.Дано бързо да го овладеете.В домашни условия ще ти е доста по-лесно.

# 131
  • София
Люби, направо ми се сви сърцето като прочетох за вашите неволи, но може би по-добре е станало, че е нямало места по болниците. Ние с Преси лежахме лятото в детската пулмология една седмица с бронхиолит и въпреки що годе нормалните условия там, си беше изпитание на волята Sad Стискам ви палци бързо да се възстановите, а и в къщи и стените помагат за бързото оздравяване Naughty

# 132
Честит празник на всички влюбени!  Heart Eyes Heart Heart Heart txtloves

Люби бързо да оздравявате!

Днес точките все още са там, май и ще останат.  Sad

# 133
Ааааа, Лара, вие започнахте ли вече работата за второ? Rolling Eyes

# 134
Здравейте мами!
Честит празник,бъдете много влюбени, и много обичани
Моята принцеса вече си върви спокойно,и в неделя и правих питка (съжелявам,че не мога да кача снимка),хвана чарпака,и след него паричката  Simple Smile
От днес обаче е с едни налепи в устата,водих я на лекар казаха ми- гъбички.Сега ще пием фунгостатин и имунобор,защото били от отслабена имунна система.Иначе вече яде по съвсем малко,не повече от 80-100 гр.,а кисело мляко давам доста отдавна и тя много го обича най-вече чисто-без бисквити,плодове или захар.
Хубава вечер и бързо да ни оздравяват мъниците
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт