Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Фифи, моите и двете госпожици не съм ги водила. Каката някъде на 5 мисля да я заведа, за да може хубаво да обясни точно какво вижда. Мисля, че ако имаше съмнения, личната щеше да ни прати.

# 181
Да и аз предполагам, че ако има съмнения за нещо ще пратят.

# 182
Педи нищо не беше споменала, но аз Дреболина си я наблюдавам от 6-тия месец и имах съмнения, та в 11-тия си поисках направление и я заведох. Имаше леко отклонение, което по всяка вероятност ще се оправи самО. Очната каза да я заведа контролно на година и половина пак, за да видим как вървят нещата.

# 183
  • София
Аз също не съм водила Вили на очен преглед.Не виждам нужда на този етап.По скоро се замислям баткото да заведа.Понякога се оплаква,че го болят очите.

# 184
Леана и ние имахме такова, педи каза, че е жлеза някаква и няма място за притеснение, не дей да се тревожиш и ти:), но все пак трябва да го види доки Simple Smile
И аз си мисех, че може да е жлеза, ама се надявах да се махне, а то се появи и второ  Sad
От очен преглед и аз не виждам смисъл толкова рано, нито ще мога да задържа детето на компютъра да гледа корабчето, нито по друг начин да разберат как му е зрението. Ако има някакъв начин ще съм благодарна споделите. Аз имам късогледство и съм с висок диоптър и се надявам детето да не е като мен.

# 185
Леана, те докторите си знаят как да прегледат детето. Ники на никакъв компютър не са я слагали... Док я гледа с някакви странни неща (като лупи сякаш бяха) от разстояние, май накрая само се доближи да погледне отблизо, но малката не възрази. Каза, че на година и половина ще разширява зеници, сега било рано.

# 186
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз от няколко дни се опитвам да се включа, но малкия започна да спи вкъщи през деня само за около час и не мога да смогна  Grinning А като е буден, само бели прави Laughing Каквото докопа от земята, всичко си слага в устата #Crazy Вчера го заварих да си хапва пръст от саксията....ужасТ #Crazy Иначе при нас нищо ново, освен, че му изби седмо зъбче - първи кътник и то с цената на два - три ревливи и изнервени денонощия Shocked
Гледам всеки ден поне по час и половина - два да сме навън,че вкъщи съвсем подивява #Crazy

Не каза пола, макар да погледна там долу  Mr. Green Все ми се струва, че пак ще е момък.  newsm78

Милинка, радвам се че с бебчо всичко е наред Hug Между другото и аз като си мисля за твоето бебче, имам някакво предчувствие, че пак ще ставаш мъжка майка, но важното е да ви е живо и здраво Peace

За очен лекар, ние бяхме водили Преси на втория месец заради упорития секретот едното оченце, който си носихме още от болницата, но оттогава не съм го водила повече. Някъде бях чела, че било хубаво детето да се заведе за първи път на такъв преглед на година и половина newsm78

# 187
Здравейте! Децата ги повали гадния вирус и вече 2 седмици у дома е ад. Каката се усложни и мина на АБ, а Борис го мъчат паралелно и зъби - през последните дни излязоха 3 бр, а сега пробива и втори кучешки. То са температури, кашлици, ревове - вече съм гроги.
Не съм чела назад заради перманентната липса на време през последните дни, но от последните постове видях, че говорите за очни прегледи. Понеже дъщеря ми е с очен проблем се включвам - тя беше прегледана и носи очила точно от 1 г. Лекарите имат начин за преглед на бебета/деца, които още не говорят. Ако се съмнявате или имате наследствено обусловени очни заболявания - направете си консултация, защото при евентуален проблем е по-добре рано да се вземат мерки.
Люби, сега прочетох назад, че и вие имате проблеми. Как е Лили?

Целувки на всички малчовци и хубав ден!

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 09:09 от bibka1

# 188
Здравейте момичета   bouquet

Пожелавам скорошно оздравяване на всички  болни /малки и големи/.
На синът ми от лятото му сълзят очите. Водих го няколко пъти на очен лекар, но уви няма кой знае какво подобрение дори след слагането на капки. Май месец сме на преглед при Такова в Токуда и ще взема направление и за преглед при очен лекар. Отдолу очите са му леко подути, а ми се струва, че не трябва да са така. Изследванията на кръв и урина са без забележка. Исках и на детски ендокринолог да го заведа на преглед, че челото над веждите е доста окосмено, като цяла челото му е доста космато/мъхесто. Под очите също има косъмчета. Другаде няма окосмяване /най- вече по половите органи/.

# 189
  • София
Малката вчера падна точно на изтрелвачката на Бей блейда.Тези,които имат батковци вкъщи знаят какво представлява това Simple Smile.Сега на бузката има две ранички,не много дълбоки.Иначе при нас нищо интересно.Все още сме на режим с две спанета,което много ме устройва.

# 190
Бибка, лепнали сте сезонния грип! Дано по-скоро се оправят дечицата!  Hug  Моите са по-добре ПУ-ПУ. Лили си изпи един антибиотик, малко излишен, но беше екстремна ситуацията. Нашият вирус беше някакъв комбиниран, който е много модерен в момента. Едновременно стомашен и традиционен с хрема и кашлица. Вдигнахме за няколко часа 37.8 температура. После една седмица ни разката от болки корема и паралелно упорита хрема.  Каката я пускам на градина от 4-ти, ако до тогава не лепнем нещо друго и ще се подготвям психически за вашия вирус...
Милинка, да не би да е още със запушени сълзни канали вашето момченце?! Иначе си направи всички изследвания и прегледи, за да си спокойна  Hug

# 191
Здравейте на всички Hug гледам има и други болнички деца скорошно оздравяване Praynig при нас няма голяма промяна стоим си сополиви  Confused не спи спокойно мъника че му е запушено съответно и аз не спя ooooh! в понеделник пак ще ида при педи да видим този път какво ще измисли Crossing Arms

# 192
Мими, как сте с кашлицата?

# 193
Мими, как сте с кашлицата?
ами в четвъртък ми се позакашля леко на няколко пъти но не беше сериозна кашлица ама аз си му взех предвидливо Проспан и му давам,и сега не кашля общо взето сме си само с сополи Thinking които са доста упорити явно #2gunfire

# 194
Щом са само сополи, дишай спокойно Wink

Общи условия

Активация на акаунт