Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Аз и преди писах,но при Лекси хремата мина за 2 дни.Не съм вярвала ,че с домашна медицина може да се справим толкова бързо.Имаше Т и кашляше и сополи имаше,но с чай с лимон и мед + разтривки и на крачетата нарязан чесън преди лягане.Никакви капки не съм слагала нито други лекарства.

Kalalily, с нарязания чесън...как се процедира?

# 166
Kalalily, миналата година пробвах какво ли не от домашната медицина. За хрема, за кашлица, за температура. Ефектът беше нулев. Sad Има вируси, които минават много бързо и леко, дори не се налага лекарства, но други са си упорити. Според мен и болестите не са като едно време, храната ни е по-некачествена, стресирани сме и си е по-трудно да се лекуваме.Сега само се надявам да натрупат имунитет децата и да са все по-здрави.

# 167
  • USA
Анчето чесъна се нарязва на кръгчета и внимателно се нарежда на стъпалата и се обуват чорапи.Не е лесна процедура предвид мърдолещите крачета,но има ефект.На сутринта от чесъна е останал само сухи люспички.Баба ми казваше да пробвам и сода и мед на стъпалата,но това не съм го пробвала.
Люби не съм експерт,но си заслужава да се опита всичко. Peace

# 168
Аз за температура съм пробвала сурови картофи на крачетата, оцет и т.н. Ефект имаше до някъде, като напоих в урина чорапките и ги сложих на крачетата. За хремата съм пробвала разни капки с лайка,  със сребърна вода, правих и инхалации с лук. А за кашлицата бяха още повече опитите Simple Smile
Но kalalily  е права, че трябва да се опитва. Децата са с различен имунитет и няма еднозначен отговор за всички.  Simple Smile

# 169
Да ми е здравичка пък, другото не е важно.  Praynig

# 170
Лаура има чудни мерки. Моя убавец едва ли ще е с такива дори на 1 г. и 4 м. когато е на консултация  Mr. Green На 1 г. беше 9 кг. и 74 см. ММ все ме пита "не е ли слабичък?"  Whistling

Днес бяхме на ФМ и всичко с бебчо е наред. Здравичко е, без отклонения в мерките.  Praynig

# 171
Милинка, браво за бебчо!!!! Не ви ли каза какъв е полът?  Hug

# 172
ММ все ме пита "не е ли слабичък?"  Whistling

Днес бяхме на ФМ и всичко с бебчо е наред. Здравичко е, без отклонения в мерките.  Praynig
И моят мъж все това повтаря  Mr. Green
Браво на бебчо, да е все така  Simple Smile
Забелязах преди седмица едно топченце отзад на главата на малкия. Преди ден-два се появи още едно от другата срана. Чудя се какво може да е  newsm78  На личнаа не съм звъняла, ама май ще се наложи... Дали може да е заради зъби? Струва ми се, че един се кани да избива и последните дни детето е много раздразнително и отказва да яде.

# 173
  • София
Като и гледам лентичката е малко рано да се види полът на бебчо.Но важното е,че е добре.

# 174
MuJIuHka радвам се че всичко е наред с бебчо все така да е до края Praynig за пола аз разбрах много рано мисля 13-14 седмица Peace но и малкия така си беше облещил атрибутите че доки беше напълно сигурен и позна Simple Smile

# 175
Моите и двете в 12 седмица ги познаха по извивката на срамната кост Wink

# 176
Не каза пола, макар да погледна там долу  Mr. Green Все ми се струва, че пак ще е момък.  newsm78
Лентичката не е вярна. В 13 г.с. съм.

Чудно време

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:05 от MuJIuHka

# 177
Дами-мами не съм писала,че нещо не смогвам с времето-усилено му се ходи на моето момченце,но за пръстчето на мама Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
добре ,че майка ми успя да дойде за няколко дни че да мога да отида на зъболекар,че да не стават по-големи проблеми....

Люби Hug Hug Hug-много гадно м истана,бързо  да минава Praynig Praynig Praynig

Милинка-да е здравичко бебечето,то това е най-важното Praynig Praynig Praynig пък за пола още малко ще потраете Wink

# 178
 Леана и ние имахме такова, педи каза, че е жлеза някаква и няма място за притеснение, не дей да се тревожиш и ти:), но все пак трябва да го види доки Simple Smile

# 179
Водихте ли децата на очен лекар, гледам че по документи трябва, но ние не сме, а и доки нищо не е споменала.

Общи условия

Активация на акаунт