Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 236
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Отдавна не съм писала!
Водих Дани на невролог и установи  вроден хипотонус и препоръча работа с детски кинезетерапевт и рехабилитатор заради това,че не се изправяше и не ходеше.Бях се подготвила по- късно да проходи,но малкия ме изненада и от днес е ходещо малко човече,но продължаваме с рехабилитациите поне още месец
На всички болни бързо оздравяване.
Люби скоро да се похвалиш,че сте се нанесли вече

# 316
Ватци, честити ви крачета  Hug Дано след месец е зад теб тази грижа!

# 317
 vatzi , честито ви проходило човече! Дано сега се поуспокоиш, предполагам как ти се е била свила душичката. А рехабилитацията как минава? Ние водихме каката на лечебна гимнастика, че на 8 месеца още не можеше да се обръща от гръб по корем и обратно, но да си призная беше доста мъчително за детето, а оттам и за нас.
Lyubi, успех в жилищното начинание!
Marsa, тепърва ще ни измислят номерца малките. И моя синковец се изучил да се катери - един ден го намерих на фотьойла почти вече достигнал отгоре на облегалката, друг път на леглото на кака му. А за терасите някой беше споменал - аз не смея да оставям стол там, че като нищо ще им щукне да го добутат до парапета и да се покатерят.

При нас нещата са постарому. Днес не сме излизали навън и вече и двамата подивяха. Борис е от беля на беля-ако не върти копчетата на пералнята ще ръчка печката или машината за вода.Като го изгоня оттам са наред шкафовете, компютъра и т.н. Само играчките не поглежда. Вчера ходихме при хомеопатката заради хремите и дерматита на Борис. Днес вече почти не чувам кашлици и няма сополи, но постоянно правя и някакви бъркочи за пиене. Обаче са го напънали 4 зъба накуп и това няма да е края на мъките ни. Хайде приятна и спокойна вечер на всички!

# 318
  • София
Браво на проходилия Дани!Да му е безаварийно Wink.
Може и да съм ви споделяла за моите намерения да пробия ушите на малката сега на идващия празник Благовещение.Днес ще звъня на едно студио в квартала да питам дали трябва час да записваме.Ще ми е по-удобно ,ако ми кажат,че може и така да отидем,защото не мога да бъда сигурна на 100%,че в уреченият час тя ще е будна.

# 319
И аз трябва да я свърша тази работа на Благовец. Само дано не забравя да проверя за час също.
Днес моята голяма принцеса става на 4 годинки! Да ви почерпя виртуално за нейно здраве   party023 Heart Eyes

# 320
  • София
Еее,Люби,празник си имате!Да ти е жива и здрава каката!Да расте здраво и щастливо дете!!!И,разбира се,много весели игри със сестричката и!
В едното студио,където се обадих казаха,че може и без час да отида.

# 321
Благодаря за пожеланията, Marsa. Аз ще мина да питам на път за градината Wink

# 322
  • София
Люби, да ви е жива и здрава рожденичката и много да ви радват заедно с малката принцеса  bouquet Hug

Vatzi, браво на Дани Peace Ще чакаме резултата от прощапулника Wink

# 323
  • София
Днес моята голяма принцеса става на 4 годинки! Да ви почерпя виртуално за нейно здраве   party023 Heart Eyes

Ха, още едно МАРТенче 2009  Mr. Green Честито голямо момиче!

# 324
Благодаря отново! Току що си взех рожденичката от градината с 38.8 градуса.  Очертава се сериозен купон вкъщи тези дни....

# 325
Lyubi, честит да е рождения ден на вашата кака! Сега видях, че е болничка - бързо оздравяване!

# 326
  • Sofia
Люби, да ви е честита рожденичката и бързо оздравяване!

# 327
  • Beyond the Frontiers
Честита рожденничка!

Има някакъв гаден вирус пак - София ми вдигна 39,6 в неделя, 2 дена беше между 38-39 градуса температурата без нищо друго, в момента в който падне температурата е бяс, в понеделник вече нищо й нямаше - нито хрема, нито кашлица...нищо. За това пък баткото е с гадна градинска хрема и кашлица....

# 328
Добро утро мамита Hug
Люби честита рожденчка на патерици.Да ви е жива и  здрава и само радости да ви носи.
Пожелавам бързо оздравяване на болните малчугани.
Ние сме добре,аз все още си кашлям,тази кашлица я мъкна вече от 3 месеца  Thinking #Crazy #2gunfire #Cussing out.
От повече от месец Ази не иска да яде,ако не се правя на палячо по време на хранене.Това никога не е било,не знам защо прави така.Пробиха му два резеца,но те вече пробиха,та мисля,че не това е причината.Опитах всичко.Пробвах даже като видя,че отказва да яде без да се правя на маймуна да го оставям гладен,е резултата беше едно шише вода за цял ден ,без никаква храна  #Crazy newsm78,просто вече незнам какво да пробвам,просто на моменти не ми издържат нервичките.Ако някои има съвети,добре дошли са.
При нас времето е ужасно,все е мрачно,студено,вали просто нямам думи,но това не ни пречи да излизаме всеки ден Whistling.
Почти приключих с покупките за бебо.Трябва да купя АМ ,тъй като няма да мога да кърмя поради медицински причини,много ми е тежко от това,но както и да е ,да не ви натоварвам сега с моите проблеми.
Лек ден от нас за сега  Hug Hug Hug

# 329
Лили, не мога да ти дам съвет за храненето. Ужасно звучи този отказ! Надявам се единствено да се справите преди раждането на бебчето с този проблем. Браво, че си готова с покупките. А за кашлицата... имаме познати, които също повече от месец си кашлят. Всеки организъм се справя различно с вирусите. Ако лекарите ти казват, че няма поводи за притеснения, всичко е наред Wink

Общи условия

Активация на акаунт