Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 201
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Тъкмо се беше пооправила Виолетка и днес пак тръгнаха едни сополи Sad.Зимата не боледува толково това дете.Вече си мисля,че Това ту топло,ту студено време я разболява.Или по точно аз може да не преценявам как да я облека newsm78.В този ред на мисли ще ви споделя,че все едно съм се омъжила за свекърва си Laughing.Искам да кажа,че мъжът ми само гледа да облече децата,прави ми забележка да ги обличам по-добре и такива нетипични според мен за един мъж неща Wink.

# 376
  • Beyond the Frontiers
При нас температурата продължава, и не можем да намерим причината. Сега се чудя къде е най-близката лаборатория да я замъкна за кръвни изследвания....

Аз пък въобще не помня баткото, кога проговори. И съответно няма драма, ама дребното вече не спира да си бърбори, а и от баткото не можеш да вземеш думата, та хич не бързам  Mr. Green

# 377
  • София
При нас температурата продължава, и не можем да намерим причината. Сега се чудя къде е най-близката лаборатория да я замъкна за кръвни изследвания....

Аз пък въобще не помня баткото, кога проговори. И съответно няма драма, ама дребното вече не спира да си бърбори, а и от баткото не можеш да вземеш думата, та хич не бързам  Mr. Green
Първо за лабораторията-не съм сигурна дали няма такава на Павлово,на локалното към трамвая.Иначе аз ходя в Липогард,близо до 20ДКЦ.

И аз съм се замисляла,като проговори манечкото и като дойде периода на Защо? как ще се справям и на двамата да отговарям едновременно Laughing.

# 378
И миналата година моите боледуваха повече пролетта и тази е същото. Обяснявам си го с това, че и вирусите вече пристигат по-късно в БГ. Масово повече боледуват децата март, април и май. А сега и започва сополивото време до юни месец. Лили пи седмица антибиотик и пак чувам как сополите са и в гърлото и хъркоти от тях от време на време.
Галактик, да не се окаже пак тази бебешка шарка. Чела съм, че може и по 2-3 пъти да се кара. Дано по-скоро разберете на какво се дължи температурата!
Аз днес ще се отдам на чистене, да видим дали ще ми стигне меракът за хладилника и печката Simple Smile

# 379
  • Beyond the Frontiers
Не е бебешка шарка - лимфоцитите и СУЕ са доста завишени Cry Има някъде някакво възпаление, но не виждаме какво. Вчера доктора предположи пиелонефрит, с който имам челен сблъсък с баткото като бебе и просто изпадам в ужас само от мисълта за подобна болест...Следобяд ще ходим да разчетат резултатите.

Лаборатория в Евроклиник има - в локалното на Цар Борис, между Бъкстон и спирка Овча купел.

# 380
Аз бях с пиелонефрит два месеца, дано не е това при вас. Тогава ме натъпкаха с три антибиотика, докато се оправя. Стискаме палци да разчетат добре резултатите и да има повече яснота!  Hug

# 381
Галактик Hug-стискам палци и аз Praynig Praynig

и аз не знам как   да го обличам,мисля че с боди и жилетка отгоре е ок-струва ми се рано само за трикотажна блузка Rolling Eyes Rolling Eyes

# 382
  • София
От колко отдавна не съм писала Rolling Eyes
Люби, честит рожден ден не на една,а на няколко патерици Wink  bouquet Да си жива и здрава ти и цялото семейство и занапред ти желая само хубави събития и положителни емоции Hug
Галактик, стискам палци да не е нещо сериозно и да не се окаже вярно предположението на лекаря Praynig
За говоренето и при нас е горе-долу същото: около 4-5 думички и дотук, само си сумти, издава си някакви звуци, а ако иска нещо се задоволява само с упорито сочене на пръстче Rolling Eyes Чак почвам да се притеснявам, а мен малко ми трябва и без това само черни мисли ми се въртят в главата
  Sad
Иначе днес го оставих на баба му за следобеда, малко и аз да си почина, че и цял ден ме цепи главата Shocked
Със спането нещата не са особено розови, спи докъм 2 часа през нощта и после се събужда с рев и си доспива в нашето легло, но и там не е спокоен, защото е тясно, абе въобще по цяла нощ никой от нас не спи като хората Rolling Eyes

Айдееее, оплаках се едно хубаво, време е да спирам.... Wink

# 383
Пипи, при нас съня е мираж, откакто се роди Лили Simple Smile Сега очаквам с нетърпение да ги оставим със сестра и за седмица при моята майка, за да се наспим!
Момичета, някоя от вас пробва ли памперс гащите? Лили като спи през нощта по корем задължително се подмокря! Искам да пробвам с нещо различно. С каката слагах памперс- гащи чак като проучвах към гърне, но сега съм склонна всичко да пробвам...
На Лили и е добре с кака и вкъщи. Има кой да я забавлява, но каката определено скучае.. А с това време и не  мога да ги оставя да се наиграят на воля. ТО и с пазенето за ваксината е по-сложно с игрите на воля. Ех, да вземе да дойде вече пролетта, ама като гледам, че пак сняг дават в понеделник!
Галактик, много ви мисля! Дано се появиш с добри новини!

# 384
Добро утро Hug
Ние сме все така.Ази си има температура ,която не мога да сваля и не иска да яде.
Относно говоренето и ние сме така,знаем само 2-3 думички и това е,когато иска нещо дори и не го сочи,а идва при мен и започва да мрънка,а за мен остава загадката да разбера,какво иска #Crazy ooooh!.
Все забравям да ви питам,всички ли все още използвате биберони?Притеснява ме факта,че Ази е по цял ден с нея.Може би да му се събира максимум час без нея.Как ще я отказваме просто не ми е ясно newsm78
И още нещо давали ли сте вече прясно мляко на мъниците?
Това е за сега от мен,лек ден  Hug Hug Hug

# 385
Лили, при Ази на вирус ли се дължи температурата? Май карате и вие 3-4 дни с нея вече Sad
Иначе аз готвя с прясно мляко, но в чист вид не и давам. Веднъж и бях дала да опитва, но не и хареса. Наблягаме на киселото мляко повече. Биберон не иска, откакто е родено, но за сметка на това обича много шишето с биберон. Само с него заспива и през нощта само с него се успокоява. И мен много ме дразни, но не мога да я отуча. И най-досадното е, че по тази схема изпива много вода през нощта най-вече. Налага се да я преобувам, докато и се спи и яко се съпротивлява. Иначе мои приятелки отучиха биберона към втората годинка. ТОгава дето вече се разсейва с повечко неща, нови игри, занимавки....

# 386
  • Beyond the Frontiers
Ние сме на АБ вече, съмнения за пиелонефрит. Не успях да взема урина вчера, че дребното го тресеше и беше ужас.

Прясно мляко пие от една седмица със сламка и какао - защото гледа от батко си.

# 387
Оооо Галактик Hug Hug-пиши,когато можеш,стискам палци Praynig Praynig Praynig

за говоренето много сме бъбриви,и абсолютно всичко разбира/според мен/но не всичко може да произнесе Wink
за бибата-не знам как ще я откозваме,мисля към края на лятото да стартираме процеса или като набрижи РД,прсто с нея заспива и през нощта си я търси,през деня по някога и почва"биби,биби"знае къде стои обичайно и си я търси Rolling Eyes Rolling Eyes
иначе и при нас съня е мираж,просто не спи спокойно и това е....

а да за прясното мляко давала съм,харесва го,но не давам системно
ох щях да питам нещо ,ама забравих Whistling Whistling

# 388
Люби Ази е с ушна инфекция,явно на нея се дължи температурата,а също така вади и зъби в момента.Просто питам информативно за прясното мляко,ние не пием/ядем,дори и кисело мляко не иска.
Вие как давате киселото мляко? newsm78 С  какво?
Галактик  Praynig Hug Всичко ще бъде наред,не се притеснявай. Hug
Не знам от известно време се чудя на режима му на хранене.Сутрин в 8 яде попара,след това в 13-две пюрета,и после чак вечерта в 9 каша.Помежду храненията яде ПОНЯКОГА зрънчо.Всеки ден яде едно и също и не иска никакво разнообразие.Вече не знам как бих могла да му разнообразя яденето като той не иска newsm78 #Crazy.Вашите режими на хранене какви са Rolling Eyes ?

# 389
  • София
Все забравям да ви питам,всички ли все още използвате биберони? Притеснява ме факта,че Ази е по цял ден с нея.Може би да му се събира максимум час без нея.
Моите и двамцата не са ползвали залъгалки  Rolling Eyes

Galactic Voyager
, как сте?

Общи условия

Активация на акаунт