Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 207
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug
Днес приключваме с антибиотика и се чудя колко време да изчакам, за да поставим ваксината. С личната се разбрахме това да се случи, когато оздравее. Аз смятам да изчакам 10 дни след края на приема. Вие имахте ли подобен случай?

# 361
  • София
Люби,на патерица,честит рожден ден!!!Пожелавам ти да си много обичана жена и най-щастливата майка!Другите неща ще се наредят с времето!
Не мога да ти дам съвет за ваксината,но 10 дни ми се вижда разумно изчакване.

# 362
Люби, ЧРД на патерица и от мен!  bouquet
За ваксината - и Ники 1 път е пила АБ, след което изчакахме 10 дни, за да сложим ваксина (естествено се подразбира, че трябва и да е здрава по това време). Правилно си се ориентирала. Simple Smile

# 363
Мерси за инфото, момичета. Ще си държа каката вкъщи, нямам търпение вече да се свърши с тези ваксини!

# 364
Люби Чести рожден ден и от нас на 2-3 патерици Mr. Green.Да си жива и здрава.
Мен ще ме извинявате,че не се включвам ама аз пак с проблеми.Схванах се пак и накрая след всичко което преживях за пореден път се оказа ,че имам Междуребрена невралгия  ooooh! Tired е просто нямам думи.
Ази все така не ще да яде,къса ми нервичките,а сега е 39 градуса температура и сополи,не знам вече зъби ли са,болест ли е,просто много скоро и аз ще издам багажа от нерви,болки и притеснения.
Простете,но трябваше да се оплача на някого.Благодаря ,че ме изслушахте(прочетохте) Hug Hug Hug

# 365
  • Beyond the Frontiers
Люби, честито и от мен.

И София от вчера е с 38,5-39,6 и няма сваляне...Прегледаха я - избива кътник, нищо друго....

# 366
На нас май ни проби втори кътник (май защото не ми дава хубаво да огледам или опипам  Mr. Green ама ми се струва, че е прорязал). И продължава да се буди по 1000 пъти нощем, макар че от 2 седмици му давам и вечеря, защото според педи и някой други хора кърмата вечер не му стигала и се будел от глад, въпреки че не го кърмя като се събуди  Crazy

# 367
Лили, дано по-скоро излезете от този период! На мен на вирусче ми прилича, пълно е сега. Аз затова и ще задържа каката вкъщи малко да се поосвестим всички.
Галактик, няколко дечица минаха такъв вирус в градината. Висока температура 2-3 дни и после ги отпусна. Нашият пък беше по-модерен- 2 дни 38.5-38.7, но се сваля, после 1-2 дни детето е без температура и след това пак го гътва за два дни. Три -четири дечица по тази схема нападаха. Хремата започва след 5-я ден, а преди това понакашлят. Каката се справи героийски и без сериозно лечение, но при Лили не се размина антибиотика.
Още два месеца и ще минем на летните вируси  Mr. Green Не остана...
Днес вече съм се наканила да бодем ушите на малката. Вчера обиколях, но понеделник почивал;и козметиците... Да видим обаче дали ще успеем с две обеци да се приберем  Laughing

# 368
  • София
Лили,съжалявам да прочета за неволите ти!Дано бързо се оправи малкият,че да ти е по-спокойно.
Галактик,пак ли е болна София?Такава висока температура дали е възможно да е от зъб newsm78.Последното,което научих е,че при никненето на задните зъбки може да даде реакция към ушите и от там да има температура и болка.
С изместването на часовника май ще ми се наложи да сменя и режима на малката,т.е. да спи веднъж на ден.Но всичко зависи ,от това в колко ще стане сутрин.Ако не бяха кухнята и взимането на баткото смяната на времето изобщо нямаше да ме интересува,но при тези условия ще се наложи.

# 369
Благодаря Ви момичета за подкрепата. Hug
Нещата отидоха на по-зле.От вчера не можем да свалим температурата,все 39 седи.И го гледам ,че все се държи за ушите и е много,ама много кисел.Заведох го днес на доктор и се оказа ,че имаме ушна инфекция,и хайде започнахме преди малко антибиотиците  ooooh!.Сега спи,но е изключително кисел,и не иска да яде.Гледам ,че са му надути венците на кучешките,та не знам,сега в момента изкарва резци.Дано по бързо се оправя,че ще полудея вече.
Лек ден ви пожелавам и болните по - бързо да се оправят Praynig Hug

# 370
Лили, след 2-3 приема на антибиотика ще се успокои детенцето! Сега освен да чакаш, докато се почувства по-добре малчо, друго не остава...  Hug
Сложихме обичките вече, доволна съм! Добре мина всичко Simple Smile А и каката намаза маникюр- подарък от леличките, докато чакаше Grinning  Сега остава да им треперя да са здрави до ваксината.  С Ния всичко си мина по график, а с малката са едни отлагания...Нямам търпение да се свърши!
По-бързо да оздравяват болните дечица!!!!  Praynig

# 371
  • София
Поздравления за обичките!На мен ми е много приятно всеки път като ги видя на ушичките на Вили.На нея не и разбира главата ,ама аз се радвам Wink

# 372
Marsa, на мен също ми е голям кеф. А и тя е доволна, разбра вече за какво говорим. Показва моите обеци и на кака си и веднага хваща своите. Ще ми се да говореше колкото сестра си. Ния на нейната възраст вече знаеше доста думички, а на Лили явно и стигат 4-5. Все пак с МАМА се решават всички проблеми  Laughing

# 373
  • София
Жалвала съм се няколко пъти по темата с неговоренето Sad.На баткото съм записала на същата възраст какво е казвал-едвали ще ми повярвате,ако ви кажа,но както и да е...

# 374
Абсолютно ще повярвам! Бяхме на море, а Ния на годинка и 4м. Никой не ми вярваше, че е толкова голяма, Детето си правеше изречения, доста думички знаеше. И пустото сравнение с първото дете ...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт