Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Да раздвижим малко темичката Simple Smile май ще успеем да се разминем от антибиотика с Лили. Вчера личната ми каза, ако и днес държи температурата да го почвам. Но днес е по-добре детето. Сега ще оздравяваме и  каката ще я пазим вкъщи, докато сложим ваксината. Не успяхме да си пробием ушите, но следващата седмица мисля да действам.  Пропадна ни сделката за жилище, защото се опитаха да ни прецакат с предварителния договор. Успяхме обаче да си вземем първото капаро, което си е постижение. Същевременно се оказа, че шефа няма работа за мен и ако се върна ще съм на смешна заплата. Може би е за добро всичко. Сега ще търся първо работа, после ще мислим за нови промени. Дори мисля да освежим малко квартирата и да се успокоим  Wink

# 346
  • София
Ех, Люби! Съжалявам за жилището и работата. Дано наистина да е за добро и да се наредят нещата при вас. Щях да напиша, че поне докато намериш нещо друго ще взимаш майчинството - но то и то едното майчинство...  Sad

# 347
Ами аз имам някакъв натрупан отпуск. Сега проверявам точно колко е и ще преценя кога да си го пусна.Така поне за известно време ще взема повече пари.  Аз лично вече не съжалявам за жилището, защото имаше вероятност да изгубим доста пари, заради некоректно отношение на продавача и агенцията, която не съумя да ни защити. А да остана без работа с голям кредит също не си е оферта. Така че нямало нищо случайно....

# 348
Люби Hug-вярвам,че е било за добро Peace Praynig Praynig

# 349
  • София
Здравейте момичета Simple Smile И аз да се включа, докато малкото зверче спи Wink Отвратително временце, не можем да излезем навън, а Преси подивява от стоене вкъщи, а при нас както и липсва пространство....направо си е все едно не една, а най-малко две бомби са паднали Grinning
Иначе миналия петък за първи път го оставихме да спи без нас при баба си и дядо си и всичко е минало по ноти, даже да си призная на мен май ми е било по-криво отколкото на него Embarassed

Люби, както сама си казала всяко зло за добро, така че не трябва да съжаляваш за нищо Peace Нещата ще се наредят по-най добрия за вас начин Peace

# 350
Бързо оздравяване на всички болни дечица.
Люби, както си казала всяко зло за добро.
Вече доста ми порасна коремчето, а с първата бременност едва в края на 6ти месец взе да расте.  Mr. Green
В 4ти месец съм и за сега съм качила 2 кг., а така съм се разширила, че имам чувството, че са 12 кг.
Продължавам да кърмя и се надявам, че докато родя бъдещия батко вече ще е преотстъпил безпроблемно и напълно ... "бутилките" на бебето  Laughing
Днес измерих обиколката на главата на Йоан и установих, че е 45 см., т.е. за 3 месеца е пораснала с 1 см. Ако знаете колко се зарадвах  newsm44 Все в тая глава се взираха някои лекари и все ми говореха страхотии  #2gunfire

# 351
Милинка, браво за коремчето и за размерите на Йоан!  Hug
Аз без да съм бременна съм си лепнала едни 2кг от празниците насам и нещо нямам мерак да ги свалям още  Mr. Green
Малката я подкарахме тази вечер на антибитотик. Предната нощ пак ми вдигна температура, много давеща кашлица има и за капак и гъсти сополи текнаха. Пресипна детето, мн се мъчи. Дано скоро я отпусне. А после вече ще мислим как преди многото празници да ги оставим двете за пръв път при майка ми за 10-на дни. Да видим как ще се справим всички... Simple Smile

# 352
  • София
Продължавам да кърмя и се надявам, че докато родя бъдещия батко вече ще е преотстъпил безпроблемно и напълно ... "бутилките" на бебето  Laughing

Понякога се случва и т.нар. кърмене в тандем. Ако ти е любопитно, може да погледнеш в тази Тема: Майки, кърмили или кърмещи в ТАНДЕМ, моля заповядайте!

# 353
  • София
Привет от мен.Не съм ви забравила,просто тези дни имах други задачи.Малката все още е малко сополива и прокашля.Днес ще я заведа да я чуят пак.
Пробихме ушите на Благовещение.Плака след първото щракване,но в момента,в който излезнахме от салона забрави,че трябва да плаче Simple Smile.Става все по-голямо човече,на което се радвам,само да говореше повече и щяхме да се разбираме прекрасно Wink.

# 354
Хора, има ли от вас родили 2-ри път нормално, след 1-во секцио? Моля да ми пишат на лични Simple Smile

# 355
  • София
Хора, има ли от вас родили 2-ри път нормално, след 1-во секцио? Моля да ми пишат на лични Simple Smile

Има група за информация по темата във Фейсбук - ако те интересува, пиши ми ЛС.
Мисля, че и във форума има теми  Peace

# 356
Момичета, влизам да почерпя. Днес ставам на 29 години!   party023  Таткото цял ден гледа децата, за да мога да поспя повечко, да ида на кафе с приятелки и сега ги приспива с обещания за изненада, ако не заспя преди децата  Mr. Green

# 357
Люби ,ЧРД!Желая ти много здраве,щастие и любов и разрешаване на всички проблеми(жилище,работа) всичко да се нареди както го искаш.Наздраве  bouquet

# 358
  • София
Lyubi, честит рожден ден! Всичко ще се нареди! Много здраве на всички у дома, прием на ясла, успех с работата и после - с жилището!

# 359
Люби, честит рожден ден! Много здраве, щастие и само приятни емоции ти пожелавам. Браво на таткото  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт