Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Люби-не съм се сблъсквала,но нещо от серията на Биодерма,например

за умората и при мен е така,като включа обаче и това,че понякога така ме боли гърба,наистина много страшно,сериозно се замислям за космодиск/но не знам дали ще помогне Rolling Eyes/

# 436
Люби, моя синковец миналата седмица се беше подсякъл, на места до кръв. Този път помогна Бепантен. Казвам този път, защото по принцип той е с проблемна кожа и ползваме специални мазила, но като имаме проблеми с дупето редувам различни кремове. А...и 1 път дневно го слагах да седи в легена с отвара от смрадлика и вода. Има едно обаче - след  АБ подсичането може да се дължи на гъбична инфекция, така че ако се наложи идете лекар да види.

Като влязох, да взема да ви поздравя и да си кажа, че съм редовно четяща и мързелуващо непишеща. Тези дни имах баба-гледачка и се хванах с пролетното почистване. Зор не си давам, но до Великден дано сколасам LaughingБорис расте и все повече бели прави. Днес откри ровенето в пясъка и си донесохме чак и в памперса, та предсрочно си получи банята. Миналата седмица избиха 4 зъба накуп и вече му се възвърна апетита. Още нищо не казва, освен обичайните названия на членовете на семейството. Върл почитател се оказва на всички превозни средства - не пропуска да отбележи с бръмчене всяка преминаваща кола или прелитащ самолет. Хайде до скоро и да нацелувате вашите съкровища. Ние след малко трябва да си вземаме каката от ДГ.

# 437
  • Стара Загора
За подсичане ползвам от години за всички членове на семейството Крем вазелин за подсичане и изгаря не на фирма Биле VI. Продава се в аптеките, но не във всяка, аз го поръчвам. Струва 3.50 лв. и е само с билки.

# 438
  • София
Да споделя и аз моят опит с мазилата-Цинкова мас,в тубичка се продава и е евтина.С баткото ми е помагала,при малката още не ми се е налагало.Въпреки,че тези дни и се появиха пъпчици по брадичката.Много се лигави и предполагам,че е от това.
Моята девойка се е влюбила в едно коте,от тези дето пеят и се клатушкат(сещате се предполагам) и само иска на него да ходи.Мяу,мяу,мяу и търси портмонето за стотинки ooooh!.

# 439
А нашия като види рекламата на Джъмбо и много се радва и мисля да поръчам на някой като ходи до някой от магазините да ми вземе мечето  Wink
А храненето е някакъв ужас, реве, върти глава, не ще .... Има два пробили едностранно кътника и ми се струва, че единия ще пробива и от вътрешната страна, и май и другия горен резец... Направо ме побърва като не иска да яде  ooooh! Мисля да го запиша на детска кухня да видя дали ще яде от там храната, пък и да си поспестя някое готвене  Mr. Green

# 440
  • София
Рекламата на Джъмбо и у нас е хит още от лятото даже.Където и да е ,като я чуе и тича пред телевизора Laughing.

# 441
  • Стара Загора
Колко струва това мече от джъмбо? Същото като на рекламата ли е? Прави ли нещо?

# 442
  • София
Нямам идея колко струва,нямаме си такова,просто защото си мисля,че като е вкъщи ще му се радва 2 дни и после няма да му обръща внимание.Иначе в Джъмбо има много неща с мечето-чинийки,чашки и т.н.

# 443
Добро утро, момичета!  Hug
Колко жалко, че се развали времето, тъкмо започнах да свиквам с разходките... Наистина гъбички е направила моята хубостница след антибиотика, както и предполагах. С клотримазол я мажа и вече е значително по-добре. Каката ни донесе някаква нова серия сополи и сега се надявам да не се влошава, че уикенда сме намислили да ги оставим при моите родители до празниците. Така ми се иска да се наспя вече, че няма търпение  Crazy

# 444
Люби Hug
да споделя за гърнето-трудна работа Rolling Eyesв неделя купихме ново,поне стои на него макар и с много големи уговорки и пуснати песнички Rolling Eyes,но без резултат ,станахме и после процесът се извърши в пампата Mr. Green
явно ще трябва многоооооо време и търпение,но в този ред на мисли да попитам на ясла трябва да е с отказана биба и научен на гърне или греша,моля споделете....

# 445
Мечкони, няма проблем за памперса в яслената група. даже и в градинските допускат понякога. Предполагам, че и с бибата е така....

# 446
Уффф,ами аз ще се старая да го махнем памперса,ама да не отнеме  много време...
Люби Hugблагодаря

# 447
Аз не вярвам да успея да го махна преди да стане на две. Пищи неистово и не иска да седне на стола. На приставката за тоалетна сяда, но нищо не върши. Явно не е достатъчно голяма за целта.

# 448
Колко струва това мече от джъмбо? Същото като на рекламата ли е? Прави ли нещо?
До колкото разбрах е 20 лв и пее  Wink

# 449
  • Beyond the Frontiers
За подсичане - судокрем, върши чудеса просто.

За гърнето - днес за първи път свърши всичко вътре, ама напълно случайно. Иначе тренира ставане и сядане на гърнето - с гащите обаче. Сяда и се прави, че се напъва и пъшка, т.е. ясно й е за какво служи, но като махна памперса просто си играе Rolling Eyes Дяволче  Mr. Green Ама още малко да се стопли и ще я науча. Баткото на тази възраст беше на гърне вече.

Общи условия

Активация на акаунт