Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Цитат: "Днес ходих да подавам документи за детски надбавки, на въпроса "Отговарям ли на критериите за получаване на еднократната помощ от 50 лв?"...:

Значи трябва да ходим да подаваме документи за тези 50 лева ли? Не се ли отпускат автоматично? Знаете ли къде трябва да се подават, какви документи са и какъв е срокът?  #Crazy  #Crazy  newsm78
Тази мама е ходила да подава документи за детски и понеже 50-те лв. също трябва да дойдат от социалните, просто е решила да попита дали отговаряна критериите. Не съм чула да трябва да подаваме документи за тях, ама няма да се учудя и тая глупост да измислят, след което да НЕ я обявят на всеослушание и така дори тези, дето имат право да ги вземат, пак да останат без тях. Crossing Arms

# 421
  • Beyond the Frontiers
Голяма простотия. Чудя се хората, които разчитат на тези пари, как ще си плащат сметките този месец....

# 422
  • София
Благодаря и аз за информацията по "горещите" теми   bouquet Наистина ще е абсурдно, ако се подават документи за въпросните 50 лв. в Социалното (т.е. по постоянен адрес). Ми то за еднократната помощ след раждане според мен срокът е 3 г. И поради тази причина... Друг е въпросът кой въобще ще има право на тях - но едва ли друг, освен самите майки, се интересува постоянно. Масата вероятно ще запомни, че са дали на майките помощ - и толкова...

# 423
Здравейте мамчета Hug бях се позагубила малко но вече съм на линия Simple SmileТеди тука е написала нещо за майчинските чак на 16 ли ще ги приведат newsm78 а за тази еднократна помощ от 50лв не знам дали ще получа,но както виждам от написаното от вас пак няма да получат всички майки и пак има някакви разделения #2gunfire
Майчинството си го чакаме на 16.04. Данните са от няколко места, вкл. и от моя позната в НОИ.

# 424
Как така майчинство на 16.04 чак!?! А до тогава? Не че са големите пари, ама разчитаме на тях. Аз до сега до 6-7ми най-късно съм получавала....
Сутринта бях пуснала Нова ТВ и ги чувам четат заглавие от някой вестник "Няма да се увеличава майчинството, защото майките и бащите изядат и изпиват парите...."  Shocked 

# 425
Леана, спрях да гледам новини по ТВ, почти и не чета вече такива. Толкова е абсурдно всичко в тая държава, че се чудя да се ядосвам ли, да се смея ли, да се срамувам ли...
Ех, как се развали хубавото временце, бях се наточила за хубава разходка, като вземем каката от градина. Много се надявам поне да не вали, че вече не ми се стои вкъщи и вечерите. Само да измисля кой да ми готви Grinning Моят мъж е Телец и много го вълнува храната, а мен пък хич не ми пука. Мога да ям каквото и да е, при това няколко дни. Направо ме измъчва с това измисляне и правене на вечеря  Crazy

# 426
# 427
  • София
Люби,и аз наскоро научих,че Телците са червоугодници Laughing.Успех ти желая в измислянето на вкусна и разнообразна храна Wink.Като сме на тази вълна да споделя,че в момента правя супа от коприва с елда.Ако не друго,то поне ще е здравословна  chef.

# 428
абе за Телците не знам,но нашият татко е Лъв и без мИсо Mr. Green не може Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes-та сега ще говя свинско с...../в процес на мислене/ Wink Wink

# 429
  • София
То това с месото е типично за всички от зодия....Мъж Laughing.

# 430
  • София
абе за Телците не знам,но нашият татко е Лъв и без мИсо Mr. Green не може Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes-та сега ще говя свинско с...../в процес на мислене/ Wink Wink
И нашия татко е от същата "ХИЩНИЧЕСКА" зодия Laughing

# 431
Без месо все едно не е ял!!!  Laughing
Поставихме днес пневмококовата и остана за края на юли пентаксима, за да приключим!  Whistling

# 432
Това със зодия "мъж" е вярно  Peace Наистина, телците сме чревоугодници, не ни линчувайте  Mr. Green

# 433
  • София
Ами то май не сте само вие Wink.
Нещо се чувствам уморена,мързеливо ми е,нищо не ми се подхваща,а като се сещам колко неща ме чакат се ядосвам.Сигурно пролетна умора е това Crazy.

# 434
Умората е при всички ни явно. Днес обаче ми се наложи да направя хубаво почистване, да напазарувам и да приготвя нещо. Чакаме сестрата на мъж ми с детето и нейния мъж на гости днес и утре. Така не съм се изморявала скоро. Последните два дни и обикалям повече, отвикнала съм да се движа с това гадно време...
Момичета, дайте съвет с какъв крем да мажа за подсичане след антибиотик. Личната ми каза павлодерм и започнах днес, но май няма мн ефект..

Общи условия

Активация на акаунт