Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • USA
От доста време не съм влизала,но вижте на какво попаднах Вижте на какво попаднах в бременната чужбинска тема в БГ МАМА КОПИРАМ
"Снощи късно вечерта се е оказало, че едната "майка" - потребителка АНУМ е мъж с фалшив профил. Това е потребителката, която им пуска всички теми от началото насам, събирала е адреси и телефони за коледни подаръци! Момичетата са в паника, информирали са полиция, защото има прекалено много лична информация, но не се знае какво ще стане. Но аз направо настръхнах, говорим за човек, който 9 месеца ежедневно ги е лъгал за бремеността си и за раждането си (понеже от 10 дни вече се води родила), задава въпроси към ЛЛЛ и т.н.
Тази АНУМ беше пуснала няколко поста и в бременните и дори беше изявила желание да поеме темата . Та , моля - бъдете предпазливи! "

# 466
  • Beyond the Frontiers
Абе, луди всякакви - не е за първи път.

# 467
Как са разбрали,че е мъж ми стана интересно.
Иначе ходим по разходки,но Дани не обича да върви навън и се нерви и иска да е в мен Laughing
Обаче аз съм упорита редовно излиза по 2-3 пъти.
За гърнето той е по постоянен от мен.Забравям да го слагам иначе сложа ли го  почти винаги върши нещо може да е малко,но знае.Уча го да си иска гърнето ,но засега 2 пъти ми го носи,но не прави нищо
Леки и слънчеви дни

# 468
Абе, луди всякакви - не е за първи път.

наистина много луди и за съжаление не е за първи път Confused Confused
аз лично не мога да го разбера Peace

Милинка
-стиснати палци за прегледа,пък дано да е мома Peace

# 469
  • София
Милинка,много се надявам да имаш време да ни разкажеш за днешние преглед.Ще се радваме всичко да е наред с бебето,а за полът-ще стискаме палци да е такъв,какъвто ти искаш Wink.

Аз пък не разбирам това с коледните подаръци.За какво им е било!?!

# 470
Здравейте, момичета!  Hug
Включвам се между обиколките и чистенето Simple Smile
Стискам палци за феталната на Милинка. Лили и тя не е писала скоро, дано всичко е наред и с нея.
Нашата малка госпожица също отказва да говори разбираемо, мрънкоти си нещо, използва активно  Ъ-то и на практика използва само 5-6 думички.
Аз ще трябва да оставя каката вкъщи лятото, защото ни искат бележка от двамата с мъжа ми, че не можем да си вземем отпуск лятото.Ама нали съм майчинство- няма как да им извадя такава бележка. Така че се подготвям за едно изморително лято с двете момичета.... Simple Smile

# 471
Как сте  Hug
Люби ,радвам се ,че се сети за нас.
Просто нямам никакво време,но ви следя де.Ази нали беше с ушна инфекция и на антибиотици една седмица,след тази седмица продължаваше да вдига Т още 2 седмици,и накрая видях че няма да я бъде,та в понеделник го заведох на доктор и се оказа,че този антибиотик нищо не е направил,така сме пак на антибиотик нов,да видим.Ако до неделя не се оправи в понеделник ще даваме кръв и урина.И покрай всичко това аз миналия понеделник бях в бърза помощ,заради прещипан нерв между ребрата,за 5 път ми се случва от както съм бременна с второ.Там ми предложиха спешно секцио,на което аз естествено отказах,при положение ,че с бебето всичко е наред,те се притесниха за мен ,защото болката беше нетърпима(придвижвах се с инвалидна количка).Та сега съм определено по добре,още малко трябва да изтърпя.Ази няма Т от вчера което много ме радва.
Охх после ще се включа пак ,че тоя дивак реве та се къса.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 472
Лили, щом сте смъкнали температурата, този път работи антибиотика! Дано за последно те мъчи този нерв. Много изстрада с тази бременност. И при мен втората беше много по-тежка и накрая нямах търпение вече да се свърши....

# 473
Ох Люби права си,много тежко изкарвам тази бременност,дори и да звучи гадно вече така се надявам да се отърва Embarassed,при положение ,че с Ази направо не разбрах ,какво е то бременност,сега ми се връща двойно и тройно Tired ooooh!

# 474
  • Beyond the Frontiers
Ох Люби права си,много тежко изкарвам тази бременност,дори и да звучи гадно вече така се надявам да се отърва Embarassed,при положение ,че с Ази направо не разбрах ,какво е то бременност,сега ми се връща двойно и тройно Tired ooooh!

А, недей така. Някои сме късметлийки и с двете бременности е гадно Twisted Evil Ама то не останало много. Hug

# 475
  • USA
И Лекси не говори освен да имитира някой животни.Ето иначе като го питам по картинките ми показва кое какво е ,но с приказките го няма.
Лили радвам се ,че антибиотика работи и дано Ази не те притеснява повече ,че хич не ти е лесна Hug

# 476
Kalalily, браво на Лекси! Толкова много неща е научил малкия сладур! На космическо разстояние сме от вас. Все се надявам до яслата да проговори, че не ми се мисли!
Днес вероятно ще успея да приключа с боядисването и почистването и след това почивка няколко дни. Вече ми дотежава тази тишина,а и взех да се наспивам рано-рано. Луда работа  Grinning

# 477
  • USA
Люби повечето ги научи от песничките,но пък нищо друго не казва като думи освен мама,тати и ам-ам.Преди казваше още две думи за мръсно и мляко ,но нещо ги е забравил Crazy
От гърнето е на светлинни години и ще си се мъкне с памперси поне до 2 години,но каквото такова.Всяко дете си е различно и с характер.Ще се научат на всичко Peace

# 478
Вчерашния преглед мина добре. Бебето се развива както трябва. Потвърдиха, че ще е момиче  Heart Eyes

# 479
 MuJIuHka, честити ви розови гащи! Grinning Така да сте добре с бебка и до финала. А баткото дава ли ти възможност да отдъхваш по малко?
Kalalily, голям сладурко е Лекси и наистина сте научили много неща! Браво и на двама ви. Гледате ли се още у дома или той е вече на ясла?
Lyubi, нещо ми се струва, че неправомерно ви изискват тези бележки от ДГ. При нас онзи ден е имало род.среща точно по повод летните месеци /аз я пропуснах, че нямаше на кого да оставя децата/, та директорката е казала, че лятото ще работят в нормален ритъм или при малко деца в общи групи, а за спирането/тръгването на ДГ ще изискват само предварително родителите да уведомят.
Lily Trifonova, много лошо с твойте болежки. Дано поутихнат вече. Бързо оздравяване на Ази!
vatzi, сигурно през носа ти излиза разходката с дете на ръце. Нещо да не се е наплашил от външния свят човека та така да реагира. Мойто диване пък е като отвързано навън. Тича и пипа навсякъде, не дава да го хвана за ръка и вече е опитал на вкус всички тревички и цветенца де що има.
После ако мога ще дописвам, че вече всички са будни. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт